.

Den här helgen vill jag att det ska spåra ur totalt.


tisdagmorgon

Nyduschat och ska snart iväg till´sjukgymnastiken för första gången på typ 6 år.
Ska oxå färga håret, jobba sedan plugga. Den här dagen får gärna gå fort så morgondagen kan komma, sen torsdag, fredag och lördag. På torsdag blir de Västerås, och det längtar jag till!

grattis till min vän Marina på din 21-årsdag


sämst

nu blir jag totalt negativ här. hade värta förväntningarna på fre men nu är jag bara less och irriterad.

FUNDERINGAR



Ligger och tittar på gamla bilder. Och jag börjar funderar på om jag har förändras något på 3 år. Är jag fortfarande exakt samma tjej? Jag har fått höra att jag har förändras och så vidare. Men själv vet jag inte om jag har det, inget jag tänkt på. Men när jag tänker efter lite mera så har jag insett att jag faktist har det. Jag är fortfarande samma flummiga, knäppa tjej som skrattar hela tiden. MEN jag har gjort saker som jag aldrig skulle vågat förut. Tex tatueriat mig. För 2 årsen var jag så stel, kunde inte släppa loss när jag drack alkohol och sånt, nu är det helt annat. Jag vågade aldrig dansa osv. För ca ett årsen så var de väl kanske då allt sånt släppte mer och mer. Mitt rätta jag kom fram. Jag upptäckte singel livet för första gången på flera år. Och folk som har klagat på att jag är ute för mycket och festar hela tiden får nog tänka om där en gång till, ni har varit i exakt samma situation ni med!



like it

No rules. Just live you'r life.


söndagsmys


 
Just nu, ska käka lite sedan kolla film. söndagsmys är det idag!

SÖNDAG



Fredag kväll med tjejerna!
Igår träffade jag Natta, Helena och Jessika och tog de lungt. Köpte dipp och grönsaker och lite godis till baksmällan 1. Idag blir det att jobba nå timmar på eftermiddan, och ikväll tänker jag inte göra något.
I veckan är de full rulle, jobba, balen, plugga och så ska jag till västerås på torsdag. Fre och Lör är det party som vanligt, jag längtar så fruktansvärt mycket.
Idag är det mors dag, så grattis världens bästa mamma!♥


'



Berättar mer om gårdagen sen, nu ska jag till lager 157 med Mamma och Syster!
PUSSS


FRIDAY NIGHT



KÖR BARA KÖÖÖR!
nu alkohol med tjejooorrrnaaaa!

Ops, i did it again.



just ja, idag tatuerade jag mig. Endast 2 personer har vetat om det här. Var jätte osäker först, men nu. Pfft i love it! Varför tveka jag ens? Nej jag älskar den, riktigt jävla fin blev den, tack patrik! Ska träffa tjejerna ikväll så hoppas dom tycker den är fin ;) Har shoppat som en jävla galning idag tro mig! Fick grym lön och då unnade jag mig lite med en väska.. och lite smått och gått. 8 påsar kom jag hem med, medans Jessika tog det lite easy och hade typ 3 påsar haha.

Väntar på att Mamma kommer hem snart, hon får väl en chock angående tatueringen. Pappa vet inget än men de lär han ju märka på fb. Ikväll korkar vi upp med tjejerna och dricker massor med gott. ♥

Så, var tatueringen snygg?


smiling



Imorn är jag totalt fullbokad. Kl halv åtta ska jag upp, sola, duscha sen iväg på äventyr o efter de ska jag shoppa alkohol och kläder. Lönen blev grymt bra och jag är glad. Det måste vi fira imorn såklart! Jessika får spendera dagen med mig innan hon börjar jobba, hur står du ut med mig fröken? haha. Ska städa på eftermiddan, öppna mig en cider och sedan börja förkröka med tjejerna hos fina Natta imorn, de kommer bli bäst.

gah vad jag tycker om mina tjejer, you'r my everything!

keep smiling, because life's a beautiful thing & there's so much to smile about.

