Forgive, sounds good Forget, I'm not sure I could They say time heals everything But I'm still waiting..





BEST DAYS IN CYPRUS, AYIA NAPA.









Saknar lite grann sådär.


-

Herregud alltså.
helt jäkla stört.

Alltid samma sak, alltid.


FIKA MED AYIA NAPA TJEJERNA.




Om 2 timmar ska jag befinna mig utanför 21an för att möta upp dom otroligt underbara, snygga ayia napa tjejerna för en fika. Imorse vaknade jag upp med ont i halsen, kan knappt svälja frukosten, snälla vill inte bli sjuk!

Aaa men om man kanske ska hoppa in i duschen nu? Gå ut med tarzan sedan skrappa rutorna på bilen och möta upp dom. Jo men vi gör så va, hejpa.

Kärlek till Napa.


FRÅN OCH MED NU

ska jag sluta vara trevlig mot folk som inte kan vara trevlig mot mig. du förtjänar de inte.

fruktansvärt sexig man



Tatueringar är sexigt, fruktansvärt sexigt. Kan du Koma hit och lägg dig i min säng i natt, sexigaste mannen någonsin.

JAG ÄR MIKROFONKÅT

Nuuuu kör vi mina vänner :)
Pusss


DANCE

Ikväll ska jag och tjejerna ut till Harrys och dansa, även Daniel och Rickard ska med.
Det kommer bli awsome! :) längtar efter att öppna första cidern ikväll.

P.S Idag kommer Oscaaar hem från Argentina, WooOpa! =)

NÅGOT JAG SAKNAR.

Att komma hem till någon. Att komma hem och lägga sig under täcket och mysa med en pojkvän. Ligga och prata med varandra hela natten om allt, prata om hur dagen har varit, bara ligga och små prata tills man somnar.
Att krama om varandra. Det är så tomt och ensamt här bredvid mig i sängen. Saknar närheten.

I THROW MY HANDS UP IN THE AIR SOMETIMES SAYING AYO GOTTA LET GO, I WANNA CELEBRATE AND LIVE MY LIFE SAYING AYO BABY, LETS GO





Älskar min nya tatto. Texten är från min favorit låt Dynamite. Samtidigt som jag var där och gadda mig så fixade ja till min tatto ja gjorde i Napa, dom skrev lov istället för lev haha. Men de är lungt nu,
Patrick har fixat så de står rätt nu :)


AT HELENS PLACE

Har sagt hejdå till tjejerna idag, jobbigt. Men dom är snart hemma igen.
Var nyss på kärlekskonsert, Kicki sjöng med kammarkören. Så ruskigt duktiga var dom allihopa, fick ryssningar!
Nu sitter jag hemma hos bästa Helen, vi ska skolla tv och mysa. Imorgon är de dags för ny tatuering, är så taggad! Helen ska följa med mig som stöd. Kommer bli så jävla snyggt!


Pusss

GOODBYE MY LOVERS, GOODBYE MY FRIENDS.

På eftermiddan ska jag träffa min underbara vän Sofie. Vi ska hämta upp thea och eve och skjutsa dom till deras Norge buss. Så idag mina vänner kommer jag gråta en skvätt, krama om dom underbara napa tjejerna och säga hejdå. Hur ska vi nu kunna snacka ? Hur ska jag nu kunna prata med er, berätta allt skvaller som hänt i eskilstuna?  Berätta om helgens fylla? Hur ska ja kunna få tag i er när ja verkligen vill berätta något för er?  Kommer sakna alla onödiga sms ja o eve skickar varje dag, kommer sakna theas härliga skratt och ja kommer sakna att inte kunna prata med dom lika mkt. Måste man brevväxla med er nu? Skypa ? Ni kommer vara saknade här hemma.


Love

PARTYVÄSKAN


Vill ha en ny partyväska, nuuuu! Har alltid samma svarta kedjaväska. Vill ha en av dessa, vilken av dom? Eller båda? Den röda blit snyggt eftersom ja always har svart. Men svarta är snygg om ja har någon annan färgglatt klädesplagg ute.
En av dom ska snart bli min. 149 kr på Hm iaf, jätte söta ju.

