NUT AV LIVET VARJE DAG.

För en vecka sen låg mormor på stroke avdelningen på mälarsjukhuset och hade fått en lite stroke. Från att ha varit hela frisk till att helt plötsligt bli helt tyst, vänstra ansiktet hänger och hon inte får fram några ord så är ambulansen i lägenheten på 2 minuter. 24 timmar senare kan hon prata, gå någotlunda bra och är pigg. 48 timmar senare är hon som en helt ny människa. Hon är piggare och gladare är någonsin och skrattar som om att inget hade hänt. Det är så sjukt att mormor återhämta sig så snabbt. Jag tycker att ambulansen männen är bland dem som verkligen förtjänar ett stort jäkla pris. Utan dem så kan människor dö om inte ambulansen fanns och kom fort till platsen. Jag har aldrig åkt ambulans men har varit på väg att göra det med en brukare på jobbet tidigare.

Jag hatar att jag funderar så mkt på allt. Men fan, livet är för kort och man ska njuta varje dag av sitt liv. Umgås med dem man blir glad av och göra det man vill göra och inte känna ånger eller misstag för det gör alla människor.

Om läkaren för 3 årsen haft sant i att min farmor skulle ha levercancer så skulle hon inte vart här idag. Men den idiot läkaren gav ut fel resultat och det var inte levercancer. Läkaren gav ut ett dötts besked till farmor i stort sett.

Åka iväg hela min familj någonstans vill jag göra. Med Alla på pappas sida och mammas för att bara umgås med sällskapet och bara vara allihopa tillsammans. Senast alla var det var på min student.

Ord går inte att beskriva hur pass mkt jag älskar min familj. Mamma, pappa , låtsas föräldrar, syskon, farbröder, morbröder, mormor och morfar, farmor, farfar och alla respektive.
Världens bästa som alltid ställt upp och lånat pengar om de behövs, funnits där vid öron och knä operation, skjutsat mig till alla dessa ställen och skriva teori prover, övningkört, hjälpt mig med plugget, pratat ut med och gråtit inför..

Fan vad ni är helt underbara!

I Wanna celebrate and live My life!


FOTBOLL

Chillar på jobbet, kollegan gick nyss och jag slutar så fort natten kommer. Självklart kollar jag Kroatien - Sverige. Omöjligt att missa vårt sjukt snygga och fräscha landslag.

Ser fram emot EM i sommar så jävla bra, äntligen är de snart dags!


BAAAAAAM

Och där blev det irritation över somarens höjdpunkt.

Fffffffffffffffffuck nu ska jag sova.


CHILL KVÄLL

Tillsammans med Eve ikväll. Har saknat min vän. Fredag är det bokat spicy hot med Eve, thea och kanske Sanna. Pusspuss


ÄCKLIGT

”Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby


Tack vare tjejerna så har jag blivit som besatt av den här låten. Mimmi framför allt som går Runt sjunger den hela tiden. ❤


PLÖTSLIGT HÄNDER DET

Bilen blev godkänd i besiktningen bara nå små grejs att fixa och nu ska morfar bjuda mig på lunch på café bönan!


-

Är så satans trött på etuna nu. Är trött på allt verkligen allt!


MÅNDAG

3 timmar på tankerum idag. Började med geriatrik kursen och de är bara 4 enheter som ska in. Dem känns väldigt lätta att göra de tackar vi för, speciellt när social omsorgs kursen är jäkligt lång och jobbig bläääää.

Tränat med tjejerna gjorde jag idag oxå och umgicks med pappa och dem, käkat mat där osv. Imorn ska jag besikta min pärla. Morfar, världens bästa morfar ska följa med mig dit. Han är guldvärd! Håll alla tummar och tår att sen går igenom!!!!!!!!!


DOPPAD CHOCKLAD

Jag har haft en aweeeeeesome söndagskväll!


SÖNDAGS BUS

Vårkänslor ute idag. Promenad med Tjejern och hundarna på stan. Bussat med chris och nu är ja hemm och ska strax käka innan jag ska iväg på nästa äventyr ;)

O IKVÄLL ÄR DET BB!!!!!


FULL


WORK

Blir så glad att jobba på gruppboendet. Önskar att jag hade ett vikariat eller fast tjänst här. Så skönt att snart va utbildad undersköterska. Högre lön och lättare att få jobb då. = FLYTTA HEMIFRÅN!!!!!!!!!!!!!!

