KBK

Hemma efter en spårad, lyckad kryssning som var värd varenda krona. Har aldrig vart så bakfull som jag är nu.
En liten del av mig vill tillbax till kryssningen. Hytten, min och elins shot race, dynga och alla störda killar vi träffat på. Ja en liten del av mig vill tillbax dit, träffa alla igen. Träffade typ härligaste killen någonsin. Sjukt bra är han.

kör bara kör, bästa jävla grejen.


100 %



Nu åker VIIII !!!!!!!!!!!!!!!

1

Jag vaknar klockan fem
såg solen gå ner igen
Och jag har inga minnen från igår
eller hur jag tog mig hem


Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln



TISDAG

Känner mig lika taggad som jag var när vi åkte till Ayia napa.
Fyfan vad jag är glad just nu, nu mår jag som bäst.

2 dagar kvar, wiehoo!



Imorn försvinner mitt röda hår, finally!


HEY DET ÄR OKEJ ATT SPÅRA UR

Ville bara säga att om 2 dagar åker jag och Elin på 100 % party kryssning.
Självklart sköter jag och Elin mig, dricka jätte lite alkohol, sitta inne i våran hytt i 48 timmar och inte spåra alls.
Fast nääääää, känner inte för att vara lugn. Jag lever bara en gång.
Tror Viktor och alla tycker vi är sjukt jobbiga, vi tjattar vi tjattar och vi planerar hela tiden. ALLA tror att vi kommer vara helt störda, gå av i tallin, glömma bort tiden och glömma hemresan. De vore så typiskt mig. Och alla tror jag kommer hamna i fyllecell. Hahaha neee de blir verkligen inge med det. Men det kommer ju iaf bli värre än Ayia då jag var alldeles för lugn. Oscar och dom ogillar att Elin och jag spårar så mkt, haha oj vad mkt dom kommer få höra när vi kommer hem. Jag är väldigt öppen av mig och pratar av mig, berättar kanske lite för mkt ibland. Oscar och jag hade en trevlig pratstund i fre tex, båda lite halft fulla och jag ville ha lite råd om killar. Alltid lika kul att prata när man är onykter, de får man höra dagen efter.

Imorgon ska jag byta hårfärg, vad för färg kommer upp sen! Men inte svart eller rött iaf... Sedan shoppa lite kläder och sånt där skoj med Elin. Åka ut till ärla och få hjälp av bästa Emil och sen ska vi chilla hos Elin och packa och sova.



Hey, jag har fuckat upp igen, jag har ingen kontroll men hey
det är okej att spåra ur, och rensa huvudet på moln.

LOVE MY LIFE

Jag vill göra något galet. Något jag aldrig gjort förut, något totalt stört och spontant!
Jag vill ta vara på mitt liv nu. Göra allt jag vill göra nu. Bara åka iväg på spontana resor, festa och umgås med nära och kära. Passa på och njuta av att vara singel och kunna göra vad jag vill. Inte behöva bry sig vad folk tycker om mig, vad jag gör, hur mycket jag festar och vem jag vart med.
Vill bara leva ett härligt liv som jag gör nu. Singel, träffar mina underbara tjejer och bara är, dom är det finaste jag har och dom håller jag hårt om! För inget är så viktigt som mina vänner. Ni stöttar mig alltid och ger mig råd. ♥
Älskar er.





MYSKVÄLL

Har haft en helt underbar trevlig lunch/fika med Lisa, hennes pojkvän och en gammal lärare till mig och Lisa som kom förbi och gjorde oss sällskap. Fick desutom en nessisär och solbrillor av henne, tack min fina vän! :)
Pluggade en stund när jag kom hem sen och sen mötte jag upp några vänner på djurgårn. Tjejerna mot killarna i kubb blev det. 1-1 wieho! Drog hem till Viktor sen allihopa, snacka skit och umgicks.

