VALBOORG


BIRTDAY

Grattis till min fina Gud dotter som fyller 1 år idag :)


MYCKET KÄNSLOR IDAG


MJAOUU

2 ursnygga snickare befinner sig utanför mitt rum, inte undra på att jag älskar sommaren? Hoppas dem stannar länge där dem jobbar så jag har något att titta på om dagarna. Snickare = hot!


INGENTING


GODMORGON

Inge jobb idag men självklart så vaknar jag redan kl 7, seriöööööst! Chillade gärnet med Ellis och Marre igår på fotbolls match då stenkvista vann med 9-1!!! Wohoo!

Drömde en riktigt hemsk mardröm inatt. Killarna på kriebsen var med i den och jag fick sådan panik när jag vaknade. Jag drömde att dem hade åkt dit för en massa och även jag. Hamnade i fängelset med dem och massa. Dem är bra killar så inget sånt skulle aldrig hända! Saknar dem så grymt mycket allihopa just nu!! När dem bodde på bellmansplan, det var typ bästa tiden. I miss you boys..


<3


DU OCH JAG LIVET UT

Sinnessjukt kär i min LV.


ONE WEEK

Det har gått en vecka sen jag kom hem från världens bästa stad. London i mitt hjärta. Fina vänner, fin familj och fin shopping. Gud vad jag saknar allt där. Jobbarkompisarna såg att jag haft det bra där, och jag älskar att prata om det. Önskar jag kunde packa väskan och flytta dit redan imorn, vad sägs som det liksom? Helt fucking underbart.

Vad har man gjort på en vecka då? Slöat, jobbat, festat, kollat fotboll, speedway och bara varit. Speedway har aldrig varit min grej riktigt, men när det är typ hundratals av riktigt snygga mekaniker osv där så kan man inte klaga. Min fina vän Ellis fyllde år igår så de fira vi med speedway match och se.
Jag har börjat jobba på torsilia hemmet i torshälla och kommer att jobba där nu i dryga 4-5 veckor. Nästa vecka har jag 5 dagars jobb, ledig tisdag vilket betyder att jag kan va med på valborg, trots att jag absolut inte är sugen att gå ut eller festa. Skulle hellre ta det lungt så får se vad det blir där.

Dagarna flyter på och det händer ju faktist något varje dag känns det som, är det inte jobb eller plugg så är det tjaffs. Trött på skitsnack och all jävla tjaffs nu. I don't fucking care anymore! Det enda jag vill är att alla ska vara sams och bara vara med varandra utan massa skit som det var förut.

Sofie flyttar hem igen på lördag och det är ju helt underbart att ha henne hemma igen. Hon gör mig glad och jag vill bara att hon kommer hem nuuuuuu!

Ska fortsätta plugga klart nu och sen åka hem till Andreas. Blir glad av att umgås med han.

P.S så saknar jag min Mimmi så mycket, galen tjej som vart i polen och härjat sönder och nu är det dags för en liten dejt med henne faktist. Du är för jävla bra tjejen!



image description

i miss you babe.

SPEEDWAY MED GIRLSEN

Har kollat speedway för första ggn i mitt liv. Kommer garanterat kolla flera ggn i sommar hehehe


TURN BACK TIME..


KEEP SMILING


JAG VILL GE MIG UT OCH SE

Gårdagens jobb var bra. Jobba med bra personal och allt bara flöt på. Det var härligt att träffa brukarna igen och dem gjorde verkligen min dag. Pratade personalerna och dem berättade att när dem var yngre så reste dem aldrig iväg och passade på att göra sånt innan man stadgar sig med pojkvän och barn.
Läser bloggar om tjejer som är i LA och lever livet, vänner som bott/bor i Norge, Spanien och London såklart. Jag vill ge mig ut och se! Hela världen finns ju här och jag då, jag bor i Eskilstuna? Marre sa de igår med, att vi skulle kunna flytta till en annan stad eller land men ändå är vi kvar här. Jag är feg, jag har inte klarat av att flytta någon annanstans när Jag har vänner och familj här. Men en dag så står jag där, med en pojkvän och barn och då kommer jag ångra att jag aldrig tog chansen tidigare.
Och det gör fruktansvärt ont i hjärtat att ens tänka att Marre flyttar snart, det kommer bli en tårfylld dag.

