Nyårsafton, gott nytt fucking år!

2010 börjar lida mot sitt slut. Ikväll kl 00.00 är de inte längre 2010, då ska man börja skriva 2011.
2010 har varit ett fantastiskt år, helt underbart. Med så många minnen, och umgås med världens finaste vännerna man kan ha, ni är guld i mina ögon, jag älskar er.

Hoppas den här kvällen blir bra, jag kommer fira den med några tjejer. Och sen ska vi på fest nere på stan. Alkoholen är inhandlad, var nyss på systemet för vi drack upp vårat rosevin igår hehe. Jag, Sara, Eve, Johan och Filip var i stugan och umgicks och hade jätte trevligt.

Tack för en bra år vänner/familj, under 2011 så ska jag bla åka utomlands och åka på kryssning, de är bla mina nyårslöften som ja vet att jag kommer hålla. Min kryssningsoskuld måste ja bli av med, höhö.

Gott nytt år älskade vänner! Tack för ett awsooome 2010!!!! :D

puss


nyårskyss? överskattat.

Sitter och funderar på de där med nyårskyssen vid tolvslaget. Säger bara fuck that.
De är bara så överskattat hela grejen, att kyssa någon vid en mistel o tolvslaget, iår är de bara en massa bla bla bla för mig när ja hör det. Jag gick med i nyårskyss på fb i veckan och HOPPAS på att kanske någon av mina goa tjejer vill ge mig en ordentligt bra kyss?  Ja Iår får de bli tjejerna faktist..

om någon pussar någon bredvid mig på nyår så är den död.

GAMMALT



Oh herregud, jag, lisa och carola när vi gick i 6an och 7an..
Hittade bilden på min barndomskompis blogg, kan inte sluta skratta shit vilken gammal bild!! :)
Och jag kan inte påstå att ja saknar de blonda håret.

FUCKING AWSOME 2010

Tänkte göra en sammanfattning av 2010 med bilder, nu kör vi.

Januari


Jag tog bla körkort och min älskade vän Sofie H fyllde 18 vilket firades med utgång med de här gänget.

Februari


2 blev 1, förhållandet tog slut..
Men bra grejer hände oxå, jag lärde bla känna Oscar H, festade konstant med han och Kim och hade de grymt bra, en av dom grymmaste kvällarna var bla när paradise hotel killarna var på harrys, grrrrrr.

Mars



Festade mer än någonsin, varje helg, fre-lör med mina tjejer. Nathalie P hade även 20 års-fest, ass nice! Annars var de O'learys varje lördag hahaha. Bäst

April



Det var väl det vanliga, festade varje helg. Lärde känna grymt bra folk, bla Ärla killarna när pappa blev tränare för dom, härliga killar.

Maj

Min fina Mamma gifte sig med fredrik, jättevackert bröllop ! Det var valborg vilket firades med alkohol och goa vänner på Harrys. Dock sög krogen :// Festade hos Alex med de härliga gänget längst ner på bilden. Den tredje bilden kommer ja väl inte glömma i första hand, en VÄLDIGT speciell kväll. hahah. Gjorde 2 tatueringen oxå!!

Juni



Juni var väl den månaden ja sett fram emot mest. Mina älskade vänner tog studenten, åkte runt till alla skolor och hängde en ros runt dom och besökte 2 goda vänner hemma hos dom med present. Jag fick min mammas atos, så jag hade äntligen en egen bil!!!! Jag hade 20 årsfest för mina allra närmsta vänner, fyllde därefter 20 på midsommarafton vilket firades med familjen lite och senare på kvällen ute i Ärla hos grabbarna med Sofie Och Marre. Hade en trevlig kväll i början av juni med mysigt folk i djurgårn med grillning o kubb. Sommaren hade äntligen börjat!!

Juli





Sol & bad, alkohol och många sena nätter långt in på morgonkvisten med 0 timmars sömn dom flesta helgerna. Grillning hos mig en kväll, Oskar var grillmästarn! Poolmys hos mig någon ggn, me lite bad och skitsnack. Eve Och Sara bodde hemma hos mig nästan en vecka också haha. Blev friday night ute i hällberga krogen och kalas, 40+60 årskalas!