Imorgon väntas jobb, plugga med Rebecka sen möta upp alla igen hos Viktor och grilla. Mysmåndag :)
Älskar såna här dagar/kvällar. När man träffar sina vänner och har de trevligt. En annan grej som kanske ska planeras är festival i sommar. Är riktigt sugen på denna festival. Ser fram emot sommaren nu jätte mkt!

En grej ja diskutera med tjejerna idag.. som ja funderar på hela tiden alltså... blablabla!

-




BREAK AWAY

Snart ska jag byta om, sätta mig ute sen bege mig mot stan. Lunch står på schemat idag med Lisa och hennes pojkvän Oskar som är i Eskilstuna över påsk. Dom har precis kommit hem från Thailand och jag har saknat min barndomsvän. Längtar till att krama om henne och höra hur dom har haft de, och som vanligt vill hon nog höra hur jag har haft de hemma. Vi har inte setts på 2 månader, så den här lunchen kommer bli lååång och mysig:)

PUSS


Påskafton




älskar mina nya halsband.
Ska iväg och käka påskbord hos Mormor & Morfan om 3 timmar sen blire lungt.
Eller?
Glad påsk!


YESTERDAY



Gårdagen, sjukt kul att träffa tjejerna igen. Puss


FRIDAY NIGHT



Thea är påväg hit. Sen möta Sara och Marcus sen förfest sedan utgång.
Kommer bli en toppenkväll: PUSS

KOM HEEEEEEEEM

Mutar Evelina med alkohol att hon ska ta 13.00 bussen hem till Etuna idag. Det går sådär, hon tvekar. Hon borde inte tveka, hon borde beställa en jävla buss biljett hem till Etuna nu. Och vara hemma ikväll lagom till vi börjar festa. Älskar den planen. Så se till att komma hem nu kära Evelina!

min högsta önskan just nu, kom heem!!!!



Älskar den här bilden, juldagen 2010. Vilken kväll alltså.
Vi härjade en del hos Oscar. Sara sjunger, Thea sjunger jag och Eve sjunger och Sanna sjunger samtidigt som hon klättrar på mig. Puss på er flickor

AWESOME

Insåg att jag hade fått pengar idag, det firade jag med att köpa ett sånt sjukt stort halsband. Sen kom jag på 4 timmar senare att jag ville ha ett till. Så köpte mig ett till sjukt snygg halsband, lite mindre men så jävla snyggt.
Nu är Thea hemma, Sara är på väg. Och imorn så är det krök som står på schemat. Åh vad jag har saknat er damer. Eve dock, sitter hemma i Norge. Inte okej inte okej.......... Vi vill ha dig här, åh vad jag vill krama om dig nu Eve. Fattar du det, skulle krama om dig jättehårt och länge!  ♥



KÄNSLIG

Har nu jobbat mina 2 intro dagar på hemvården centrum. Det är lite blandade känslor. Första gången som jag någonsin har såna arbetsuppgifter som jag haft nu. Så lite förberedd är jag nu inför sommaren.

Igår så jobbade jag dagtid. Dagen kan jag inte påstå börja bra då jag var med om saker jag aldrig sett förut och de är svårt att veta hur jag ska hantera sånt. Jag vet att inom vården får man se mkt, göra mkt och träffa alla slags människor. Trivdes jättebra med hon jag jobbade med och sen på eftermiddan så blev de bättre.

Idag jobbade jag kväll. Idag känner jag att de verkligen har gått bra. Det har varit kul. Jag har spelat bingo, träffat den gulligaste pensionären någonsin som babbla på så mkt. Ville knappt sluta prata med henne jag heller! Ser fram emot att träffa henne i sommar igen. Hon gjorde min arbetsdag, för hon var så härlig och positiv.

