Written in the stars



YES! Imorgon är det fredag, efterlängtade fredag. Dock så är de sista dagen på jobbet med Natta. För sen åker den jäkeln iväg till Australien i 2 veckor med Madde. Jag är absolut inte bitter, elr jo.. lite, mycket !
Vill oxå iväääääg, men fan i sommar ska jag åka igen, så är de bara! :)
Blir kalas imorn kväll, lördag drar ja o elin till västerås för att titta på italobrothers som spelar på någon krog. Kommer bli galet bra. På söndag ska jag kanske dra till Huddinge (?) och kolla på hockey, Helen vet exakt va ja vill ;)

nee nu får det räcka, ha de gött! PUSS ♥


You're simply the best, better than all the rest. Better than anyone, anyone I've ever met





Ni killar som läser detta... ta inte till er utav de negativa utan de positiva.

Är tvungen att skriva ner några meningar om killar som jag hittade på en sida. Skrev en jäkla massa igår på fb som jag bara MÅSTE skriva här.


Killar är som bussar, missar man en kommer det alltid en ny.
Killar är som ballonger, uppblåsta eller urblåsta
Killar är som datorer, felprogrammerade
Killar är som fiskmåsar, de äter, skiter och för ett jävla liv
Killar är som körsbär, antingen är de omogna eller alldeles för gamla
Killar är som Alvedon, man tar en och hoppar i säng





'

Have you ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
I have, I have....

igår hade vi kul.



Jahaa det var den "vita" helgen det. Nää det blev inte riktigt så.
Planen var att träffa Jessika, kolla lite film och umgås. MEN de blev andra planer. Vi åkte till bellmans nyktra och tänkte umgås lite. Blev lite frestad när dom öppna en 7.0a så kl 21.00 sprack min vita helg. Hällde i oss 7.0 or hade trevligt och aa. Drog mot stan till nybron var där och hade kul. Fyfan det blev en del igår.. Åkte sedan till bellmans för efter fest. Oplanerad kväll som var en riktigt jäkla bra kväll.
Och varenda ggn spårar det en aning mkt! Störda men goa killar :)

Nu ska jag ta mig en dusch sen sova lite.
PUSS ♥


IN LOVE

Har förälskat mig i min nya klocka. Vit och den glittrar så fint. Och den passar perfekt till sommaren!
Eftersom ja inte festar denna helg så var ja nästan tvungen att köpa något ju. Igår blev de väskan och idag en klocka. Nu är jag glad.


p.s jag längtar till nästa helg. PUSS♥



Dear Sara.




Åhhh vad jag måste åka ner till karlskrona snart. Pratade med Sara nyss som precis har fått en ny lägenhet och vill att vi ska ner och hälsa på henne och se lägenheten. Vill ner dit nu. Snart vännen, snart.
I'll be there soon!

Haft en trevlig kväll med Pappa och Linn. Lite fläskfile och grejer bjöd han över mig på fruktansvärt gott var det. Hemma hos min mor nu och spanar big brother. Imorgon blir de lungt hela dagen och kvällen. Skönt!
PUSS♥


25 Mars



Jag har gjort det IGEN. Ännu en ny väska i församlingen...


LÖNINGHELG

Idag hurrar alla för att dom fått sin lön, jag hurrar oxå. Dock blev de alldeles för lite pengar för de blev alldeles för lite jobb under februari. Så för mig gäller de att spara pengarna, alltså inte festa eller shoppa. Löninghelgen går alla ut men jag har beslutat att vara hemma. Känner inget sug på alkohol eller fest och inte ens krogen. Ikväll ska jag käka american pizza med pappa och Linn. Ska nog även vara taxi ikväll, lite pengar skadar ju aldrig. Imorgon tänkte jag ha en spa dag. Ansiktsmask och en massa sånt och bara vara med mig själv. På måndag börjar jag jobba med Natta på john bauer ska bli trevlans! 3 veckor är det jobb, awesome.

Så under april kommer de nästan bli en vit månad. Nästa helg dock krogen i Västerås med Elin. Dom 3 helgerna efter de blir lugna sen är de ju påsk vilket jag hoppas på en bananas kväll med damerna från norge och karlskrona. Därefter väntar 48 timmars kryssning med Elin. Kryssningen kan nog bli sjuuukt sjuukt bra och sliten. :)
nu ska jag blåsa håret för sedan möta upp min älskade vän Helen. Om en månad är de dags, känner lite pirr och nervösitet. Att bli gudmor till hennes barn är helt fantastisk.

