PEPP

Väskan är typ färdigpackad snart. Jag känner mig så ivrig över den här kryssningen, de är ju bara en kryssning men för mig är de egentligen inte "bara" en kryssning. Det är ju den största party kryssningen man kan åka på. Det är sånt jävla drag där så de inte går att förklara. Det här kommer bli så jävla bra Marre!




nu är det dags att fucka ur.

IT FEELS RIGHT



TORSDAG TORSDAG TORSDAG, kryssningen kommer spåra ♥

RÄKNAR NER DAGARNA

Om 10 minuter är det 2 dagar kvar till kryssningen. Ligger hemma just nu och peppar med lite musik. I'm so fucking excited! Imorgon har jag en jobbig dag framför mig, har fått ett jobb att göra imorn och det kommer bli intressant! Jag har aldrig flyttstädat förut så får hoppas de blir bra.

Godnatt mina vänner ♥



HIHIH


MONDAY





Börja förfesta tidigt i lägenheten i fre med tjejerna, bästa Oskar och Johan dyker upp och bjuder på shots och vi säger självklart inte nej ;) På väg till björn rosenström vad vi runda om fötterna. Hela kvällen var grymt awesome. Drog vidare till grabbarna efter åbryggan och spenderade resten av kvällen där innan jag gick hem och sov. Lör var planerad utgång, blev inte så, tjejerna åkte hem istället och jag gick och la mig sliten som fan.

Nu ser jag fram emot torsdag, fredag och lördag. Kryssning med Marina tor-lö!
puss på livet



MÅNDAG




lördag, killarna hade fest i nya lägeheten. Vi var där och vi hade de bäst. Slutade med övernattning och 2 timmars sömn. bäst

Killar kommer och går, men sanna vänner består!

Legat och kollat på the hills marathon som vissats på mtv hela dagen. The hills är verkligen drama, varje avsnitt mellan alla vänner i serien. Och det får mig verkligen att tänka på att man aldrig ska ta en kille före en vän. Har man ett förhållande så ska man inte vara allt för bunden. De här har jag nämnt tidigare i bloggen men jag tycker det är så fruktansvärt viktigt att man inte glömmer dom som ställer upp där för en mest, vännerna. Mina tjejer. Självklart är de mysigt och vara kär och så vidare, men ändå.. man vet aldrig hur länge man är tillsammans med en kille, ens vänner finns där oavsett vad om man inte skiter till det med dom. Och att man lär sig vilka ens riktiga vänner är, dom som inte ljuger, sviker en och pratar skit bakom ens rygg!



FRIDAY NIGHT



Nu hem till snygg- helena oh förfesta! Puss på den här kvällen

I'M SO EXITED



bara för att jag och min älskade vän marina drar på 100 % party kryssning 1-3 september.
Om det kommer spåra ? YES!

kärlek till dig tjejen ♥

.


-



Om en vecka flyttar mina fina till england och spanien. Blir så ledsen när jag bara tänker på det. Kommer gråta sönder när ja säger hejdå till dom.
Vill ha kvar er här hemma.. :(

BABY LISTEN

Är pepp till nästa helgs party, pepp till 100 % party kryssningen 1-3 september som ska bokas med brudarna, pepp till grabbarnas inflyttningsfest som borde vara snart, och så pepp till hösten.

det ska bli skönt, det här är vad jag vill och kommer att göra.




Måste erkänna att jag saknar mitt röda hår.


EN GÅNG TILL



för jag skulle göra allt för att åka tillbax dit. Elin, Marre och Jessika ni skulle bara veta hur sugen jag är. Hur mkt jag skulle vilja sätta mig på nästa plan dit nu. En vecka till fyfan vad kul det skulle vara. Vi avslutar sommaren i ayia napa en vecka. Är ni med mig ?

puss



TISDAG KVÄLL MED FINA TJEJOR



nu middag och alkohol med sanna, eve och sara. puss på er ♥

MÅNDAG



helgen har varit grymt nice. Igår var jag bakis något sjukt mycket, vi körde totalt all in i lördags. Det var längesen som jag var full och spårade. Har tagit det fårvånads värt lungt hela sommaren.. Kvällem var iaf helt stört, började hemma hos Sara och grillade sedan ner till brasseriet. Shottade dansade och hade det jäkligt kul. Kvällrn slutade med att jag däckade sjukt trött i en soffa. Och igår låg jag hemma för det mesta av dagen, kollade bio med tjejerna kl 18 på brides madies, sjukt bra! Och nu har jag sovit i nästan 12 timmar vilket jag behövde.

Börjar jobba eftermiddag idag, och de här är min sista vecka på jobbet.



BILDBOMB




jag har fullt upp om helgerna.

INGEN RUBRIK


RSS 2.0