Augusti




Sol&bad, efterfester i stugan, festande, 20-årsfest hos Natta! :) Mycket bilåkande och galanheter med damerna som alltid fick en briljant ide att göra haha. De här var månaden vi alla hade väntat på... Vi planderade, hade öråd en ggn i veckan och tittade efter resor hela tiden. TILLSLUTTTT så åkte vi till världens bästa Ayia Napa i 2 veckor. De bästa som jag någonsin gjort.

September



Var i napa, kommer hem solbrända till skitsverige, ja kalla skitsverige efter 46 grader sol. I napa gjorde ja min 3 tatuering.. Umgicks en del med Ärla som sagt, sovkvar på hotell eskilstuna ( helt random) varför vet ja inte, killarna betalade ;) Eve och jag följde med såklart, galet jaa ! Åkte över en helg till Sara som flyttat till Karlskrona, festade och myste. Annars var de mys med vänner.

Oktober


Inflyttningsfest hos Ärla killarna som lämnat landet och flyttat in till stan, grymt bra fest som alltid. Var hos mig med folk, umgicks och hade de awsome som alltid. Bara en massa festande med andra ord, livet är ju en fest right?

November




Halloween med tjejerna, middag och utgång var planen. Ayia napa tjejerna samlades en onsdag för all in, vilket de verkligen blev, awsome! Besökte ärla grabbsen en del och lärde känna 2 nya tjejer som ja inte umgås med så mkt med förut. Harrys fre-lör och efterfester och party i Strängnäääääs. Vilket var bra, saknar de. Fick jobb som ledsagare också några timmar i veckan, vilket ja trivs jättebra med! Gjorde min 4 tatuering på höften, efter en napa låt :)

December

De började med 20-årsfest hos Elin. En massa andra festligeheter på helgerna, efterfester på bellmansplan som spårade och sen julafton, mysiga julafton med min underbara familj. Juldagen blev de alkohol och all in!

Har lärt känna härliga människor som jag älskar att umgås med. Haft både bra och dåliga dagar, dåliga dagar när tjejerna har varit ett sånt otroligt stöd för mig. Och så mycket roligt jag varit med om. Känns faktist ärligt jäkligt sjukt att det är ett nytt år snart igen. Fattar inte alltså, har jag bara festat det här året? Vad har jag mer gjort? När ja sitter och tänker efter så känns de inte allt för längesen när jag fyllde 20, eller när jag åkte till napa. När vi satt och planerade i en månad hur de skulle bli. De känns inte som ja att de var 4 månadersen. Skulle kunna vara förra veckan. Ser fram emot ett awsome 2011, utomlandsresa ska planeras, 2 st hoppas jag.. En kryssning och kanske konsert? Och även jobb OCH kanske börja plugga...

Det har varit de året de har hänt mest, mycket positiva saker, ångrar inget alls.  Älskar mina vänner över allt annat, och ja är så glad över att jag har dom. Puss

Juldagen, fucking awsoome!







Förfestade hos Oscar sen blev de Lokomotivet med dom här underbara människorna. Och sen så tog ja taxi med ärla killarna hem till dom där även thea & sara kom till sen. Fan vilken grymt bra kväll det var, obeskrivligt bra. kvällen började bra, och slutade bra.

p.s idag fick bästa natta körkort, ja är så stolt över dig tjejen!!! Puss

Ikväll ska vi bli fulla för kärlekens skull till varandra

All in är vad som gäller ikväll.
Taggadetjejer.nu

BRING IT ON




Jag & Sofie har fetaste kriget med Oscar Hallberg på sms! Och ja har me han på fb oxå. Nu väntar ja på att få 500 sms av han, haha vilket hot jävla tönt.
Imorgon väntas de UTGÅÅNG.
Har haft en sjukt bra julafton den kan ja berätta mer om på söndag elr nåt..
OSCAR NU KÖÖÖR VIIIIIIIIIII!!!!!!!