DEAR ANNA

'

Idag ska jag luncha med den här mörhåriga, snygga bruden Anna.
Måste bli lite uppdaterad om hennes liv känner jag ;)


SOME PEOPLE

fan, nu blev det allt jobbigt.


jag vill spåra.

I am ready for some shots!


20 BAST



Grattis vännen på din 20 årsdag! ♥

MISS




Har trevliga samtal på fb chatten med damerna, sakna er.


LIFE IS A BEAUTIFUL THING

måste bara skriva att jag är så jävla glad. jag mår så jävla bra och älskar livet.

FEST I HELA HUSET



Gårdagen var riktigt kul. Härliga tjejer och killar alltså. Och de är så kul att jag är bjuden på deras fester fastän jag inte känner så många i frövi/lindesberg. Kom dit runt 15, då fick jag mig ett dop i poolen, Lisa bestämde sig för att jag skulle bada med kläderna på, o de fick jag. De blev god alkohol, grillat och shottar därefter. Var kvar till eftermiddan idag och efter de har jag jobbat bara o nu ska jag ta de lungt och kolla lite tv tänkte jag :) Imorn ska jag upp tidigt och plugga.. Skolan sen jobba. I veckan är de mkt jobb och fullt upp, and i like it!
Längtar till nästa helg, den 3-4 juni. Party båda dagarna, kommer bli gryyymt.

Puss ♥

SATURDAY NIGHT



Om dryga 45 min kör jag med min älskade atos till Lisa och Oscar i Lindesberg. pppparty!

THAT'S ALRIGHT

Godmorgon mina fina, fantastiska, älskade vänner.
Är vaken alldeles för tidigt idag som vanligt, 07.30 vakna jag, suuuck.. Ligger och lyssnar på musik och i love the way you are remixen kommer upp, och som vanligt får jag ryssningar i hela kroppen. Ayia napa är orsaken. Fuck vad jag vill tillbax dit.

Igår sammlades vi hos Viktor. Dom drack och jag tittade på. Vissa fick lite mer i sig än andra ( Viktor). Dom drog ut på harrys och jag åkte hemåt och sov. Kan ni tänka er att JAG inte följde med ut? Förstår att ni alla är förvånade. Men det var iaf trevligt hos Viktor. Madde, natta, stoffe, elin, oscar, helena och viktor var där. Stoffe och Oscar är så störda i huvudet så jag kan inte sluta skratta.

Viktor :
Killar kan ni ta in allt som ligger ute på gården.
Stoffe och Oscar går ut, börjar ta in tallrikar och allt sånt. Sedan får Stoffe nån ide att, men va fan Viktor sa ju ta in ALLT så han tar in alla utemöbler in i vardagsrummet medans Viktor ligger däckad i sängen och skriker efter vatten. Sen får dom en ännu bättre ide, varför inte lossa på hela grillen också? Han sa ju allt ;) Så dom tar fram verktygslådan och börjar lossa på grillen som sitter fast utanför och bör in den i vardagsrummet. Så på gården var det totalt tomt och i vardagsrummet var de smockad med grejer. Sjuka dom är asså.
Sen börjar vi diskutera djur att en vän till mig fick djur nyss när han fyllde och dom prata om att köpa hamster till kim när han fyllde. Oscar, Stoffe och Viktor tycker att de skulle vara skitkul om dom köpte en orm till mig.. jag lovar er att ni är inte min vän om ni skulle göra det!

Nu är det dags för frukost, sedan packa och köra mot Lindesberg runt 13-14 tiden för FEEEEEEST där ikväll. Ska bli riktigt kul, det är lördag och en lördag utan alkohol går ju inte. Den traditionen kan inte brytas än. Så nu börjar jag bli taggad och musiken ja lyssnar på gör mig fruktansvärt taggad på att spåra.

det måste bli något snart'



Spårad kväll hos Oscar i januari.


WHO I AM

omfg, jag är störd om de blir så. Men man lever bara en gång!

OKEJ DÅ





dör på riktigt nu. Fuck pluggandet, sitter nog kvar en stund här...