Pusss




KORVFEST IS THE SHIT

Hade ingen aning om vad Korvfest egentligen var förut tills Oskar Ehrlin sa " vi har korvfest ikväll ". Då slog de mig att de är när det bara är killar som umgås. Inga tjejer är bjudna only guys. Vet dock inte vad killarna gör när dom har sina fester jämt. Vill nog inte veta allt i detalj heller... Men dom spelar nog fifa 2009 typ. Men jag ser även korvfest som när man är på fest och de BARA är killar där. Det gillar vi tjejer ganska mkt faktist. Så var de för 2 helger sen, jag och mina tjej vänner var ensamma tjejer där, lägenheten var full med 15 killar kanske, fett med nice.

Nu vet ni det oxå, kul ämne att skriva om haha.


mitt hjärta har gått i tusen bitar.

fan er tjejer, lämna inte sverige, lämna inte oss!
på onsdag åker dom, kommer  fan gråta sönder, ni är sämst. Men så jävla bra ibland. men nej nu är ni världens sämsta.





Damn

nu dör jag för ett ögonblick. shit.

PERFECT PLACE

Kollar ut genom fönstret, fullt med snö ute överallt. Jag drömmer mig bort för ett ögonblick till värmen. Alla på min fb ska åka till thailand i februari, jag är avundsjuk. Vill oxå dit. Men jag och Rebecka G åker ju i slutet på januari någonstans har vi sagt, och de ska bli så :) Jag kan inte sluta längta dit, längtar efter havet, värmen och att komma bort från stan ett tag. Att ligga vid en strand varje dag och pressa i solen, de är typ de bästa som finns för mig. Så vill jag leva, vill bo utomlands där värmen finns.

Vet ni vad jag även önskar? Mamma och Fredrik har snackat om att åka till thailand. Jag önskar att dom kom hem idag från jobbet och bah : EMELIE!! I slutet på februari åker vi till thailand, i 2 veckor blir vi borta.
Thailand har alltid varit ett ställe ja velat åkt till. Underbart.



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA





Grattis till min Far som idag fyller år.
Om 2 timmar kommer släkten över hit och firar honom. Ja har köpt lite blommor med mig hem till den gamla gubben och trisslottor, så om han vinner pengar hoppas jag att vi delar på dom haha.

p.s mkt trevligt igår, puss på gårdagen .


SISTA KVÄLLEN MED TJEJGÄNGET.

Och vi ska ha det riktigt bra ikväll. Har lovat mig själv att inte fälla en tår.
Lite tacos och god alkohol hemma hos Sanna Carlsson ikväll. Gillar er. Puss.

INSPIRATION, TATUERINGS STILAR.



Någon av dessa stilar ska de bli tror jag.
Vad tycker ni? Dom är så jäkla snygga allihopa, vissa av dom är ju väldigt lika varandra om de inte är samma?
Funderar på den lite mer tjockare stilen, de har ja inte på någon av mina tatueringar.



FREDAGSMYS

Älskar solcity, dom där 55 kr för 18 minuter i solariet är så värt det.
Älskar ansiktskanon, älskar hur man känner att de bränns i ansiktet, älskar när man ser skillnad. 

För övrigt är Oscar i argentina något, tycker han borde komma hem nu. Så vi alla kan festa ihop igen, saknar!  Han ligger väl och steker där borta vid havet varje dag den jäveln, jag avundsjuk? Absolut inte, ja är nog brunare är han iaf;) haha
Pratar med han på fb chatten nu, verkar som han har de ganska bra, tror inte att han är så värst brun när han kommer hem. Han tycker ja ska tatuera in Kuk istället för de andra? Han är störd ja vet, fast trevligare Oscar finns inte faktist tro de eller ej, måste smöra lite när han fixat min bil lite oxå ju. Hoppas han ställer upp att fixa fram delen på bilen, lite tacos som tack så är de nog lungt, min bilkompis de där :D
Ikväll är det mys med Marre som gäller, kolla idol o käka godis :)
Puss



GIRL, YOU ARE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE.