GOOOOD JUUUUUL ! =)

Ska umgås med familjen ikväll och imorgon är de äntligen Julafton, myspys!
På dagen är ja hos min far och sen på kvällen firar ja jul med mamma och alla. Och juldagen är de utgång på lokomotivet som väntar, alkoholen är inhandlad, CHECK!


Pusss & kram

07 - Min bästa vän

Jag har många bästa vänner. Jag väljer att inte skriva om bara en vän. Utan alla mina tjejer är mina bästa vänner. Vissa har jag känt sen jag gick i 8an, andra har ja känt sen 9an och några sen gymnasietiden. Och några har jag kanske bara känt sen i sommras. Men jag vet att jag verkligen kan lita på alla mina tjejer. Ja vet att dom alltid ställer upp där för mig. Ja vet att jag alltid kan ringa dom när jag är ledsen. Dom har alltid funnits där i jobbiga lägen..

Ingen betyder mera än någon annan, alla betyder lika mkt för mig och jag älskar alla lika mycket!
Hoppas att ni alla vet om det.


(Har inte bilder på precis alla, men ni vet vilka ni är som jag menar! )






Det här kallar jag äkta kärlek.

06 - Min dag

Idag har jag jobbat, vart på stan en stund, varit hemma och myst, kollat lite vänner och nu kom ja precis hem från Elin. Vi har myst och haft de jätte trevligt. Snackat skit, och bara haft de bra! Hennes katt musse är sjuuukt söt! Vill ha den (A)


Imorgon blir de jobb några timmar på morgonen, BOLAGET sedan stan med Marre och sen mys med min älskade familj på kvällen! Nu börjar julkänslorna komma, underbart, ja älskar julen. Men dock inte att de är så kallt ute :(



Me love you.


TÄNK OM...

jag kunde vara perfekt.
tyvär är jag inte det.

EN BOK OM KÄRLEK



Den gär boken ska bli min.

05 - Vad är kärlek?

" En hemsk drog "
" Det som gör varje dag värd att leva "
" Tillit "
" Att skratta, gråta och leva tillsammans "
" Som ett leende ständigt på läpparna"
" Awesome "



Kärlek är något fint, det är en stor grej. Det är vackert hur man delar kärleken till varandra, att säga jag älskar dig. Det är inte bara att säga de till någon, man ska mena de när man säger det oxå. Det finns så många olika kärlekar. Man har en slags kärlek till sin familj, sina vänner och sin partner,sina barn. Man kan ha en slags kärlek till sina husdjur, sin bil, allt möjligt.

Personligen så har jag en jätte stor kärlek till mina vänner och familj. Utan dom skulle inte jag vara den jag är idag, det är dom som gör mitt liv värt att leva varje dag. De är dom som får mig att gå upp varje dag, de är dom får mig att må bra och vara glad.

Kärlek är vackert och det finns ju överallt, vart man än går. Jag är en sån där tjej som tycker de är jätte gulligt med en romantisk kille, när han visar sin kärlek för dig hur mkt han älskar dig. Jag tycker de är otroligt fint med romantiska filmer, jag har väldigt lätt för att börja gråta.

Kärlek handlar oxå om att man ska lita på varandra i ett förhållande annars funkar de inte. Att man oxå ska kunna ha sina egna saker att göra oxå. Att man inte jämt och ständigt ska vara med varandra, utan oxå kunna ha ett liv utan sin partner. Kunna träffa sina kompisar, träna eller vad som helst bara man har en sak som inte partnern måste vara med på .. De tycker ja är viktigt, för jag är väldigt mkt med mina tjejkompisar. Jag ska fortfarande kunna vara med dom även fast jag har ett förhållande.


kärlek är de vackraste som finns.


TAKE ME BACK TO...

Värmen i världens bästa resa, Ayia Napa !
46 grader i skuggan, typ 50 grader i solen, något jag vill tillbax till nu.

04 - Det här åt jag idag.