När jag har gjort klart skolan i september-oktober.. Efter det då? Söka jobb i London som undersköterska? Eller bo kvar i stan? Skulle jag få fast tjänst i stan så stannar kag skälvklart. Men Vill tillbax den staden så förbaskat jäkla mycket. Britter är dem trevligaste man träffa! Och dem snyggaste killarna jag någonsin har sett..

Jag drömmer verkligen nu.


MEMORIES


FUCK ESKILSTUNA

I want to go back to London. Ångest över att vara hemma igen.


JUST NU: ELLIS CRIB


BEST DAYS IN LONDON

7 dagar i London är inget, jag vill ha mer London. Mer shopping, mer festande, mer britter, jag vill ha mer av allt. Jag visste att jag skulle tycka tunnelbana skulle vara jobbigt och det var det tills dem 2-3 sista dagarna när innan hemfärd då jag faktist tyckte att det var okej ändå. Jag har aldrig kunnat tänka mig att bo i stor städer som tex Stockholm, men det här är annorlunda. London är annorlunda, människorna där är annorlunda. Blir alldeles glad i hela kroppen bara jag tänker tillbax på oxford street, klubbarna och pubarna och massor med mer. Jag känner inte alls mkt glädje över att vara hemma igen, känner bara at jag vill tillbax. Flytta dit, vara där. Alla i London måste vara uppfosstrade på ett helt annat sätt, hur fucking trevliga som helst.

Gick upp kl 08 varje morgon i stort sett, gick på stan hela dagarna när jag var med tjejerna och kvällarna blev det utgång och hemgång vid 3. Med familjen blev det stan och massor med turistande och pubar på kvällarna och hemma vid 11 senast. Jag vill träffa mig en britt i england, en charmig, gullig britt som älskar fotboll. Ja det är så jag vill ha det.

klubbarna var otroliga, gratis inträde fixade Linnea åt oss på fredan till en klubb, det såg precis ut som att vara på en kryssning ass häftigt. Gillade starkt den krogen och att ens gå ut på le grand nu efter london känns väl sådär faktist. Inte alls pepp på det. Eskilstuna suger. Vill vara där inte de är så att alla vet vilka alla är, för alla snackar. Go London!!!








SÄNGEN

Underbart att sova i sin egna säng, inatt kommer jag sova gott.


BACK HOME

Lovely att Marre åkte på samma flyg hem till Sverige som mig. Hemma igen iaf och knappt batterie på mobilen, alla i bilen sitter mee mobilen i handen och det känns underbart att kunna gå in på alla appar igen. Men jag saknar redan London, och jag åker definitivt tillbax dit snart igen.


BYE BYE LONDON

Och där tog mitt livs bästa resa slut. Håller på och packar nu ska bege oss till flyget om en timme. Där väntar några timmars väntan på flyget som går kl 14.35 engelsk tid. Älskar London, älskar England. Ångesten kryper fram i kroppen över att komma tillbax till Eskilstuna igen. Jobbet, vänner, familj och djuren längtar jag till. Har vant mig vid att vara här nu och jag trivs så förbaskat bra här.

Dont want to go home..


SISTA KVÄLLEN I LONDON

Ångest över att åka hem imorn. Jag vill inte.


LONDON, ROYAL HOTEL!

Efter att ha haft 4 fantastiska dagar med Sofie, Marre och Linnea så har jag 3 dagar att chilla med familjen nu.

Jag lever iaf. Och känner bara en Pytte liten längtan hem framför allt till att kunna köra bil. Shoppingen, klubbarna och killarna.. Ja vad säger man? Bästa stället man kan hitta dem alla. Känns som att jag är i typ Ayia napa när man är på g till natt klubbarna, dem är galna här. Har sovit ytterst lite men det har de vart värt.