Tjejmys hos Thea igår, de var mysigt som alltid. Snacka skit, pruttade och rapade, med andra ord så var allt som vanligt när man träffar dom. Sanna pruttar värre än någon annan, sen kommer Eve. Thea är lite mer den finare, som jag, vi pruttar aldrig. Moa satt bara och skrattade. Tänk hur jag hade de i Napa med dessa tjejer, Sanna pruttade och gjorde allt möjligt, Thea var ganska cool, Eve var totalt crazy, la en brakare lite här och där och Sara är väl den som visar mest på korten haha.

Ska bege mig mot rusta för att köpa solpuder snart, bästa solpudret ever. Köp de, 50 kr!! Sen ska jag och Evelina sola på solcity, vi ligger i hårt nu och solar 2/3 ggn i veckan. Snart får inte ja sola på 2 veckor pga av tatoon så passar på nu. Vill vara lika brun som vi var på bilden, våra ben var brunare än någonsin då!

Imorgon hörde jag något om alkohol hos Sanna med folk, sista ggn vi festar tillsammans med Eve & Thea. Imorn kommer jag vara full & glad, på söndag/måndag kommer jag vara ledsen när tjejerna åker..Kommer vara arg på dom :( Och gråta sönder när vi säger hejdå till dom..

Love


I WANNA TAKE YOU AWAY

Shit det är ju helg imorgon.. Och vad tusan är planerna? Första gången som party inte är planerat än sålänge, de är sjukt mina vänner. Eller blir de Västerås imorgon? Måste ta tag i detta nu!

Ikväll ska jag iaf mysa gärnet med tjejerna, det är jag, eve, sanna och den nyblivna körkorts bruden thea som ska hänga i Eskilstuna ikväll.

puss på rumpan


AMOR VINCIT OMNIA


Snälla gode gud. Kan inte den här löjligt snygga mannen komma hit och sova bredivd mig inatt. De är något med honom jag gillar, kanske hans vältränade kropp? Eller hans charm? Okej både och, han har fångat mitt hjärta.
Hans roll i Dear john, ja skulle göra vad som helst för att spela tjejen som har huvudrollen, jävlar i havet vilken man. Damn. Sexigt med militär killar !

Hyrde filmen imorse tillsammans med Johanna. Det är en av dom sorligaste filmerna jag sett. Underbar kärlekshistoria, de är så fint! När man är förälskad gör man allt för kärleken, eller hur? Han åker iväg och hon är hemma och väntar på sin stora kärlek. Dom brevväxlar.. Just like old times. Så romantiskt, så charmigt. Får ryssningar när jag tänker på filmen, de här är äkta kärlek. Trots det konstiga slutet så uppfattade ja som att dom blir ihop till slut. Ska ställa klockan imorgon bitti, gå upp tidigt, fixa en god frukost och kolla filmen ännu en ggn, och imorgon ska jag böla, jag ska verkligen fånigt böla hela filmen.. Men de är så jag är.

Beundrar folk som har sina pojk/flickvänner 1000 mil ifrån varandra. Jag beundrar att dom klarar av att fortfarande vara tsm. Några av mina vänner som haft/har sin kille i turkiet, boden, norge, och andra delar i sverige. Hur klarar ni de? Vad är nyckeln till att de håller? För alla tjejernas förhållande har hållt. Om man verkligen är menade att vara tillsammans så överlever kärleken allt tror jag. Jag kan inte ens föreställa mig hur de skulle vara att ha sin pojkvän flera 10000 mil ifrån mig, jag skulle gråta mig till sömn varje dag.
Trots alla hinder, kärleken övervinner allt?

NEXT THURSDAY

Jag kommer bli supernöjd över min tatuering tror jag. Åh vill bara göra den nu. Kan inte sluta sjunga den texten, i love it. De enda ja inte är 100 på än, är exakt vart den ska sitta.. och vilken stil. Ska låna några tatoo tidningar av Daniel och spana i, de finns så många olika fina stilar att välja mellan.

vill göra den nu. punkt slut.