Just de apropå shopping. Emil den jäkeln är nere i Ullared hela helgen. Om jag är avundsjuk? En anning. Har sagt åt honom att han borde handla en väska till mig, de kommer han definitivt inte göra men man kan alltid hoppas ;)

Gör han de så är han bäst. Fast det är han redan iaf.
.

Emil i sommras på midsommarafton hemma hos tvillingarna Ehrlin. Även min födelsedag var de.
Och den var bra. Kunde inte ha haft en bättre midsommar, de va absolut en av dom trevligaste.


Dear Evelina.

Samtalar med Evelina på msn. Vi pratar djupt och en massa skit faktist. Vilket gör att jag saknar henne så fruktansvärt fucking mkt. Ser fram emot påsk när ni alla kommer hem igen. De ska bli mys!

puss på dig min fina dam! ♥ du är en sann vän.


MY HEART IS REFUSING ME

Jag vet inte vad det är med mig. Min reaktion var inte okej häromdagen. Och de stör mig så otroligt mycket. Jag vet ju varför, men jag försöker hela tiden förneka det. Jag borde reagerat bättre och jag borde inte ens störa mig på de här. Men de gör jag, det är inte okej. Allt det här är så fel!

:/


THERE YOU'LL BE


'


Njuter av att se dessa fantastiska härliga bilder. Värmen, vattnet den vackraste stranden jag någonsin varit på. Vill vara där. Gå barfota på stranden. Med solbrillorna på, och den där hatten som vi alla var tvungna att köpa för att inte bränna huvudet. Dock så brände jag hårbotten första dagarna. När vi försökte pruta för taxifchaffören varje dag, när vi kom tillbax till hotellet efter en dag på stranden och sov eftermiddag. Vaknade några timmar senare, fixa oss gick ut och käka sedan tillbax till hotellet för alkohol sen grabbarna grus. Jag saknar varenda minut vi var där.
Det var så avkopplande allt där. Vi hade det så bra.
Jag tjattar mycket om Napa i know. Men och de kommer jag fortsätta att göra.

Allt var perfekt i Ayia napa.


"Emelie du är min idol"

Gårdagen var kul. Vi startade upp allt hos Kim med Solsidan och Big brother. Hade de grymt trevligt med allihopa. Åh jag är så glad över att jag har er. Hoppas ni förstår att ni alla betyder sjukt jäkla mkt för mig. I love you all.
Efter alla program började vi röra oss hemåt. Jag, Elin och Jessika satt i min bil. Oscar och Viktor börja hålla på och skulle tävla och skoja lite med mig. Till en början va de kul sen så tyckte ja de blev jobbigt, så jag bestämde mig för att backa och köra mot enkelriktad, vilket man inte får (jag vet) Då kom grabbarna från andra hålet, (rätt håll) och körde mot mig. Hahahah dom börja hålla på och driva med mig o ja jag vetefan. Jag chockade iaf dom lite senare, dom tror alltid att ja aldrig skulle våga göra de bla bla. Men de gjorde jag igår. Kände mig som en av grabbarna igår hahaha. Sjukt svårt att förklara men ni fattar nog säkert.. eller ? 
De som jag blev så glad över sen var när ja fick mess av Oscar att jag är hans idol. Tack gubben det värmer ;)




gillar er mina muppaaaar!

Söndagkväll tillsammans med gänget

Sista avsnittet av Solsidan ikväll, sorligt. Det som är bästa svenska serien ju. Ska hem till Kim om dryga en timma och träffas där och se det tillsammans. Vad ska vi nu göra varje söndag när inte solsidan går? Kolla på någon annan serie? Något måste vi se till att göra. Söndagar är ju ganska så tråkiga, därför är de trevligt att ses på söndag kvällen. Får inte glömma att de är BB ikväll oxå. Nicky ska ut, snälla hoppas han röstas ut.

Annars sitter jag och googlar runt på tatueringar. Ja, det ska bli en till. Jag borde inte börjat med att göra en för nu är jag fast. Nu vill jag bara ha mer och mer. En till ska de bli iaf, funderar på armen. Är så äckligt sugen på det nu, älskar tatueringar och kommer ALDRIG få nog av det. Nu vill jag ha en engelsk text. Jag har gjort svensk, latin och blommor som betyder nåt. I wanna celebrate and live my life är ju kom ja på heheh. Men en engelsk ska jag iaf ha.