Funderar på att gå en demens kurs vill lära mig mer om just demens sjukdomen och veta mer. Ska kolla upp det!


JOBB LÖRDAG

Jobb träning och till slut fika, så blev min fredag. Och jag kom inte hem förän efter 12 så ja va trött imorse när ja bara sovit 5 timmar. 2 olika jobb pass idag, 07-12 sedan 14-20.30. Kväll ska jag ta de lungt. Sega i soffan och absolut inte göra nåt.

Tjejerna tog över min mobil igår och tyckte de va kul. Ni är så sjuka! Puss


24 FEBRUARI

Söta tjejer som är med i tidningen idag. Mina mina fina tjejer.

Sitter på jobbet just nu har inget att göra förän 11.05 när jag ska börja dela ut mat till dem söta pensionärerna. Slutar 16.00 och därefter skynda mig till stan och träna med Louise och Mimmsan. Ikväll har jag en dejt med tjejerna på stan, fika snacka skit och mysa. Denna helt blir det jobb, äntligen!! Inge alkohol eller nåt. Vit helg och det ska bli jävligt skönt. Har suttit och kollat min kalender och har planerat in en vit månad om 2 veckor.


GODNATT


MINNEN


PUSS

Käkade mat tillsammans med järngänget igår, kollade big brother och diskuterade den sjukaste helgen hemma hos Mimmi. Och pratade om att flytta ihop. Skulle det bli mkt bråk om man gjorde det? Jag tycker det skulle vara grymt jäkla kul. Synd att det är en 5a nere på stan som är ledig nu. Hade den varit det i höst så hade det kanske funkar för det är ju då vi ska börja spana efter en. 2500 var i månaden, vill ha den lägenheten nuuuuuuu!!!!


TRÖJAN

Favoriten helt klart. Ayia napa linnet som alla i napa har.


LÄNGTAN ATT ÅKA BORT

Jag vill vinna miljoner pengar. För att ta med mig min familj utomlands. För att spendera en massa tid med dem och bara vara allihopa tillsammans.

Hela "vintern" har varit jobbig. Sjukdomar och mycket känslor har tagit upp den tiden. Men det är på väg mot lite ljusare tider nu och jag försöker spendera så mkt tid som möjligt med familjen.

51 dagar kvar till London och den veckan ser jag fram emot så satans mycket. Äntligen få bara åka ifrån etuna ett tag. Semester med tjejerna och familjen. Sen är det ju ett litet plus att sommaren närmar sig mer och mer. Det är ljusare längre om dagarna och vi börjar gå mot vår förhoppningsvis snart. När det är sommaren finns det 2 inbokade grejer. Peace and love och Ayia napa. Det kommer hända mycket!
Jag vill ligga på nissi beach med sololja på kroppen, ha en smirnoff ice i handen, bränna skinkorna, bli brun och gå ut och dansa varje kväll i en vecka.

Jag har alltid tyckt att man ska kämpa för kärleken, tills nu. Jag har släppt alla förhoppningar. It's just not worth it..


SNART

<3


ALLT KAN HÄNDA NÄR SOM HELST

Stroke, cancer jaa.. Fan för dessa sjukdomar och skit man kan drabbas av. Först morfars besked och nu det här. Så mycket jag läser om just rehabilitering och vilken stor förändring alla sjuka drabbas av när dem blir utsatta för sånt här Bla. Men när någon i ens familj drabbas är det svårt att bara säga så som man säger i skolan om det.

2 gången nu och jag blir räddare för allt man kan drabbas av ännu mer när sånt här händer. ALLA ska passa på och njuta av livet varje dag!

Hoppade över jobbet idag och ska sätta mig och plugga nu. Jag är inte på topp för det men jag måste.

Mormor & morfar ❤


<3

Ska försöka sova men jag tänker bara på mormor nu..


OH MY FUCKING GHOOD

Jag har hittat mig en ny bakgrundsbild på mobilen.


THIS SUMMER

Skulle vilja Åka nu nu nuuuuu!


PLUGG

Lite svårt att plugga när Tarzan kommer och stör..


NÄR DET ÄNTLIGEN ÄR ÖVER SÅ FALLER JAG TLLBAX



SNACKIS

Eftersom jag ringde halva min kontaktlista i fredags så fick jag hämnd av en av dem nyss.

Linus har fått sin hämnd gjort.


TRÖTTER

Sjukt seg fortfarande. Nu blir det sängen och jag kommer sova väldigt bra inatt känner jag. Imorn är det plugg och så jobb 16.00-21.30.