KAPTEN JACK SPARROW



Var nyss på pirates of caribbean 4an i 3D med Miss kronholm. I like it. Mycket bra, MEN klart att dom andra skådespelarna också skulle varit med som i alla andra filmer. Men Johnny depp är ju en så fruktansvärt bra skådespelare så han gör filmen riktigt bra! Vilken film än han spelar i och hur han än ser ut så är han så het. Men i pirates så slår han helt klart det. Skepp ohoj kapten jack sparrow! Depp måste nog vara den grymaste skådespelaren. Nu vill jag nörda sönder 1an 2an och 3an sjukt mkt.

Imorn väntas jobb på hemvården 07.15-14.00 sedan ledsagar jobb direkt efter det några timmar.
Puss Empa

PUSS



kärlek en lördag kväll

PLUGG



Pluggar arslet av mig. Tack gode gud för att denna kurs är klar nästa vecka. Jag gillar inte att plugga, men jag ska fasiken klara mig igenom varenda kurs tills jag är färdig utbildad! Så är det. Ska bli skönt med sommaröppe håll sen är de dags igen. Det är mycket just nu, för bara 2 månader sen hade jag bara ledsagar jobbet. Nu har jag ett till som ringer minst 2 ggn i veckan, och så pluggar jag. Skönt att ha mycket att göra.

Puss Empa

PANIK



Eller



Eller



Kollar igenom mappar på datorn och inser att jag har bytt hårfärg väldigt ofta det här året. Svart, rött, brunt och nu brunt med ljusa slingor. Att jag ens orkar. Jag är glad att jag har håret kvar iaf. Men funderar på vilken jäkla färg jag egentligen borde ha. Vad tycker du/ni ? Vill ha hjälp :(((( Får ångest när ja ser alla bilder och förvirrad när ja själv inte vet vilken färg ja vill ha. Tycker synd om Johanna som får hela tiden färga mitt hår. Haha hon borde tröttnat på det nu.

HELP ME!

MÅNDAG



det regnar ute. det är helt svart på molnen och det kommer nog vara såhär hela dagen. Jag har sovit ovanligt mkt idag. Kanske behövde de tror jag. Jag är sådär mys sugen oxå. Vart är du min man ? Håll om mig och glo film med mig nuuuu.

jag får fortsätta drömma känns de som, han kommer jag nog aldrig hitta. Slår upp mina böcker och pluggar istället och laddar inför jobb om några timmar, yes, de är min dag det. Ser fram emot att träffa tjejen i work with, vi har en del att prata om :)


'

Nu vet jag vad jag vill tatuera. Jajamensan!


WORDS

dom där rätta orden, dom behövs. och du sa dom så jävla bra.


SÖNDAG

Gårdagen var mysig. Blev kvar hos Jessika hela kvällen och sov kvar där och drack gott och kolla eurovision. Det var trevligt att bara vara hemma, skönt att vi inte gick ut på krogen.

Ikväll blire big brother med tjejerna tror jag, annars lungt.



dör för Saade.


Vit helg? Vad är det ?



Hem till bästa Jessika snart och dricka drinkar och sånt där ni vet. Min vita helg är nu sprucken. Jag höll mig till en vit helg i ett dygn. Sämst jag är.
P.S ja fick som ja ville, Emil ska va med ikväll, wiehoo!


You'll be right here with me

Ändrade planer, imorgon ska det festas. Hur var det med min vita helg? Fuck vita helger. Dom ska jag ha tillräckligt mkt av i höst. Hoppas på att de blir förfest hos Oscar eller Viktor. Och så önskar jag att min bästa killvän Emil följer med, i miss you.

Kom för övrigt hem för en timme sen. Blev middag och vatten hos farmor. Jag var taxi medans den "Äldre" generationen drack gott. Och det spårade ett tag där. Älskar när hela familjen ses sådär. Alla kusiner, båda farbröderna och hela släkten dahl, love it.




Tequuuila!!


WORK WORK

Ska om 30 min bege mig till stan för ett 4 timmars pass jobb på centum hemvården. Efter det ska jag möta upp barndomsvännen Lisa och luncha. Och jag ska nog shoppa lite oxå. Är ute efter en svart lång klänning, skjorts och kanske nå snyggt halsband och underkläder. Vilket innebär att jag kommer förmodligen va några hundralappar fattigare. Ikväll ska jag fira min älskade farmor som fyller 62, ung farmor jag har :) Grattis Ehrlinarna Oskar och Linus på eran dag idag oxå :)


imorgon.