Gud vilket tråkigt ämne att skriva om.
jag har ätit rostade mackor till frukost och nu åt jag spicy hot till kvällsmat. Intresseklubben? njaaa.
Kom hur som helst hem från jobbet nyss. Imorgon ska jag handla sista julklappen, sola, slå in julklappar och lite jobb på kvällen. Kan ni fatta att de är julafton om 4 dagar? Heeeeeelt stört. Och nyår om typ 10 dagar!!! Asså fuck vad har jag gjort de här året?

Nu börjar jag snart bli gammal, hjälp!!
21 i sommar, snart ska man tänka på att "hitta den rätta" höhö att spendera sitt liv med, man ska skaffa barn och allt det där. Holly shit. Nu går det undan ordentligt! fast nee sånt vill jag vänta med ett bra tag till.


Vad ska jag göra nu då? Lägga mig och kolla på vänner? Sova? Läsa? Neeee aldrig, jag ska vara social på datan med vänner ett tag, snoka lite sen vänner och sängen :) Pusss




03 - Min familj

Mina föräldrar är inte ihop, dom separerade för 10 årsen. Så jag har 2 familjer kan man säga.

På min Pappas sida består de givetvis han ( peter) hans fru Anna-karin, hennes dotter Linn och min syster Sofia. Vi har även en liten sötnos hemma, en vit bolognese, Selma! Våran älskling. Pappa och Anna-karin är gifta sen 8 år tillbax och hos pappa har ja bott varannan vecka fram tills nu när ja bestämde mig att bo på ett ställe så de blev Mamma.

Min familj hos min Mamma Annika består av mamma och hennes man fredrik, dom är gifta sen i våras. Min syster Sofia som bor här varanan vecka och lilla chiuahan tarzan haha. Båda mina föräldrar bor i Eskilstuna väldigt nära varandra, ca 2 kilometer bara kanske. Annars finns de inte så mkt att berätta direkt hehe :) Hela min familj/släkt bor i eskilstuna.




Inte hela min familj, men några av dom. jag Älskar min familj så otroligt mkt!


TEQUUIILLAAAA

Gårdagen var så jävla bra. En av dom bästa utekvällarna någonsin. Holly shit vad jag är bakis idag, ja kan ha shottat en aning för många shottar, hehe. Vaknar upp på bellmansplan och vill hem, mamma kommer 15 min senare och hämtar mig. Har degat i sängen hela dagen, men nu kl 15.16 känns de bra. Nu är jag igång igen.
Fan vad bra det var igår, vi röjde sönder!!


ALL IN TONIGHT

Gårdagen var mys, vi käkade, snacka skit och kollade på film, tack <3
Idag är det en ny dag, har precit gått upp, har duschat och ska snart käka lite frulle. Sedan ska jag till tuna en snabbis, ska kolla efter nåt att ha på mig ikväll, sedan ska jag handla kvällens alkohol. Tequila och cider. Jag och tjejerna ska shotta ikväll, vi ska shotta rejält med salt och citron! Vi ska ha en karatefylla.

Och sen kl 13 är det dags för jobb till kl 18. Därefter skynda mig hem, byta om, fixa mig, käka och sedan dra iväg på förfest. Jag vet att de kommer bli grymt bra ikväll.
Jag vill ha en sån där riktigt sjuk kväll, vill göra allt möjligt. Vill vara helt crazy, typ vakna upp på ett helt random hotell i Malmö eller något. Jag vill bara köra. Blir peppad till tusen när vi satt och planerade igår.


VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖR VI!

Pussssss


I HAVING A GOOD TIME WITH YOU

Ska träffa tjejerna ikväll för mys. Jag Anna, Sofie, Marre och min efterlängtade Evelina ska vara med oss ikväll. Laga lite tacos och Mysssaaaaaaaa.

& Imorgon blir det den efterlängtade utgången! Woopaaa :)
Pussss på rumpan


02 - Min första kärlek

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Vad klassas som min första kärlek? Min absoluta första pojkvän? Mitt första seriösa förhållande? Eller när man var liten och var kär i typ miljontals killar på skolan o i ens klass? När man var liten anser inte jag att man riktigt vet vad kärlek är.. Så vad ska jag skriva här?