TURN BACK TIME

Vill backa tillbax tiden lite granna, till några underbara minnen som jag har. Vill ha tillbax dom igen, saknar dom minnena. Skrämmande att tiden går så fruktansvärt fort..

I WANNA LOVE SOMEBODY LIKE YOU

Hur man blir av med en kille på 10 dar har jag nu tittat färdig på. Älskar slutet, de är så sött. Jag älskar romantiska filmer, kan sitta och gråta till alla såna filmer och drömma om att jag själv var med om det. Älskar låten i wanna love somebody med keith urban, en av mina absoluta favoriter. Får ryssningar i hela kroppen när jag hör den.


Yeah I wanna feel the sunshine shining down on me and you
When you put your arms around me
Well baby there ain't nothing in this world I can't do



puss

SÄMST I HELA VÄRLDEN

På fredag kommer jag gråta sönder. När mina 2 fina vänner Eve & Thea flyttar till Norge. Jag vill inte att dom ska flytta, jag vill inte att vi ska tjej gänget ska splittras. Det känns skit jobbigt att dom ska flytta, kan inte hålla tillbax mina tårar knappt nu när ja sitter och skriver att dom ska flytta. Hoppas att deras jobb är skittråkigt, hoppas att dom hatar Norge, hoppas att lägenheten är hemsk och att dom bara vill hem igen. Hoppas att dom åker hem.

jag älskar er tjejer.

BAKIS

jag luktar en blanding av allt i stort sett idag.

tänker ställa mig i duschen nu och duscha i flera år, gud vad jag älskar dagen efter.. not.

HÖRDE ATT VI SKA RÖJA I STRÄNGNÄS IKVÄLL

Alkohol, trevligt folk, krogen & övernattning i Strängnäs ikväll! Åh vad jag är taggat till ikväll, kommer bli en jävligt bra kväll. Vi bah kör ikväll.




SATURDAY NIGHT, NU KÖR VI!




Första bilden, fest hos Helen & Andreas med Calle och hela gänget, (hade hårförlängning då), andra bilden, på Saras fest. Det var en riktigt kul och sjuk kväll.



Frukost time sådär kl 11 på förmiddagen. Sovit mkt gott inatt. Spenderade gården i Västerås i en ishall med Helen och andreas, tingsryd spelade mot Viik (västerås) Träffade Eve sen, skjutsade hennes syster o hennes kompisar till en fest i torshälla. När man ser dom alldeles sminkade, har tagit på sig 10 liter parfym så tänker jag tillbax när jag själv var sådär liten, elr okej, första året på gymnasiet. När man försökte hitta fester varje helg för att man var för liten för att komma in på krogen. När jag såg dom igår så fick jag flascback från förr. Gud vad roligt jag hade då, det var lite olika gäng man umgicks med men ja minns att ja umgicks väldigt mkt med Rebecka Lantz då, och en massa andra goa tjejer. Man fick inte ens ut alkohol på systemet, då fick man fixa på annat sätt. Vilket var skitjobbigt. Ska kolla igenom hela min bilddagbok någon dag. Där finns alla bilder från 2007 till nu.

Ikväll blir de förmodiligen utgång i Strängnäs  med grabbarna, hoppas på det! Jag, Eve, Marre, Emma och Anna kör ikväll, kommer bli awsome. Snart tuna park med Eve, Erik & Sofie för lite shopping kanske och sedan systemet, klir klir. 

 Pussss på rumpan

dom är ganska så gulliga och mysiga





Skratta inte åt den andra bilden, ja det är Selma och nej hon är inte så stor som hon ser ut. Allt är päls nu är mkt av de bortrakat tack gode gud, hon är mkt sötare nu! Katten är den sötaste katten någonsin, bor dock ute i Ärla/Kjula nu.. Den där lilla hunden är Tarzan, mysig, liten hund som bor hos min Mor. När jag flyttar hemifrån ska jag köpa en katt det är ett måste. Jag älskar djur.


I SAY AYIA, YOU SAY NAPA. AYIA AYIA AYIA FUCKING NAPA .





Idag är det 10 veckor sen jag kom hem från the best time of my life. Shit pommes frites! Vad tusan har jag gjort dom här 10 veckorna? Har insett att tiden går fruktansvärt fort, om dryga en månad och 2 veckor är det ett nytt år oxå. Vad har jag gjort hela de här året snarare? Det har varit mkt blandade känslor dom här månaderna som ni alla redan sett och vet.

Så, 10 veckor.. festat, festat, festat & återigen festat. Jag tror nästan att jag har druckit varje helg sen jag kom hem från napa, de var EN helg som ja inte gjorde det. Annars kan man säga att vi har hållt igång.

Lite flashback med Thea igår på msn om cypern. Vecka 2 i napa på fredan, dök det upp sisådär 20 killar på hotellet. Kommer ihåg det som att det var igår, vi var lyckliga. Vi låg i poolen när hela gänget dök upp, minns exakt vad vi sa till varandra, hahaha Vi var  i heaven. Alla såg riktigt bra ut och var ett gäng toppen killar! Första dagen i napa tänkte jag, shit det här kommer bli en resa att minnas. Dagarna kommer gå så sakta nu. Hade hem längtan en kväll, jag var trött på alkoholen och värmen lite men det ordnade sig kvällen efter när vi festade med Kalmar och hade en grym kväll. Då ville jag aldrig hem igen, kunde stannat kvar i napa föralltid. Ligga på Nissi beach varje dag och bara leva lyx. För vi hade de jäkligt bra, nu efter så känner ja att vi hade de för jävla bra. De var riktigt sämst att komma hem den 3 september, det var kallt, det regnade och mitt humör var piss. De va mysigt att träffa alla tjejer här hemma igen och föräldrarna men då var man tillbax till verkligheten igen, jobb och alla jobbiga tankar som fanns här hemma.

20/8 - 3/9 - 2010.

p.s jag får inte glömma norskarna, dom var så härliga, saknar! d.s


DEAR THEA



Tack min fina vän för du ville göra min blogg fin! Du är guld. Ni måste kolla hennes!!
http://iknowalice.blogg.se/

puss på stjärten


Sitter & funderar denna torsdag kväll.




Tatuerar mig om 14 dagar, frågan är vad för stil ja ska ? Något av dessa?


kom och håll om mig, och släpp inte taget om mig.




Mitt hår är svart och tråkigt just nu. I våras hade jag den där röda skit snygga slingan, är sugen på att göra nåt mer med håret nu. Men vad? Slänga i några färger i håret? Eller en ljus stor slinga? Eller back to the red? Hjälp mig mina fina vänner, inte hel blond bara! Det värsta är ju att ja färgar min utväxt en ggn i månaden, bara inte slingan kommer försvinna när man färgar så pass ofta...
HJÄLP MIG!


Standing where you left me I’m standing where you left me Man you really hit me hard And Oh. My. God.

Jag skriker så högt jag bara kan när jag hör den här låten, jag är kär.
Den spelas högt här hemma i högtalarna, om och om igen...


Killar är som toaletter, antingen är dom upptagna eller fulla med skit !

  kan inte sluta tänka på det,
 så jävla typiskt, så jävla dålig stil!
Inget går bra just nu....


at nathalie's place


Saknar skolan lite faktist. Spex foto 2008 SMSE




Var uppe ovanligt tidigt imorse, har vaknat runt 11 varje dag annars. Men idag tänkte jag besöka min vän Vasilevski lite granna, snacka skit och sånt där som vi är bra på. Dom där snygga byggarbetarna som håller till hos henne är tyvär inte här idag. Vi misstänker att den snygga av dom är förlovad oxå, fuck.

Om en timme ska jag möta upp min mupp vän Emil på stan, han ska hjälpa mig att hitta en data, tack gode gud för att Emil är sån datanörd och vill hjälpa mig. Bra med killkompisar ibland.

Har tänkt på de där med singellivet, jag och natta sitter och diskuterar de nu. ALLA verkligen ALLA hittar pojkvän. En mysig, rar, trevlig pojkvän. Medans hmm jag är kvar här.


p.s idag börjar de snöa, dom där 46 graderna i Napa första veckan
får gärna vara här nu, hatar kyla, hatar vinter d.s


love

helgen var spårat och sjuuk på många olika sätt, precis som vi vill ha det.