WOOP WOOP












Alltid killar och spåra. Hoppas ni inte blir arga för det här inlägget och bilderna. Men ni är dom sjukaste killarna jag känner. Och några av er som ja inte träffat på länge, saknar jag. Ni vet vilka ni är!


EN NY TJEJ

I höst ska jag operera vänstra knät. Jag tror att det blir bra. Jag vill bli starkare och jag vill att knäna ska bli något bättre och hopppas att operationen kommer att hjälpa.
Jag ska dra ner något mera på allt festande, inte dricka lite ofta. Sjukgymnastik kommer jag börja köra på när jag opererat knät oxå. Jag ska bli en ny tjej. Mitt liv ska förändras. Och jag är jävligt peppad till det och kommer behöva stöd från mina nära och kära. Jag har ett mål och det ska jag nå!
Ett steg i taget så är jag där jag vill vara.


PARTY IN THE HOUSE TONIGHT



Pics från den gryma utgången i lör.
Ska sova nu är trött efter denna dag på sjukan, blää.

P.s ja längtar lite granna till lördag.. Pusss



=)



älskar ayia napa tröjan.

FINT

Komplimanger. Det är nog det finaste en människa kan säga till någon. Fina komplimanger som man blir glad över. Komplimanger som värmer till i hjärtat och som man tar åt sig av. Komplimanger om ens utseende värmer något fruktansvärt mycket. Det behöver alla höra varje dag för att må bra.


DRÖMMER MIG BORT




Fan vad jag skulle vilja åka tillbax dit, fina, bästa Ayia napa. Sitter nu för mig själv och funderar på att dra utomlands 2 gånger denna sommar. Kanske tar en sista minuten om en månad?

SUNNY DAY



Sliten tjej igår.
Fan vilken störd kväll det var i lördags. Förfesten var grym. Alla var på sånt jävla bra humör. Vi spelade spel, Marre var grym och gjorde så vårt lag vann. Vi spelade jag har aldrig, vilket i stort sett handla om sex.
Jag, Marre, Elin och Sofia shotta tequila. Lika gott varje gång. Drog sen till Olearys, vi dansa och hade grymt kul som alltid! Dock var de för mkt smått där tyckte vi nog alla. Efter krogen börja jag vandra hem, hade inga pengar till varken taxi eller att betala en vän. Så de va bara o börja vandra. Fredrik gjorde mig sällskap i telen hela vägen, tack gode gud för det :)

Kan säga att när jag väl kom hem, de va underbart. Jag älskar att gå ut på krogen och allt sånt, men fyfan va underbart det är att komma hem sen och sova. Ja de är bästa känslan. ¨
Nu i helgen ska de inte bli en droppe, jag ska över till Västerås och umgås och bara vara. En lugn helg behöver jag verkligen just nu.

Igår fyllde min Mamma förästen, grattis bästa du! ♥
Puss Empa


!

äckel blogg. skrev ett långt inlägg och allt försvann. nee nu ger jag upp. orka.


HIHIHIHI



Glad tjej som nu åker till min älskade Elin för att dricka och ha en jävligt bra kväll.
Tequila race är vad som händer ikväll. ♥

WATER FOR ELEPHANTS

Godmorgon mina älskade vänner!
Solen skinner och idag är det lördag. Lovely!

Var på bio igår med brudarna, water for elephants. Herregud, Robert pattinson alltså, de borde vara förbjudet att vara så snygg som han är. Säg vad ni vill men han är ju helt klart finaste ju. Shit! Ge mig den snygga jäveln! Så fräsch i filmen, mycket finare än i Twilight. Här är han lite sådär solbrunt och vad fan den karl har på sig så passar han i allt. Han ser bra ut i ALLT. Filmen var iaf värd att se. Otroligt bra, fastna totalt för den och jag lär köpa filmen när den kommer ut. Älskar filmens handling men såklart var den lite jobbig att se ibland också om man är känslig för djur, som jag är. De är fruktansvärt att se hur folk kan behandla djur, sånt för mig riktigt vansinnig! Filmen slutade bra och det gillar jag. För er som pratat om att se den, tveka inte en sekund längre. SE DEN! Under filmen satt jag och tjejerna och tänkte : tänk om de där var jag som kysste robert, tänk om det där var jag som låg bredvid honom! De skulle aldrig ens kunna hända, men drömma det får man ju göra.

