I believe in Karma what you give is what you get returned, I believe you can't appreciate real love until you've been burned, I believe forgiveness is the key to your unhappiness.

 

 


låt mig va!




Cypern ayia napa. Klarblått vatten, awsome människor, alkoholen flödade, stället som gjorde dom 2 veckorna till dom bästa i mitt liv. Där ALLT var perfekt. Saknaden är obeskrvligt stor..























ROOMPAAAAAH











Har verkligen haft en toppen helg. Käkat god mat, druckit alkohol varje dag, kollat sex and the city, snackat så mkt skit, badat fastu,haft sönder min kamera, köpt en ny kamera, festat och skrattat ihjäl oss. Tack för en awsome helg tjejer, gillar er. <3

EES

Pratade nyss en kortis med Sara i telefonen. Berättade för henne om de senaste, om helgen och allt möjligt. Insåg att efter hon flyttat till Karlskrona så har vi fyllesnackat i telen varje helg om saker hon absolut inte minns. Jag & Eve åker ner till den söta lilla tösen på torsdag eftermiddag. Blir kvar där ända fram till måndag. Det ni, det kommer bli mkt mysa, alkohol, god mat och bara vara vi tre igen. Hon ska presentera mig och Evelina för hennes nya vänner där nere, och så ska vi gå på helt sjukt bra fester. Äntligen ses vi tre igen, & sen kommer våran tös hem i hela två veckor!! Awsome. Jag & Evelina hurrar, sjukt glada. Då kör vi bananas i 2 veckor.

Längtar som en tok till torsdag, ni är grymma!
Bilden nedan togs i sommras, vi var ute på äventyr, helt sjuka äventyr som vanligt.


When i see you'r face, there is not a thing that i would change, couse you are amazing just the way you are. And when you smile, the whole world stop to dance for a while, because, girl you are amazing.




SÖNDAG

Har hela förmiddan setat vid datan, haft beslut ångest om jag ska rösta eller inte. Men till slut gick jag med Eve till röstsaken och röstade. Har hela förmiddan läst om folkpartiet, och jag tyckte de verkade bra. Så folkpartiet blev de. Jag är inte alls insatt i de här ett skit. Jag kunde läst på betydligt mkt mer men har helt enkelt inte blivit så.

Vad har jag gjort denna helg då? Fredan blev de utgång med tjejerna, en av dom bästa & trevligaste utgångarna i etuna. Napa känslorna kom tillbax så otroligt mkt när vi festade hos Sofie. SAKNAR AYIA FUCKING NAPA! :/ 
Resten av helgen, inte ett piss !

Drömde en grej inatt, som jag ibland önskar kunde vara på riktigt och inte bara en dröm.

JAG HAR EN KÄNSLA, ATT IKVÄLL KOMMER ALLA FÅ .....

Vaknar upp på strålande humör idag. Har fullt upp hela dagen, om en timme ska jag skjutsa Pappa till stan. Efter det ska jag träffa Eve, vi ska åka runt och lämna cv lite här och där. Sedan tar vi en sväng till tuna och handlar kvällens alkohol, och så ska jag få med henne in på tuna en snabbis för lite shopping till kvällen.

& vad ska man göra denna fredag kväll då? Ska hem till Sofie Malmodin kl 19, käka lite spicy hot och dricka sedan bär de av till stan, krogen. Ikväll blir det jag, Sofie S, Sofie H, Evelina och Greta. Så är på¨jätte humör idag och de kan ingen förstöra!

Sjukt taggad inför kvällen, kommer bli en bra kväll :)

VAD GÖR VI? NU KÖÖÖR VI!!!


Pusspussss

Jag, Evelina och Sara är seriöst störda. Nu när Sara har flyttat så är de ja och Eve som drar ut på äventyr. (Men SNAAAAART kommer sara hem ;) ) Då jävlar !!


SAAARRRRRAAAAA !!! Vi saknar dig här hemma, sjukt jävla mkt.
Bara för de måste jag lägga upp en bild på oss tre tjejer, gillar er skarpt.  


AWSOME '10










Fredagens pics
Försök hitta härligare, trevligare, galnare killar. En kväll med dessa & man har för jävla trevligt !
& självklart min vackra Evelina.

SÄMST :@

Sitter och flaggar bort all färg från napa. All jävla bruna färg som jag kämpat med i 2 veckor är snart försvunnen!!!! