PEACE AND LOVE

Hade världens bästa födelsedag. Andreas kom hit sen under kvällen igen.
 
 
Men nu till nåt helt annat, om en timme drar jag och hämtar Mimmi Och Louise för att dra oss till P&L festivalen i borlänge, kommer bli awesome! Nu börjar jag bli sjukt taggad :)
 
 
 
 

22 ÅRS FÖDELSEDAG

Sitter här laddad att boka mig en biljett till Swedish house maffia. Present från mamma och fredrik, jag är glad. idag är det min dag, min födelsedag. Har fått fin besök ända från norge för min skull, A kom hit för det är min födelsedag. Han har åkt 80 mil, så idag ska jag umgås med honom hela dagen innan kvällen kommer och jag ska bli firad hemma hos pappa. Kollade lägenhet igår oxå, hoppas på att jag får den, vore så kul!
 

Idag är jag jätte glad mina vänner. Blir alldeles varm om hjärtat när jag under natten och morgonen fått sms och inlägg på facebook som säger grattis. Tidslinjen suger balle så jag hittar inte alla inlägg.. F.U.C.K!
 
men trots det och ösregnet idag så är jag glad :)
 

SUMMER PLANS

Åker till P&L om 9 dagar. Kommer bli en otrolig upplevelse att vara där. Tältandet kommer jag förmodligen få panik över men det kommer nog bli superduper bra iaf!
Rihanna, Skrillex, Melissa horn, Veronica maggio, roxette, dada life och simple plan kommer uppträda och det är väl dem artisterna som jag längtar mest efter att få se. Rihanna kommer bli stort, we found love kommer bli mäktigt och jag hoppas hon sjunger den. Skrillex remix av levels hoppas jag oxå på. Den är grym och jag få gåshud av att tänka mig det.

Dem dagarna jag spenderar i borlänge är för övrigt mina enda dagar jag är ledig den här sommaren. Mitt sommarvikariat slutar den 8 augusti och efter det då? Kommer det att bli en utomlands resa till älskade och saknade cypern 3 året i rad? hoppas hoppas hoppas! Finns inget som beskriver hur bra ayia napa är. Känner mig helt otroligt glad när jag är där. Jag blir en helt annan människa nästan.
Den här sommaren kommer bli awesome med mycket fest!
Sen bor jag i farmors lägenhet i 2 veckor när hon och janne åker till turkietm behöver jag säga mer? Fasiken vad skönt!

25 augusti, när den dan är här kommer jag vara världens gladaste tjej.



HELGEN

Dåå var helgen slut igen!

Fredags så gjorde jag delegeringsprovet och får nu dela ut medicin till brukarna på jobbet. På kvällen bjöds det fotboll, en match som hade slutat bättre. Så jävla ledsen över att sverige inte vann, fuck fuck. Vi var hos helena för att se fotbollen, dricka gott och fira mig. Och visst blev det så. Fick mig lite presenter, halsband, väska, presenkort på systembolaget och gina tricot. Bättre kunde det inte ha blivit! Alkoholen gled ner fint och vi drog ut för att dansa på le grand runt 23.30 tiden. Slutade med fylle käk sen åkte jag faktist hem för att sova. Lördagen var de full rulle igen. Mat med Ellis och lite bakishäng hos henne i några timmar. Kvällenb bjöds inte på så mkt, jag låg i sängen och njöt av att vara ledig.

Nu blir det en dusch sedan hem till Louise för att planera P&L som börjar den 26 juniiiii. Kommer bli awesome! Annars blir det chill med min Ellis ikväll, lite käk och mys. Imorgon börjar jag mitt sommarvikariat, och ingen är gladare än mig!


Lyssnar på swedish house maffia och får ryssningar. Dem kommer till sverige den 24 november och jag tänker utan tvekan boka mig en biljett och vara där då!

Kram på er!

LOUIS VUITTON

Mitt allt. Den dagen jag dör så ska denna älskling begravas med mig. Går inte att beskriva med ord hur stor min passion är för väskor. Känslan att köpa en Louis vuitton är bland det bästa jag varit med om. Känslan, helt obeskrivlig.


ARTIGA, TREVLIGA ENGELSKMÄN

Idag på jobbet blev det prat om England. Hade en introduktion på jobbet idag och vi pratade om England. Hon var i London för dryga 2 månader sen och vi bara pratade om dem alldeles alldeles underbara och trevliga engelsk männen. Längtar tillbax varje dag. Klubbarna, pubarna, Oxford street, shoppingen, hyde park, ja jag längtar till precis allt! I höst vill jag dit igen. Världens bästa London. Eskilstunas klubbar suger, London är 100 ggn bättre.


TRUE FRIENDSHIP


LOVE


MISSTAG

Jag önskar att allt var en dröm. Jag har gjort världens misstag och bara gråter. Finner inga ord.

Fan.


22

Just det, jag ska ju fylla år snart jag med. Panik över det!


BAKIS OCH SÄNGLIGGANDES

Gårdagen var helt sjukt bra. Efter alla studentfirande så drog jag och Marre till Ellis för att dricka första drinken och börja festa med Ellis och Sofie. Jag har aldrig, sanning eller konsekvens resulterade med att vi drog oss ner mot le Grand vid 23.30 tiden lite runda om fötterna och var redo för att dansa! Och visst blev det så. Vi dansade, pausade och dansade. Träffa folk ute och hade det grymt. Blev efterpärla och ärla grabbarna på kriebsen. Där blev det shota, shota, shota och återigen så shota vi. Vilket sluta med att jag kom hem vid halv tio imorse. Hur kul som helst var det att träffa killarna igår. Bästa boysen så är det bara!

Nu vänner avsnitt och sova tidigt för att dra på utbildning imorn 07.45-17.00.. Bläää


IDAG ÄR DET ERAN TUR ATT TA STUDENTEN

Grattis Mina fina till studenten! <3


EN GÅNG TILL

Idag har det bombats på Facebook och på instagram där folk lagt upp på sina vänner/familj som tagit studenten idag. Imorgon kommer hela Eskilstuna skriva ut det och jag kan inte göra nåt annat än att bara tänka tillbax på "min tid" hur fucking bäst allting var på studenten. Klassen höll för kanske första gången sams på 3 år, vi hade det grymt kul. Alla umgicks och flaket var obeskrivlig. Får rysningar i hela kroppen av att tänka på det. Ibland kan jag sakna skolan mer än någonsin, alla lektioner och roliga saker som hände i skolan. Jag älskar att jobba men längtar tillbax ibland. Alla som tar studenten, ta vara på dagen. Studenten upplever man EN GÅNG, så kör hårt imorn! (och minns den oxå ;) )

Nu är de sovdags för mig. Upp tidigt för att sola duscha fixa saker sen iväg på ursprung och student mottagning. Fullspäckad dag och kvällen bjuder på jäääkligt mkt fest! :)


SINNESSJUKT TRÖTT

Väntar på att syrran ska bli klar sedan skjutsa henne till skolan för idag har dem skolavslutning. Jag själv ska stressa mig genom denna dag. Systemet, luncha med Lisa och sedan jobb 14-21, och fixa klart student grejerna inför imorn. Imorgon kväll blir det sedan feeeeeezt med Sofie, Marre och Ellis. 40 pers är inbjudna så det blir nog jävligt bra!! Lite nya människor är alltid kul! Annars gär humöret upp och ner. Jag vill ha augusti men samtidigt vill jag inte. En person kommer hem och en person flyttar, väldigt blandade känslor över allt just nu.


'


3 ÅR SEDAN

Lyckligaste och bästa dagen i mitt liv. Har svårt att fatta att det är så pass längesen. Nyper mig själv i armen och inser att de är så längesen. Bästa dagen då. Obeskrivlig känsla i skolan, på flaket, hemma och sedan på krogen. Dåvarande pojkvän, älskade vänner och familj var hemma hos mig när jag kom hem. Börjar nästan gråta av att tänka tillbax för alt var så bra då. Och krogen var liksom sådär perfekt och sedan vandra hem med en bra person sent in på morgonkvisten. Då hade man så mycket att se fram emot i åldern. Nu blir man 22 om 3 veckor och det är liksom.. Man är gammal. Jag är inte 18 igen, jag fyller 22 och ska börja tänka på att hitta någon att stadga mig med. Skrämmande, ja!

Kommer ihåg minut för minut den dan. Helt sjuuuukt bra dag. På lördag är det våra fina tjejers tur att gå ut! <3


NY KÄRLEK

Har skaffat mig en ny kärlek. En filt/pläd. 239 kr på in och finn och den kommer passa perfekt när jag skaffar egen lägenhet. Jag är kär i en filt mina vänner.

En annan känsla just nu.. Helt panikslagen och mållös. Jag finner inga ord.


VÄRT ATT DÖ FÖR

Förbaskat jävla snygg. Vill ha.


DON'T TRUST AT ANYONE

Att lita på folk är det svåraste som finns. Kan man verkligen lita på alla som man har? Kan man lita på andra man inte ens känner som säger en massa?

Jag vet inte, jag vet ingenting. Det enda jag vet är jag har en sjukt bra sommar att se fram emot.


LÖRDAG KVÄLL


BÄSTA NÅGONSIN

Får rysningar när jag ligger i soffan på jobbet just nu och lyssnar på levels. Fasiken vad grym avicii var igår. Helt klart värt varenda krona och tiden gick alldeles för fort igår kväll. Trots spöregn och oväder så var vi världens gladaste! Folk trängdes och det var helt sinnessjukt jävla bra. Det här var den blötaste och kallaste kvällen någonsin, men det var värt det! Det här kommer jag tjatat om mycket och jag vill mer än gärna se han igen! BÄST BÄST BÄST!


MOT STOCKHOLM/SÖDERSTADION FÖR AVICII KONSERT


RSS 2.0