Någon som vet en grymt bra hemsida med texter? Vill ha lite råd :)

Puss


I DON'T KNOW.


?

LÖRDAGSMYS

Har haft en bra dag idag. Varit hos Pappa och dom, käkat lite tacos med han pch syster. Snackat skit och allmänt. Varit hemma bara, fått besök av mormor och morfar och degat framför tv:n. Och vad gör Emelie just nu? Inte mkt. Pratar med Emil, planerar och snackar skit. Han får mig alltid att vara glad.

Imorgon är de solsidan med gänget igen, säsongens sista avsnitt, sorligt ! Kommer saknar Ove.

Ne ska nog lägga mig och kolla Dear John eller the last song, vilket av dom ska man kolla? Båda är ju otroligt romantiska, sorliga och fruktansvärt bra.

Pusss


Lördag förmiddag






Ladies night på Harrys igår.
Det var grymt trevligt. Dock så kände jag att de va inge gott med cider eller vin. Tror att jag har druckit för mkt alkohol och för ofta. Åkte hem ganska tidigt, runt halv två skjutsa Sofie hem mig. Men det var grymt skönt att komma hem! Idag är de bara att vara hemma, ska snart till pappa en sväng och hälsa på :) Ikväll blire lungt här hemma bara, någon film o så bara.

Ha det bra, Puss




LADIES NIGHT



Drar iväg till Helena nu och korkar upp!
Ladies Night ikväll :)
PUSS


I wanna love somebody like you.

Idag behövde jag shoppa. Och det kändes bra, några nya ringar, örhängen och solbrillor blev det. Shopping får mig alltid att tänka på annat. De är då man släpper alla funderingar som finns i huvudet dagligen. I några timmar fokuserar jag på dom nya kläderna, skorna och accesioarerna som kommit in i affärerna. Just nu är jag ute efter en sommar väska som jag tror att jag har hittat.

Den här vill jag ha.


Nu ska jag snart gå mot tv:n big brother börjar ju snart. Åh vilken töntig nörd jag har blivit i det.
Imorgon ska jag och tjejerna på Ladies night, det kommer bli bäst. ♥


Torsdag




Stan snart och träffa Jessika. Sen blire jobb några timmar.
PUSS ♥


BILDER










Det där var ju absolut inte igår.
hehehehehehehe
PUSS


Besviken och arg.

 

-


Idag.. ja idag.

Ärligt. Det finns inte tillräckligt med ord till att förklara. Det suger, det känns förjävligt. 
Nu skulle jag behöva åka bort från stan känns de som. Långt härifrån...

SÖNDAG






Gårdagen började inte så värst bra om jag ska vara ärlig. Jag var fly förbannad i början på kvällen på allt och alla. Jag är less på människor, på människor som inte kan höra av sig eller hålla de dom lovar. Här har man bjudit över vänner som man umgås mest med och pratar mest med. jag förstår om man redan har något uppbokat sen veckor tillbax. Men jag avskyr att folk kommer i sista minuten, dagen innan , timmen innan. Igår var fan sista ggn jag tog tid till att höra av mig till folk som faktist inte ens bryr sig ett skit. Snälla Emelie ska inte vara så snäll längre, måste lära mig att sluta vara för snäll mot folk som inte bryr sig om mig. Men jag var glad att dom som kom över igår höll de dom lovade och vi hade en riktigt kul chill kväll!

Nu ska jag sluta vara så bitter och bli lite glad. Ikväll kommer bästa gänget över för Solsidan och så ska Elin & jag käka något tillsammans.
Pusss


FREDAG

Idag är det äntligen fredag! Ikväll kommer några fina vänner över till mig, de blir lite tacos och mys. Imorgon så är de party igen. Lite förfest hos mig sedan krogen med grymt bra vänner :)

annars händer inte mkt, är hos Mamma just nu. Jag har 5 nätter kvar i farmors lägenhet sen kommer hon hem igen :((( Det är ganska skönt ändå att bo själv.

Ha det bra! Puss ♥


p.s 63 dagar kvar till kryssningen !!!! Längtar galet mkt

,SLMKNGJBKkdjgoeeåpoiuiLNSIÅC

Veckan börjar bra.
Massa skit, internet funkar inte, mobilen lägger av, kan inte använda iphonen än, och idag när jag verkligen mår som bäst så får jag en böter. Min allra första böter. Åh vad jag grät av glädje. Skitkul. Jag är dessutom pank oxå. Jävla helvetes skiiit böter. Nu är jag arg. Nu kan jag ligga gärna stanna inne resten av veckan så de inte händer något mera, för det kommer det att göra. Nu har jag otur, jäkligt mkt med otur.