MEN, en grej jag upplever jobbigt är när jag får träffa dom människorna som har de värst. Tyckte det var jätte jobbigt att komma hem till en idag och besäka henne. För hon hade jätte problem. Prata kunde hon bra men hon kunde inte röra sig som vi kan. Och sånt gör så ont att se. Blev jätte känslig i de läget idag och kände mig ledsen för henne. När de gäller att träffa människor som inte kan prata eller röra sig som oss andra då bir jag ledsen och tycker de är jobbigt att träffa på dom. Precis som en äldre man idag. Han kan knappt prata och kan inte röra sig knappt heller. De är jättesvårt att förstå vad han säger men ack så rolig han är när man väl förstår honom. Min kollega vet hur han fungerar o vad han menar. Och nu har jag oxå lärt mig de, trots deras sjukdomar så är dom inte bittra eller nåt över det. Dom ser framåt i livet och är så härliga trots deras ålder som är runt 80 liksom.

Det är något jag måste jobba med inom vårdyrket. Känslig som jag är över vissa saker så får man försöka tänka på annat positivt! Och sprutor, det klarar jag inte av att se... Måste lära mig det om jag ska bli undersköterska.

Imorn väntar jobb som ledsagare, träffa farmor, systemet, Helen.
Puss godnatt ♥

Älskar livet

I helgen är det partaj, fre och lör. Det kommer bli så jävla bra.
Och sön luncha med min fina vän Lisa. Ja den här helgen kommer bli en utav dom bästa.
Idag är Emelie glad :)


Livet har sina goda stunder




WOOW



Typ dör.

BRA DAG

Hemma en snabbis efter första jobbet. Idag var de sista dagen på städet, nu är Natta och Madde hemma igen :D Imorn börjar min intro inom hemtjänsten, wiehoo. Snart bär de av till jobb som ledsagare, och ikväll ska jag Emelie byta däck på bilen. Önska mig lycka till. It's my first time!


Marina och jag i lördags. ♥
 


åh vad jag älskar helgerna



fan vad kul det var igår.
Längtar till valborg nu då vi ska ses allihopa!!!!



SATURDAY NIGHT



Ikväll är det alkohol och utgång som gäller. San fransisco blir gott !
love ya girls.


DEAR MARINA



Kände att jag behöver en liten uppdatering om Marres liv och hon vill nog ha en uppdatering om mitt. Alldeles för längesen vi sågs nu, ogillar det skarpt. Så en fika på det om 2 timmar känns awesome. Vi två kommer babbla på i timmar. Me like ♥

Love ya

P.S min blogg design är fruktansvärt ful, jag håller på och ändrar den. D.s


DO YOU EVER FEEL

Inatt har jag sovit 9 timmar. 9 gudomligt sköna timmar.
Igår tog jag de sjukt lungt. LIte tacos hos Pappa, sen några timmars chill med Sofie. Redan kl 22 hade jag bäddat ner mig i sängen trött som fan. Så nu har jag sovit alla mina timmar jag behövde och är ass pigg nu. Idag ska jag luncha med Rebecka kl 12 efter de bör jag plugga sen chill hos bästa Helen & Andreas. MEN jag är så äckligt sugen på att festa så det finns inte. Men det blir inget. Sparar pengar till nästa helg då Sara is back in town igen. Då kör vi!

Tilläger att min barndomsvän Lisa äntligen är hemma igen efter 2 månader i Thailand. Henne har jag bokat upp en dag under påsken.  Natta och Madde händer nere i Australien men idag åker dom hem. Är jätte avundsjuk då jag önskade att jag oxå var iväg på semester i ett varmt land. Fick jag välja skulle jag vilja åka till Los angeles. Det skulle vara ass coolt att åka dit, att få bo där. Fatta shoppingen, festandet och vädret! Helt galet underbart.




Ta mig dit.


NICE


Dör för stora halsband. Vill ha, vill ha och återigen så vill jag ha. Väntar ivrigt på lönen..

13 dagar

This is radio hardcore, ready to dance? Nanananaaa eeeeyyyy



Elin baby. Om 2 veckor åker vi på den största party kryssningen. Om jag längtar? Ohhhh yeah!
Det kommer bli spårat.

!

Falska människor har ingen plats i mitt hjärta. Tack för att ni gör det så mkt enklare att se vilka mina riktiga vänner är.