Min första pojkvän hade jag när jag gick i 9an, Alexander heter han. Vi var ihop i ca 2 månader. Men mitt första seriösa förhållande förhållande var när jag gick i 1 året på gymnasiet. Calle heter han, VI var tillsammans i 10 månader.

Sen träffade jag då Daniel, ganska så kort efter. Och vi var tillsammans i 2 år & 2 månader nästan. Väldigt långt kan man säga, det var de seriösaste jag haft. Efter 1,5 år så flyttade vi ihop och bodde i en 2a i nyfors i 6 månader.




Jesper & Daniel sommaren 2009 på å-festen! Fyllooon

01 Om mig



Jag heter Emelie Dahl är 20 år och bor i Eskilstuna. Jag jobbar just nu som ledsagare åt en synskadad tjej 15/tim i veckan. Jag är oftast glad och har ett leende på läpparna. Jag älskar min familj och vänner över allt annat, dom är de viktigaste och finaste jag har. Utan dom skulle jag inte ha nåt.

På fritiden umgås jag med mina vänner, festar (inge nytt kanske) lyssnar musik och umgås med familjen. Jag har funderingar på att börja plugga som Undersköterska nästa år i höst kanske.. Jag tog studenten 2009 på Rinmangymnasiet och gick Serviceprogrammet.

det där får räcka. Ikväll ska jag klä julgranen med Pappa och alla :)
Puss


30 days

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Mitt favoritcafé
Dag 09 – Tio saker ni inte visste om mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Det här klarar jag mig inte utan
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Dagens tankar
Dag 14 – Vad är meningen med livet?
Dag 15 – Detta är jag beroende av
Dag 16 – Det mysigaste jag vet
Dag 17 – Min favoritplats
Dag 18 – Mina framtidsplaner
Dag 19 – Det här ångrar jag
Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 – Butiker jag handlar i
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Detta attraheras jag av
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Länder jag har varit i
Dag 27 – Min favoritårstid
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min musiksmak
Dag 30 – Den här månaden

Några vänner skriver det här och jag tänkte göra det jag med. Ikväll kör vi på första inlägget ! 
Pusssss

P.S Ikväll anländer Evelina i Sverige, har saknat dig! Wiiiiiiiiie <3

BORDE JAG VERKLIGEN FÅ HA KÖRKORT?

Jag är klantig, åker ofta runt med bakluckan öppen utan att jag vet om det. Jag glömmer alltid stänga bensin luckan när jag tankat och idag hitta ja saker uppe på taket på bilen. Snarare Anna och Sofie hittade. Ibland borde ja inte få ha körkort, min klanthet, och jag kör väl sådär. Är expert på att backa in i träd i hällberga, backa på en annan bil vid Mc'donalds. Och ja, vad mer? Jo jag har ju ett antal buklor på bilen... Men jag älskar min pärla, min gråa lilla älsklings atos!


jag vet, jag är ganska dum i huvudet och är inte speciellt smart! Haha

GULDVÄRD

Har varit hemma hos min bästa killkompis Emil och snackat skit. Och så har jag gått och förälskat mig i hans katt oxå. Mycket söt, mysig katt. Den är vit/orange och har jätte söta oranga prickar på sin vita nos. En sån ska jag ha punkt slut. Den har lite att ta i, så det ska vara oxå. Det här kan vara min drömman. jag fick tyvär dock inte ta med mig sötnosen hem..  Hur som helst var de trevligt att ses, snacka lite skit och så ja snoka. Emil fick reda på lite dåliga nyheter enligt honom, jag själv är glad och tycker de är kul! Fotboll ni vet, bytte från lag till lag. You go Linus! Fotboll är en stor del i mitt liv, de var dock mera de förut. Nu är de inte riktigt så, men ja älskar att kolla matcher. Min största dröm är att åka till England och se en match. Typ Liverpool-Man Utd, eller Liverpool-Arsenal!
Fatta stämningen? Gah!

Sängen & några avsnitt vänner väntar nu. Puss

<3

     Den här bilden får mig att sakna sommaren
BÄST!