Bäst att jag ser upp med allt? Jag ska nog hålla mig inne nu. Ja vi säger så, hejpa.


WE ARE WHO WE ARE











Lördagens bilder, jag hade grymt kul!! Härligt att träffa alla tjejer igen.

Ikväll ska jag umgås med Eve
puss ♥



Lördag kväll



Nu hem till världens bästa sanna, och hon ska få sig en överaskning som hon blir glad över ;)
PUSSS♥

Tonight we'r gonna party like there's no tomrrow

Lördag. Älskade lördan är här, ikväll kommer de bli galet bra. Nu kör vi!

idag är det ingen vanlig dag





Den här fina damen fyller för tusan 20 år idag. Ett stort grattis till dig Sanna.
Du är galen, söt, rolig, och helt störd ibland. Men ja gillar dig ändå. Ha en toppen bra dag baby och imorgon ska de firas stooort! Vi har inte känt varandra länge ens. Strax innan napa så träffa vi varandra och hon ville med oss dit. Inte ens ett år när de känns som vi känt varandra längre. Sanna är en fin vän, hon är ärlig, go, mysig och de är en otorligt bra vän till mig. Hon förtjänar de bästa.

i love you  / pusss



OJDÅ






En sån här torsdag kväll som denna har vart lugn. Fastnade lite på internet när jag har sett dessa bilder.
Svårt att säga min favorit, men jag är ju helt galet kär i Robert Pattinson så just nu är han min absluta favorit. Egentligen är de inte så svårt att inte tycka om dessa hunkar. Enda anledningen till varför ja ens har sett fight club är ju givetvis brad pitt, han gjorde liksom hela filmen. Och alla dessa kalsong reklambilder världen över, Beckham, Ljungberg, ja dom är många som ställt upp såna bilder. De är ju livs farligt att sätta upp såna, fatta när man kör bil och ser en sån bild. Ja skulle krocka direkt. Först dregla sen krocka. Men då skulle jag ju dö lyckligt! haha. Tycker mina tjejer som läser min blogg ska ta och titta en extra ggn nu..

kommer sova gott nu, puss ♥


jag vill ha lördag

Tequila race, middag, alkohol, skvaller och utgång. Napa tjejerna ska samlas igen ♥


-

de finns en sak ja stör mig på, men som ja nu slutat bry mig om.
allt känns så falskt.


CENTRUM

Sitter i farmors lägenhet nu och har precis duschat. Zorro (katten) är vaken och går runt och mjoaar, jag tror att han saknar farmor. Om några timmar kommer en vän över hit med Kina mat, ska bli trevligt!

Annars händer de inte så mkt, internet är sjukt segt att jag nästan kokar sönder snart.
Längtar ganska mkt till helgen då de eventuellt är party på fre och såklart 20 party på lör med väldigt saknade vänner ♥

nu ska jag göra iåning mig, ha det så bra!
Puss & kram ♥

Sjuuuuuk

Idag flyttar jag in till min farmors lägenhet och bor där i 2 veckor. Det kommer bli mys. Dock väldigt ensamt att bo där själv, det är första ggn jag gör det tidigare har jag haft sällskap.

Är hemma och är sjuk nu oxå, tuppen upp (Y) Hade feber igår kväll, idag känns de bättre. Men den där jävla halsonten och snuvig de försvinner aldrig. Jag MÅSTE se till att bli frisk till helgen. Sanna Carlsson fyller 20 och de ska firas stort. Med alkohol såklart och ett givet krogen besök när vi bliviti lite runda om fötterna. Fredan då händer de grejer, min plan var att bjuda över lite vänner för chill? Eller något liknande, så får hoppas att jag är lite piggare då oxå. En tacos kväll skulle ju faktist vara hur mysigt som helst :)

Planerna idag är mest att ta de lungt. Packa grejer till lägenheten bara och annars har jag laddat upp med en massa two and a half men avsnitt på datan så de kommer jag spendera denna dag/kväll med förmodligen. Ska börja OC marathon imorgon tänkte jag. Finns tyvär inte så mkt att göra när man är sjuk.. :(

Nu kom våran sötaste Tarzan in i rummet och la sig under täcket bredvid mig, världens sötaste Chiuahua ♥'


RSS 2.0