En sak har jag lärt mig, att inte bry mig om folk som inte bryr sig om mig. Att inte lägga ner energi på "vänner" som snackar skit om mig. Och absolut inte lita på dom. Jag är så frustrerad och besviken faktist. Säg inte åt mig de och de, och snacka definitivt inte saker om mig som inte stämmer för ett öre! Jag bestämmer över mig själv, jag gör vad fan jag vill.




LOVE











9 bilder som beskriver förra sommaren. Sommaren 2010, en sjukt awesome, bananas, spårad sommar.
Åh vad jag längar till grillkvällarna, solen, badandet och spårandet. Kommer bli en fullspäckad sommar, I got a feeling that it gonna be a awesome summer. Kääääärlek

Hjärta

Vad vore världen utan pengar? Pengar är inte allt, absolut inte. Men just för några månader eller år skulle jag vilja vara rik. Bl.a för att kunna åka till Norge, till Eve Och Thea. Det är dyrt där, dit vill jag åka och träffa dom tjejerna. Och Karlskrona. Jävla fucking bensin säger jag bara. Dit vill jag för att se Saras nya lägenhet och träffa henne. Sen vill jag naturligtvis åka tillbax till Ayia napa, och varför inte en sväng förbi Usa, London och Grekland.
Ska nog ta och köpa mig en trisslott imorgon kanske, för någon ggn mina vänner hoppas jag på ett "plötsligt händer det". Och någon jäkla gång ska det hända, förmodligen om 50 år, när jag är gammal och grå.



Sanna C, när drar viii???? PUSS


onsdag

Sitter och skriver om cancersjukdomar. Ush det är den hemskaste sjukdomen verkligen.
Men endå en sjukdom som är intressant och bra att veta om för det är så vanligt tyvär. Det är den näst vanligaste sjukdomen i Sverige. Samtidigt kollar jag BB och pratar med Evelina. Om 50 min ska jag fortsätta med mitt skrivande igen, måste peppa mig själv lite nu så jag verkligen kommer igång och satsar hårt på den här kursen.

På tal om något helt annat. Om 8 dagar kommer Sara hem. Om 15 dagar åker jag och Elin till kryssningen. 2 veckor att verkligen se fram emot :)

PUSS



,,

Destiny decides who you meet in your life but it is your heart that decides who gets to stay in your life.






''



My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride


Sjuk krogenkväll



Kvällen sammanfattas med 3 ord:
Onyktert
Spårat
Bäst






SKÅL


Nu hem till världens bästa Elin.
Puss


9



Saker jag shoppat på senaste tiden, alldeles för mkt för att vara pank.
Ikväll ska jag och brudarna dricka drinkar. Det blir awesome. Vill ha en galen, spårad kväll ♥

FIESTA

Imorgon ser det ut att bli partaj. Absolut vodka får det bli. Elin är sugen, jag är sugen. Vilka fler är sugna? Ska ta mig och höra av mig till min vän miss Kronholm och checka med henne.

Lägger upp bild på sakerna ja shoppa igår. Ikväll blir de fredagsmys, med? Nobody..

PUSS♥


50 PROCENT

Idag hade bik bok halva priset på allt. Gissa om vi blev glada. Nu är jag smycken, underkläder, halsduk och linne rikare. Nöjd är jag som alltid när jag går med shoppingpåsar på stan.  

Det här är äkta kärlek


MYS TORSDAG



Snart dags för en fika med dom här 2 saknade vännerna!
Tycker om er tjejer♥
P.S Marre, Anna, Emma, i miss you.


TRÖTTER

Nu är Emelie glad. Nu har jag min iphone igen. Och nytt nr. De nr och min iphone ska jag ha ett bra tag nu.
Har köpt jättefina skal till den oxå. Wie! Imorgon jobb sen fika med fina vänner. Sen jobba och sen sova.