Fyfan ångest från igår. Fan oxå.


GÅRDAGEN

Gårdagens förfest hos Helena var bäst. Första ggn på riktigt länge som hela järngänget festar ihop. Emil, Kim och deras Värnamo boys var oxå med och millas pojkvän.

Kvällen slutade hemma kl 02.30 typ somna som en stock när jag kom hem. Och imorse vaknade jag med min bh på ansiktet och mackor bredvid som jag tydligen gjort men glömde bort att äta haha. Har legat i sängen hela dagen nu. Om några timmar så ska jag till välgörenhets kväll på ungdomens hus som mina fina vän Mimmsan har fixar med några brudar.

Krogen igår var fucked up. Jag var helt fucked up.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_190018194.jpg" class="image">


HERREGUD

Sliten från gårdagen, kvällen var helt fucked up.


IT'S FRIDAY

Det valkas förfest/fest hos Helena sedan fillial förmodligen. Ikväll ska vi ha kul och bli fulla för kärlekens skull.


JOBB 13.30-20.30

30 minuters rast är jag på nu.
Imorn är det fredag mina vänner!


JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Jag önskar att jag oxå blev behandlad på samma sätt som alla andra blev.


BOOK

Nu har jag fått den!


TARZIZ

Så fort man ska äta är man populär!


HAPPY

Älskade och fina vännen Eve kommer hem snart! Enorm saknad efter dig ❤


TISDAGSMYS

Köpte god mat med tjejerna förut, Johanna hade bakat jätte goda choklad bollar med rosa/rött strössel på cuuute! Och så hade vi annat smått och gott. Jag säger bara fuck pojkvänner, jag har ju mina tjejer.

Vi myste till en romantisk film och planerade fredan. Nu blir det sängen för imorn är de ett kort jobb pass 07-12 sen väntar plugg och födelsedags kalas på kvällen hos pappa för Linn.


VÄNNERNAS DAG

Ikväll blir det mys med mat, film och godis hos Helena med tjejerna.

Ni är hela världen för mig ❤


14 FEBRUARI


CHILLA MED LIVET


WHITNEY HOUSTON

Det första jag Gjorde imorse var att gå in på aftonbladet. Och de första jag läser är att den stora sångerskan Whitney Houston är död. 48 år gamle blev hon. Det är så hemskt! Det är ingen ålder alls och jag tycker så synd om henne familj just nu.

Läst alla artiklar nyss på Aftonbladet, att dem hittat henne död i badkaret och kollat igenom hela hotell rummet och dem hittade mediciner men inga droger.
Det kommer upp olika historier om hur hon dog men det hade säkert med droger att göra. Då hon tidigare har haft mycket problem med droger Bla med hennes ex make som själv var knarkare när dem träffades. Blir så arg när jag bara tänker på droger för det är en grej som är så farligt och ibland så kan de sluta så pass ila om man fortsätter att man kommer dö. Varför vill man utsätta sig själv för det? Sina närmsta vänner och familj? Jag önskar att alla kändisar kunde sluta använda droger. Dem lever inte ett sånt glamouröst liv som alla tror. Det är bara alkohol och droger, det känns som att det är en vardag för den i den branschen. Och jag hoppas verkligen inte att någon i min familj eller vänner någonsin kommer ens på tanken på att ens prova det själva.
Det här är så hemskt att jag inte finner ord.

I Will always love you, i wanna Dance with somwbody och how Will i love you är mina favorit låtar med henne.

R.I.P Whitney Houston, och snälla stoppa allt som har med droger att göra, det tar bara fler människors liv!


FYLLESNACK


SKÅL


GODMORGON


FREDAGSMYS

Är hos pappa och har ätit god mat och kollar på the voice Sverige nu. Imorn blir det ett le Grand besök med tjejerna.

PUSS


TELEFONSAMTAL


LOOVE

Idag har jag :
Pluggat
Varit på kalas
Och pratat med Louise i telen i över en timme. Älskar att prata i telefon. Vet inte hur ofta och hur många timmar jag och Louise pratar i veckan men många borde de vara asså. Jag och min telefon ja min iPhone är fan min kärlek.

Tjejsnack är det mysigaste och bästa som finns. ❤


STUDY

3 studieenheter på 2 dagar nu kör vi!


JDLSKSLDKSL

Tänk att en, EN jäkla person kan göra mig såhär arg, frustrerad, irriterad och less.