KARATEFYLLA?

Det värsta med vardagarna är att de är så jäkla långt kvar till helgen. Här sitter man en måndag kväll, med brillorna på mig vid datan. Har fruktansvärt ont i huvudet, men ändå väljer jag att ha hög musik som gör de värre. Jag känner mig seg, och förskyld. Gode gud gör mig inte sjuk till helgen!! I helgen är det en j*vla massa festligheter, då ska vi ha en karatefylla, vi ska dricka gott, dansa, och härja sönder! Jag och Anna planerar redan hela helgen. Jag lyssnar på Only girl med Rihanna och blir söndertaggad redan. f.u.c.k vad de är långt till fredag!
P.s, världens bästa sara kommer i helgen, wiihooo. puss på rumpiis



ja o min evelina, puss.


LUCIA




Lucia för 3 årsen. Var där med Eve Och Carro. Var och kollade på syrran som var med i luciatåget på årbyskolan. Den ggn glömmer jag aldrig, kommer ihåg vad vi satt o snacka om, Mamma tyckte ja va skit jobbig som satt med mobilen hela kvällen. Aaa men de var då det. Vi höll aldrig tyst, hade en massa skoj att berätta för varandra. Gud vad liten man var då.. Förra året var jag oxå där och titta. Dom alla är så otroligt duktiga. Själv har ja aldrig vart den som velat vara med i lucia. Bara när man var jätteliten. Om 2 timmar ska jag iväg till Årbyskolan igen, syrran min är med iår igen.

puss på mina älsklingstjejer.


BRYR DU DIG ENS?

.

DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG.

FREDAG, ALKOHOL, NYBRON OCH MYS!






LÖRDAG, SLUTADE MED EFTERFEST PÅ BELLMANSPLAN HOS FYLLESVINEN OSKAR, FILIP & LINUS.
OCH SOM VANLIGT SPÅRADE DET.  









Är trött, skulle behöva sova lite. Skulle inte festa igår, vilket ja inte gjorde. Men sen hade grabbarna efterfest och ville att jag och Elin skulle komma, så vi åkte dit. Sedan hem ett par timmar senare, Oskar har ringt som en galning så har inte fått så många timmars sömn. Om en timme ska jag baka med Familjen hemma hos Pappa. Sen ska jag kolla film hemma hos Sofie :)  Åh nu längtar jag bara otroligt mkt till nästa helg!

Puss

AND NOW IT'S TIME TO PLAY, REALLY TIME TO PLAY...

Imorgon kommer ungefär 70% av mina facebook kontakter skriva på loggen: tack för igår! Bakis bla bla bla.
Då kommer jag tänke vad fan gjorde jag hemma igår kväll? Varför fixade jag mig inte, sminkade mig, och taggade inför krogen? Varför låg jag hemma, i sängen och tittade på the ugly truth ( som tyvär är sanning) när jag kunde ha varit på dansgolvet hela natten och röjt sönder? Jo jag var taggad tills planen sprack, förfesten blev inte av. Vinet jag hade var ingen hitt, hade ingen som helst jävla aning vad ja skulle ta på mig. Och när de är 10000 meter snö så kan man inte gå i klackskor ju, taxin kostar dessutom för mkt pengar och vem kör denna lördag då? Men klart man blir taggad när ärla skulle ut, marre, och en massa annat folk. Men naaaej, ja stanna hemma iaf. Jag förstår inte varför jag måste vara så på att jag måste ut varje lör och fre. Vad är de för fel att ligga i sängen en lördag kväll? Med mysigt sällskap och film är de ju en superbra kväll!

Nu är ju frågan, ska jag gå och lägga mig? Eller vänta på att Elin Johansson hör av sig om skjuts?
Svårt val, mycket svårt val. Men jag börjar nu känna att de längre inte är kul på datan. Emil Malnes är tråkig på msn, han säger inge skoj, han bara spelar på datan. Och alla andra sover, vilken tur att Emil ville göra mig sällskap på msn och snacka lite skit iaf. Mina ögon börjar sakta men säkert gå ner och fingrarna slutar snart att skriva. Nu känns de läge att gå och lägga sig och sova.