Just de, mötet gick bra idag. Nästa vecka börjar ja med första kursen och den börjar jag med hemma. Tror det här är en ass bra lösning, plugga nu, jobba hela sommaren, åka utomlands. plugga sen förhoppningsvis få heltidsjobb efter utbildningen. Sen flytta hemifrån! Låter ganska bra eller ? De absoluta positivaste ja kände idag på informatioenn var att de inte är någon matte att plugga. Jag hurrar. Det gör mig bara ännu gladare, ja avskyr matte. Nog om det, sovdags nu natti ♥

Nobody's perfect. You live and you learn it, and if i mess it up sometimes, nobody's perfect.


5 April

Har inte mkt att skriva om. Kan ju bara säga att jag jobbar en del nu. Och jag älskart. Hela förmiddagen går åt till att jobba, kommer hem i dryga 3 timmar sen drar iväg jag för jobb som ledsagare. Sen va gör ja sen? Sover, får parkeringsböter och sånt skoj. Jajamensan plötsligt händer det. Fick min andra bötern idag. Så glad var jag inte. Kastade snarare mobilen på gatan och kände att ja var oerhört klantig som fick bötern. Men självklart kommer den då när de är som mest grejer som händer.

Får helt enkelt försöka dra ner på allt denna månad, jippie, not.
Imorgon ska jag på de där mötet om undersköterksa utbildningen. Ska bli kul att se hur det blir hur mkt skoldagar, tider och allt sånt det handlar om. Samtidigt som jag vill jobba oxå juu. De löser sig.

Godnatt! ♥




Best days of my life.

Dör för en sekund.



När jag ser dessa bilder.
Sjuuuuukt sexigt med byggarbetare.. OCH snickare.


Söndag kväll

Åhh vad kul det var igår. Det var grymt. Träffade nya härliga människor. Sjukt bra drag inne på Silk i västerås det var totalt galet. Kryssningen kommer vara 10000 ggn värre. Hade de iaf ass bra, idag har ja vart på hockey med Helen och Andreas. Tingsryd vann. Nu blir det nog Big brother kanske, annars datan sen sova för imorgon väntar jobb igen kl 06.15.  PUSS ♥




Uppladdning inför 100 % party kryssning. Västerås ikväll!!



Min kryssngingspartner Elin och jag drar till Västerås om några timmar.
Ikväll kommer det spåra ur totalt.
Jag är såå sjukt taggad inför kvällen så de finns inte. Kommer bli bra, gå ut och festa i en annan stad och med annat folk. Kommer bli awesome.
Kärlek till dig.


En händelserik dag

Blev lite shoppande på tuna park med min fina vän. Skjorta, underkläder och smycken, nu är jag nöjd. Och självklart lite gott att dricka till morgondagen.

Sitter och funderar på hur fan jag ska göra med allt som ja fått reda på idag. Plugga? Jobba? På ons ska jag iaf dit, ta reda på hur mkt de handlar om att vara i skolan och om man kan plugga resten distans. Måste även kolla med sommarjobbet hur många timmar dom erbjuder och hur många dagar i veckan. Nee ush va jobbigt det blev nu. Vill så gärna jobba inom vården i sommar, är så sjukt glad över de. Men utbildningen, efter den får ja jobb lättare...

Förhoppningsvis kan jag försöka lösa de här. Plugga distans dom veckorna ja jobbar sen plugga i skolan när sommarjobbet är slut. Och så ska ja ju åka utomlands i sommar som är i stort sett bestämt , slutet på sommarn fan :) 

Från att inte ha vetat något till att välja mellan 2 saker! Jobbigt säger jag bara.. Och NEJ det här är inte ett april skämt.


Sjukt bra dag.



Sommarjobb inom äldreboende/hemtjänst fixat, är såååå glad nu!
MEN för 2 min får ja samtal att ja kommit in på en undersköterska utbildning som börjar nästa ons. Åh nu blev de jobbigt, skolan i 40 veckor. Känns som att jag kommer ha fullt upp och nu vet ja inte hur ja ska göra. Ska försöka plugga distans när ja jobbar?
Men nu lämnar jag det och ska träffa fina Helen för shopping!
PUSS


RSS 2.0