DAY TWO



äsch va fan, 2 dagars krök var längesen. Ikväll kör vi igen!


KÖTTA!



känner att en spårad helg skulle sitta fint, ska nog inhandla mig lite alkohol imorgon. Ledig lör-mån = bakis!

.



Enda platsen jag vill vara på just nu, cypern.  

----

det finns ett ställe jag så gärna skulle vilja vara på just nu. Tänker åka tillbax till det stället i augusti igen. Sen komma hem och börja om med allt. Jag förstår mig inte på vissa människor, varför ljuga? Varför ? Det finns människor till allt tyvär, men det som gör mig mest irriterad är hur man först säger en sak men egentligen menar något helt annat.

var bara ärlig mot mig från början.

FREDAG



Ikväll blir det vin och mat med mina fina Evelina & Sara
Och imorgon blir det utgång, vi ska till Helena och fira henne. + Jag får besök från stockholm oxå som ska med ut och festa med oss sedan sova kvar :)))) Längtar!

På eftermiddan blir det en fika med barndomsvännen Lisa också :)
Puss

FÖDELSEDAG



grattis min vän, finally 20 bast!!!!! ♥

DEAR ELIN



finns här för dig varje dag, varje natt! ♥

VÄNSKAP



Jessica är en pärla hon! love you

..

What are words if you don't mean them?

Lördag



Ikväll ska vi fira att denna snygga brud har fyllt 20 fucking år. kl 17 är det middag sedan är det full rulle hela kvällen lång. Ikväll ska vi svina hos Sara!!! älskar dig vännen ♥

'



Jag har varit hemma i Sverige i en vecka idag. Det har inte gått en enda sekund utan att jag längtat tillbax. Svenska vädret suger hästpung och varje ggn jag tittar ut genom fönstret blir jag lika arg varje ggn. Pissväder i sverige. Fuck sverige.


<3










Vi var där, det var inte du.
ayia napa 2011'

puss



Sitter hos bemaningen på stan. Om en timme ska jag bege mig till nedre nyfors för en intro dag. Har räknat ut att jag har ca 23 dagar kvar att sommarjobba sen är det plugg igen. Lyssnar på nrj just nu och det kommer upp napa musik, ja får ryssningar i hela kroppen. Åh vilken bra vecka det var vi hade där, det finns inget som är så bättre än ayia napa. Ja skulle kunna bosätta mig där. Kankse drar en vecka dit i augusti igen`? åh ja är så sugen!

all day, all night.. whata fuck!!!! Napa ♥

SÄMST

det suger arsel att vara hemma i stan igen. Vad fan gör man hemma??

FUCKING BEST



Hemma efter en lyckad, galen, sjukt bra vecka i ayia napa.
Kan inte sluta längta tiillbax till de landet, vill tillbax dit nu. Fan vad bra det var. Kan vara hemma en dag max sen åka tllbax. Eskilstuna går inte att jämföra med ayia napa. Utelivet är så jävla stört där asså.

Grabbarna grus, de är bra grejer det! Tack fina ni för den här oförglömliga veckan. Tack för att ni gjorde den till en av mina bästa resor någonsin. Puss ♥

RSS 2.0