Puss godnatt

ÄCKLIGT



-


JUST LIKE A TATTO



 

Den 1 tatueringen gjorde jag mars 2009, den betyder kärleken övervinner allt på latin. Har den tatueringen i nacken.

 Den 2 gjorde jag i augusti 2009, Carpe diem på latin, fånga dagen på svenska och den har jag på höger ben.

 Den 3 tatueringen oxå på latin, Amicos Family Amor betyder Vänner familj kärlek på svenska. Den gjorde jag i maj 2010. Den sitter på vänster ben. 

 Och den 4 tatueringen gjorde jag i Ayia napa i sommras, Minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag. Då blev de felstavat men idag har ja ändrat de :)

Och den 5 (sista?) tatueringen gjorde jag för 2 veckor sen på höften, I wanna ceelbrate and live my life, från min favorit låt Dynamite.

När jag har fått barn ska jag tatuera in deras namn sen är jag klar :) Jag har fastnat för text, tycker de är ass fint att tatuera in, det betyder något för mig.

pussss på rumpan.


P.S I LOVE YOU

Ikväll blir det idolfinalen, vin, cider och tacos!
Med dom vackra damerna Sanna Carlsson, Greta Söderros & Sofie Malmodin. Kommer bli mycket trevligt, som alltid med dom här tjejerna. Så ikväll ska vi dricka lite gott och bli onyktra, eller ?
And tomorrow, vad händer då? Marre och jag ska ses, vad ska vi göra? VI VILL GÖRA NÅT KUL!

Men innan det har jag små ärenden att fixa, fika med Jessika, färga håret på Helen sen va lite taxi åt föräldrarna.

Puss på mina fantastiska tjejer.





I don't want a lot for Christmas,This is all I'm asking for christmas. Baby all I want for Christmas is you

Bästa jullåten, i love it.


I WANT A PERFECT MOMENT, I WANNA GO TONIGHT


Ska träffa den här fina tjejen nu på eftermiddan,
gå på stan, jag ska julhandla! Och så tycker ja vi ska planera lite oxå...

Kom på att det är ass mycket jag vill göra i vår, jag vill gå på Rihannas konsert om några veckor, jag och marre ska åka utomlands, sen vill ja på 100 partykryssning oxå! Partykryssningen är ett MÅSTE.
In i duschen nu, se lite vänner sen hämta upp tjejen, pussss


Wiiingwomaaaaans

Är helt förälskad i Rihanna feat Eminems låt i love the way you lie, ja är förälskad i remixen som jag har hittat på youtube. JAG BOKSTAVLIGEN ÄLSKAR DEN !

Anna & Sofie har planerat min framtid och den verkar lovande, haha.
puss på er mina fina tjejer.



JULMYS MED PEPPARKAKOR OCH JULKORT

Nu ska jag sätta på högmusik, skriva julkort och bara mysa.
Det här året är det ganska många vänner som får julkort av mig =)

Julklapparna fixar jag i slutet på veckan,
puss


Baby can't you see, You're the one I need, Only one I need. That I can't believe, no I can't believe, Would ever think, I would ever leave. I'm staying here, I ain't going no where .

Jag har världens finaste vänner.
Dom är knasiga, roliga, snygga, sexiga, mysiga, speciella, underbara och framför allt
stöttande.


Jag har världens finaste killkompisar.
Dom är snälla, söta, roliga, härliga och har alltid funnits där för mig.


Jag har världens finaste familj.
Dom är underbara, finaste jag har, tokiga, roliga och som alltid stöttar i alla lägen.

/ Love
Emelie


I've had the time of my life, No I never felt this way before. Yes I swear it's the truth, And I owe it all to you 'Cause I've had the time of my life .

Imorgon ska jag göra en rolig sak. Guess what? Sofie, Elin, Marre, Helen, Sara, Sanna, och Elin gillart. Men den där Anna F däremot, var lite negativ till de imorse när ja berättade om min plan. Men sen jäklar när jag förklarade lite mer då blev hon taggad för min skull! hahah.