OMG! Jag har äntligen gjort det, köpt min egna LV väska. Kan ni fatta glädjen och känslan att stå inne i en LV affär och handla en dröm väska jag velat ha i flera år. Pengarna är nu slut men jag kan säga att det är värt varenda liten krona. Bästa och dyraste köpet jag någonsin gjort. Vem behöver en man att gifta sig med och leva med resten av sitt liv när man har en Louis vuitton väska hela livet ut?

Men jag skulle absolut tänka mig en britt kille, charmiga och trevliga är den allihopa här. Sveriges suger hästpung, känns som man har sett en helt annan värld här i London. Alla är så satans trevliga, säger förlåt för allt, hjälper till med att bära väskor. Har lite ångest över att komma hem efter att ha vart i denna ljuvliga stad.

Tack för mig!


LOOONDON BABY

Nu släpper vi totalt allt här hemma, och drar över till Sofie och Linnea en vecka och festar gärnet, shoppar och har det grymt. Kanske trivs så bra att vi inte kommer hem igen? På sön kommer familjen ner då blir det mys och se London med dem.

Längesen jag var såhär jävla glad, så fort vi kom till flygplatsen kände vi fyfan vad skönt att inte träffa någon man känner. Nu ska vi spåra ut på krogarna!


BLIR GLAD AV DEN HÄR BILDEN


FULLT UPP

Har haft fullt upp idag. Pluggat, fikat med tjejerna och skypat med Sofie. Nu är allt klart och imorn har jag massa ärenden på stan och så ska jag packa väskan fan vad svårt.. Ingen aning hur mkt man köper där borta ju. Converse skorna är liksom ett måste. Sofie peppade verkligen upp oss idag, utgång varje dag och billig alkohol dessutom, finns väl Inge bättre? ;)

Längtar efter er Sofie och Linnea!!


DEMENSSJUKDOM

Får ryssningar i hela kroppen när jag sitter om demenssjukdomar. Alzhemier, vaskulärdemens, frontallobsdemens, förvirringstillstånd, BPSD... Skriver en studieenhet och det är hemskt. Demenssjukdomar är intressant att läsa men fan för alla dessa symtom vid sjukdomarna. Behandlingar som inte kan göra något åt det och att känna denna orolighet och förrvirng. Blir ledsen inombords över dem olika sjukdomarna som finns inom demens.

Att träffa på anhöriga om dagarna på jobbet till deras dotter, mor osv. Tänk att inte känna igen sin egen mamma eller pappa? Tänk att tappa minnet och få svårigheter med tal osv.

Men det intresserar mig så förbaskat mkt och jag ska läsa på otroligt mkt så jag kan allt om dementa sen! Det är trots allt dem härligaste människorna jag någonsin tagit hand om. Längtar redan till jag får en bokning i nyfors när jag kommer hem efter london!

52 TIMMAR


PÅSKDAGEN

Käkat påskmiddag med pappa och alla nu. Farmor och farbror Jocke är oxå här och käkade. Godis och pengar till London låg i påskägget, asss nice!

Ska till min fina och saknade vän Helen och Andreas Ikväll och kolla bb sen.


HEEEY I HEARD YOU WHERE A WILD ONE! AND HEY, I HEARD YOU LIKE À WILD ONE.

OPPAA!!!!!
Söndag söndag söööndag! Lyssnar på musik, är på ett sånt bra fucking humör idag. Har ett mkt fullspäckat schema tills vi åker på onsdag. Känner mig galet glad att vi drar. Ska bli härligt att träffa nya människor, komma till ett land där ingen känner mig, där inte en jävel vet vem jag ens är och hur jag som person är. Man kan ha fördomar absolut, men man ska tänka lite innan om man inte känner personen, och man ska inte lyssna på vad folk säger.

11 april, avgång med bussen till skavsta flygplats kl 08.15, flygplanet avgår 13.45. AAHHHHHH!!!


SERIÖÖST

Ja då var man hemma. Ligger nu här i min nybäddade säng och jag är glad att Jag inte följde med till kriebsen efter krogen. Blev istället fyllekäk med Marre och Ellis, snäll som Ellis är skjutsa hon hem oss så vi kom hem säkert! Hela kvällen var faktist sådär. Inte bästa och inte sämsta. Det fanns olika stunder under kvällen man fundera på vad folk höll på med. Nu ska jag drömma om London, ser hellre fram emot att festa där nu!