EHM?


STUDIEBESÖK

Nyvaken tjej som strax ska iväg till hjälpmedelscentralen på studiebesök med skolan. Direkt efter det ska jag hem och vila och plugga.


LÄNGTAN EFTER SOMMAR


FUCK KILLAR, FUCK ALLA HJÄRTANS DAG.

Den mest deprimerande dagen och månaden på hela året är här. 14 februari. Jag tänker vara värsta bitterfittan i det här inlägget.

Alla hjärtans dag suger. Ett brustet hjärta för några år sen på just denna dag och Jag hatar fortfarande den här dagen lika mycket. Vi blir ständigt påminde att vi är singel och inte har just en pojkvän att fira denna dag på. Alla lyckliga par går ut och äter, går på bio och är med varandra. Hade jag bott i USA vet jag inte vad jag hade gjort. Där allt är så förbaskat överdrivet och dem gör sån stor grej av alla hjärtans dag.
Av dem 9 miljoner invånarna i Sverige så är väl ungefär hälften av dem killar. Undrar hur många av dem som är svin och hur många som faktist har ett äkta hjärta och är en bra kille.

Så vad gör man på den hemskaste dagen på hela året?
• bjuda ut den man tycker om?
• ut och käka med tjejerna?
• ligga Hemma och deppa?
• eller gå ut och äta själv?

Bjuda ut den man tycker om kunde jag strycka för en månad sen på listan för det fuckade sig totalt.. Jag har ingen lust att ligga hemma och deppa över den här dagen och går absolut inte ut själv. Jag får hoppas att tjejerna vill spendera den här dagen med mig.

Vi alla drömmer väl lite då och då om ett lyckligt slut som bara finns i filmer. När en kille överraskar sin flickvän eller bara överraskar med en stor bukett rosor till en tjej. Jag önskar att jag var den tjejen öppnade dörren och fick rosor.

Fortsättningen av mitt sex and the city fortsätter nu. Carrie pratar om sex i ett förhållande och sex utan ett förhållande. Det är nu mr big dyker upp...


BOOK BOOK

Har köpt mig en bookbook till min iPhone. Hur smidigt som helst ju. Man kan ha mobilen och kort i den, perfekt till när man går ut på krogen tex. Jag köpte den på tradera igår så den kommer till mig nästa vecka :)

Hemma från jobbet idag med och jag kan inte träna för jag är så jäkla förkyld och nu även ont i halsen.. Skoj.. Jag saknar mitt järngäng. Känns som en evighet sen vi sågs alla nu, puss!


CAFÉ BÖNAN

Imorgon öppnar min morbror Håkan cafet bönan. Han säljer smörgåsar, pajer, fika bröd, kladdkackor ja allt! Stället är hur mysigt som helst och i sommar har han en uteservering oxå :)

Alla borde gå dit och fika för han bakar och lagar så sjukt mycket gott :)


HOME FROM WORK TODAY

Blev hemma från jobbet idag. Sjukt seg och de ligger snyt papper överallt i rummet. Har nyss varit ute med Tarzan på en promenad och nu fortsätter jag med sex and the city tittandet.


SEG

Fortfarande genom förkyld. Har ont i näsan för jag har snyttit mig så förbaskat mkt hela dan. Ligger i sängen nu och kollar första Harry Potter filmen, jag är totalt nerbäddad och hoppas att jag är piggare till jobbet imorn!

PUSS


SÖNDAG

Förkyld, ont i huvudet och snuvig annars förutom de så börja dagen jävligt bra.


MYS MED FLICKOR


LAST NIGHT

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_187687106.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_187687119.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_187687120.jpg" class="image">


THE HILLS

Har precis kommit hem och krupit ner under täcket. Är som en jävla isbit fan! Nu är de verkligen vinter, jag har extra filtar över täcket och morgonrock på mig. Jag orkar inte denna kyla. Nu blir det första säsongen av the tills, älska den serien!


JOBB

Befinner mig på det absolut bästa jobbet just nu och jobbar kvällspass till 21.15!


FULL FART MOT HELGEN!

Jobba på gruppboende nyfors äntligen idah! Alldeles för längesen jag va där och jobba nu. Imorgon är det fredag och de betyder ju att det är helg!

Gårdagens middag hos Jessi och Tiger va jättetrevligt och maten var jättegod.
Men innan middagen åkte jag och chris till Johanna och hälsa på på hennes jobb medans hon jobbade, mys!


RSS 2.0