P.s gillar dom här tjejerna jäääääääääätte mycket! Ifall ni ville veta :)
är sjukt glad just nu.
Love


I JUST WANNA DANCE, I REALLY DON'T CARE.








20-års fest för Elin älskling, efter en lång, äcklig kö utanför lokomotivet så bestämde vi oss för att gå till Nybron. Där var de rock, bara rock. Not my style. Förfesten var trevlig, men Nybron.. nja. Så 100 kr för inträde, taxi 129 kr, totalt 229 kr. Nästa gång ska jag gå hem från krogen, fan va dyrt de är, ja jag är snål!! 6 timmar senare var jag uppe med tuppen, laddad inför en dag i Stockholm med jobb. De var trevligt, lunchade på ett mysigt ställe, snacka skit och hjälpte kicki handla julklappar.

Om 2 timmar blir de ytterligare några små timmar med jobb sedan träffa en mycket saknad vän.. Lina!
Vi har förmodligen en del att snacka om, minns inte ens senast vi sågs. Måste prata med henne, prata med henne om allt. Berätta stuff för henne, jag dör av att jag vill prata av mig lite, ja det gör jag.

puss

20-ÅRS FEST, WOOPAAAAA



NU KÖR VI !!

Just gonna stand there and watch me burn but that's alright because i like the way it hurts. Just gonna stand there and here me cry, but that's alright because i love the way you lie.



Ikväll ska jag träffa tjejerna & mysa.
Love


BEST TIME OF MY LIFE











En bild säger mer än tusen ord. BÄST

JAG HAR EN DRÖM



Har under hela dagen pratat resor. Har pratat om Thailand, Egypten, Cypern. Jag vill ut på äventyr. Festliga äventyr, vill bort från kylan, vill bosätta mig i ett land där man kan gå barfota i stranden varje dag, bo nära de klarblå havet. I 2 veckor vill jag bosätta mig någon annanstans långt bort från Sverige. Jag och Marre diskuterar, och det kommer diskuteras mkt kring det. Önskar mig presentkort på ving, som fan. För vi ska åka i februari typ. 

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla fjärde harry Potter , pusss


I en evighet levde jag som om du inte fanns, I alla drömmar var du ändå nära. Och jag trodde jag fann dig men du var någon annanstans.Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann.




I AM STANDING HERE, I'M NOT GOING ANYWHERE.

Just nu mina vänner är ja lite uttråkad. Jag mådde inge vidare imorse så jag valde att stanna hemma under dagen och kvällen för att vila och spara krafterna till Lördag. kanske inte behöver skriva vad jag ska göra direkt.
Här sitter jag, med datan i knät, en popcorn skål bredvid mig och ´pratar med 3 olika personer på msn från 3 olika ställen. Häftigt de där med msn, att man kan snacka på de sättet. Den ena bor i trelleborg som ja träffade i Napa i sommras, trevlig grabb, den andra bor i ärla långt in i skogen ( nejdå skoja Emil ) och den 3 personen bor i skogstorp, Annapanna vännen. Som jag inte känt alls längre, men på senaste tiden har vi festat mkt tillsammans och jag störtsgillar den bruden, härlig som tusan. Emil måste jag säga är en av mina bättre killkompisar, har inte kännt han sålänge heller.. Men man kan verkligen lita på han. Han är en av dom få killar som jag verkligen kan lita på! Han säger aldrig något, han lyssnar och ger råd och han stöttar alltid mig i ledsna lägen. Det är en äkta vän. Känns grymt att ha han som vän, du är bäst ibland. Ta åt dig !

Shit vad jag håller på och babblar, kan någon få stopp på min mun?

P.S Imorgon ska jag börja på min julklapps lista... solkort solkort och ännu ett solkort blire! Eller?

puss på rumpaan.



MIN NYA ÄLSKLING


Kuvertväska, 149 Kr på Bianco. Tänkte inviga den på lördag, i love it! Vad säger ni, HISS eller DISS?

RSS 2.0