Lördagen spårade, förfesten var mkt trevlig, jag, anna, marre och emma var dom enda tjejerna där. De var runt 15 killar där = KORVFEST! De var bara störda saker som hände, ena killen började blö, jag tappade mitt glas på golvet och fick glas i handen samt den där killen som fick feta hacket på hakan, de måste sys men han vägrade. På vägen ner för trappan till taxin ramlade jag, slog i knät så jävla hårt så ja ville bara börja gråta. Klackskor funkade inte i lördags. Hela knät är uppsvullet men de borde gå ner snart, som sagt jag är van. Krogen var awsome, vilken stämning de var. Alla var på topphumör inget kunde förstöra de alls då. Vi röjde som tusan på dansgolvet på harrys, de var riktigt bra . De slutade i Strängnäs med Marre, Pontus, Rickard och Daniel för efterfest! Tog tåget hem några timmar senare, sliten som tusan efter en natt utan sömn.

Dock kom de fram en idiot på krogen som antingen var ute efter att tjaffsa med mig, göra mig ledsen eller bara ville skapa bråk. Vad du än ville så gjorde du mig förbannad, låt mig vara, kom inte fram och prata med mig om de du gjorde, du vet inte ett skit!

Annars var helgen grymt bra, ser fram emot den helgen som kommer nu :) Då kör vi på lördag igen!

Puss


gillar den här lördagen starkt

Då är vi på't igen! Möter upp Anna, Marre och Emma på tågstationen fixa lite stuff, sedan dra oss mot Natta i nyfors för förkrök. Ska försöka få med mig Natta ut oxå! Sedan utgång på någon av eskilstunas klubbar.

igår myste jag bara, med thea & sara en stund på bellmansplan sedan hemma and later with a friend.


btw, längtar som fan till den 25 :)


puss till er mina fina vänner !

I wanna celebrate and live my life!














Tack tjejer, tack underbara tjejer för en awsome onsdag kväll. De blev några napa brudar och lite blandat folk.
Älskar såna här kvällar, när man har kul och inte vill hem. När man inte vill sluta dansa, man vill fortfarande stå kvar på dansgolvet och härja en stund till, gärna flera timmar till. Älskar den höga musiken och stämningen ute.
Men de allra bästa är ju när alla är på bra humör, det gör hela min kväll faktist. Tyvär tar såna här kvällar slut, man kommer hem helt slut, ja däckade hemma i sängen när jag kom hem inatt. Var så jäkla trött så de va sjukt. Sedan vaknar man upp dagen efter, sådär kl 8 på morgonen ( jag gör iaf) dricker cirka 5 liter vatten och känner hur huvudet dunkar så man bara vill sjunka ner i soffan hela dagen, men trots de, Jag älskar att festa!
Skiter i hur jobbig jag är som tjattar om Napa, igår kändes de som att vi var i napa. Stämningen var fan lika bra som i napa, man kan ha kul i etuna oxå. Satte igång Ayia napa mappen på fb, helt underbart. Flaschbaken kom tillbax, skulle göra vad som helst för att åka tillbax dit med samma gäng och träffa samma människor igen som vi lärde känna där nere.

En ayia napa reunion kanske?

this afternoon

Ikväll ska de drickas alkohol igen, med lite boys och härliga napa brudar och andra härliga brudar.
Jag hörde att vi ska ha kul ikväll, då hörde jag rätt!

ta mig tillbax till dom där 2 veckorna i Napa, människorna, värmen, grabbarna grus, havet!
bästa fucking veckorna i mitt liv.


:(

Sämst, jag tycker verkligen att de är sämst.

tuesday

http://eskilstuna.se/upload/168307/KatalogVT09.pdf



blablabla

Har inte laddat upp några bilder från 3 helger nu,
men igår la ja in alla bilder på datan så nu kör vi nåååågra bilder.

fest en lördag kväll







My place 23 oktober med awsome folk














Halloween. Middag, stugan och utgång med gänget <3










pusss


RSS 2.0