Idag blir det krök med brudarna. Ikväll korkar vi upp hos Elin, deeee ni kommer bli jävligt great! Alla är så taggade att träffas och dra ut, de gillar vi! Mina fina tjejer ♥



jag är så löjligt förälskad i Robert.

BIG GIRLS DON'T CRY

nu blev det en anning jobbigt


*

But I might drink a little bit more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight
And Baby I will you make feel so good tonight
And we might not get tomorrow


PUSSS


Löjligt kär



Alltså ge mig denna man. Denna charmiga och sjukt snygga man!
Jag är på riktigt kär i honom.
åhhh han är min drömman. Finns inte snyggare.
GE MIG!


'

Tonight I will love love you tonight
Give me everything tonight
For all we know we might not get tomorrow
Lets do it tonight





I'M LOVIN IT

Idag är det en jävligt bra dag. Jag är på topphumör. Känns som att hela mitt liv är liksom ÅHH BÄST! Det är planerat. Så fort jag pluggat klart vill ja ha fast tjänst och flytta hemifrån. Bo själv, skulle fan va kul att bo med en kompis oxå. När jag tänker på Bäckman och Ehrlin så verkar dom ha de grymt kul. Skulle också kunna tänka mig att bo ihop med vänner sådär. Festa, umgås ha de så mysigt på kvällarna, laga mat och umgås. Jag är helt enkelt taggad till livet, att flytta hemifrån och allt de där vuxna. Samtidigt som jag har en liten skräck att bli äldre än 25, och det går fan fort nu. Snart är jag där. 4 år kvar.

Är taggad till allt som händer runt omkring. Utgång med mina vackra damer på lördag, girls night out! Thea kommer hem några dagar oxå, måste ses då! Och annars har jag världens bästa jobb. Ser fram emot att jobba i sommar. Och allt roligt som ska hända i sommar oxå. Älskar sommaren, älskar mina vänner, jag älskar fan allt. Mitt liv känns på topp just nu. Inget gör mig ledsen, nu är det fan bra! And i love it!

Och nästa helg ska jag till Västerås, ja så är det bara! Mkt trevligt.




Sjukt bra kväll var det där, Elin och jag spårade ganska mkt den kvällen.

GUDMOR

I fredags blev jag äntligen gudmor. Äntligen! Fick en bild och ett sms i lördags när jag gått av båten av Helen och Andreas. Hon är världens finaste tjej. Isabelle. Henne ska jag skämma bort så otroligt mkt. Köpa fina klänningar, kjolar och väskor hihi. Grattis bästa ni till bebisen, äntligen! Jag är så glad över att få vara hennes gudmor.





EVERYTIME

När jag var i napa så ville jag aldrig hem. Hade det perfekt där, levde jävligt bra där. Och nu efter ja kommit hem från kryssningen så är ja så negativ att vara hemma. Har ångest över att komma hem, vill vara kvar i tallin och aa fan vara där!! Stanna flera nätter till på båten med Elin. Har exakt samma känsla som Napa. Ville verkligen inte hem då heller.

Nu vill jag bara att det blir helg igen. Alkoholen står och väntar, för på lördag är det utgång. Bara vi tjejer, det kommer bli jävligt jävligt bra. Girls night out är bästa grejen som finns.



What happens on the boat, stays on the boat. typ..

 

Orkar inte lägga upp en mass mera bilder. Tog för övrigt väldigt lite bilder med jämfört hur mkt ja alltid tar. Men vi hade så jävla kul och de sista vi tänkte på var att ta kort på varenda människa. Och är man runt om fötterna så är de kanske lite jobbigare oxå ;) bajs, vill tillbax dit nu.



RSS 2.0