FIX AT WORK

Sitter inne i ett vilorum och lyssnar på nrj. Har nu sminkat mig själva basen så jag slipper stressa när jag slutat. Är peppad på en party kväll som FAN! Ska på förfest efter jobbet sedan krogen, kanoners kul!


LÖÖÖRDAG

Godmorgon alla människor!
Här är man pigg och vaken och laddad för ett jobb pass, delad tur. 07.00-12.00 sedan 12.-21.00. Därefter blir det påskledigt och de firar vi ned en grogg, vart Jag tar den groggen vet ja inte. Som vanligt så är killar så jäääävla sega och kan ju aldrig bestämma sig för nåt. Jag längtar iaf och groggen kommer slinka fint ner i magen ikväll.

Gårdagen hos Sara i hennes stuga var mys. Tycker om dem tjejerna så jäkla mkt. Kush och Marcus va med där och dem är bra människor dem. Ja va sugen på alkohol men avstod med tanke på jobb idag. Istället ser jag fram emot när alla är hemma i sommar. Så vi kan vara och gå helt bananasss!! Vore så mys att ha dem alla hemma igen, saknar dem för mkt :(

Nu ska jag åka iväg till jobbet, längtar till ikväll! :)


NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

Var på toppen humör når jag vaknade, tills jag tittade ut och såg att det var typ snö storm. WHATA FUUUUCK???? Okej, jag har bara 4 dagar kvar i Sverige sen sticker vi till 20 grader och sol.
Idag mina vänner ska jag plugga hela dagen. Jag ska även färga håret och sedan träffa Sanna, Sara, Eve och deras boyfriends ikväll. Men för mig blir de lungt för ja jobbar delad tur imorn, HEJA HEJA! Blir förmodligen krök imorn, JAAAAA! Måste ladda inför London och jag måste se till att sova mkt. Sofie har planerat ett full späckat schema när vi kommer. På dagarna ska vi se London, på kvällen ska vi göra nattklubbarna och pubarna.


!

Jag förstår inte hur en människa kan förändras så mkt, jag förstår heller inte hur killar tänker ibland. Irriterad och less på er allihopa.


HÄRLIG EFTERMIDDAG

Efter jobbet idag åkte jag och hämta Selma sen åkte vi ut till Sara och gick en lång promenad med henne och
Molly. Blev sedan fika där och ja har precis kommit hem. Imorn är det jobb 07.00-15.00 igen, bästa!


JOBB 13.30-20.30


PÅ GRYMT BRA HUMÖR

Har haft en sjukt Mysig dag idag. Pluggade några timmar och skicka in en studieenhet. Sedan kom Ellis och mötte upp mig, följde med henne till Willys och hjälpte henne handla sen fotboll på Tunavallen. Stenkvista vann med 4-3 och de va dem värda! Så jäkla stört väder idag, helt sjukt. Ellis och jag fick panik när de blev snöstorm haha.
Nu sitter jag i soffan och kollar bb. Sen sovdags och ladda inför jobb imorn, lovely!

Tack fina Ellis för en mysig dag!


GÅRDAGEN

Det blev jobb fram till 21.15 sen mötte jag upp Marre och Jessika för att dra hem till Ellis och dricka lite gott. Blev en trevlig och kort förfest innan ett besök på le grans. Fyfan vad folk det var!!!! Lördagar är fan så mkt bättre att gå ut på helt klart, mkt mer folk och äldre. Kul som fan var det iaf. träffa på ärla, vilket jag tyckte va skit kul efter att inte ha träffat dem på evigheter. Svettiga och trötta var vi så vi käkade subway, jag avsluta sedan kvällen med efterfest och vi hade Helena som chaufför hela natten. 4 kom jag innanför dörren och extremt trött och nykter. Så otroligt skönt att det inte blev så mkt alkohol igår, idag är jag inte alls bakis. Love it!

Ska spendera hela dagen i mina Skol böcker sen ikväll blir det att kolla stenkvista matchen!

Tack fina tjejer för igår! <3


RSS 2.0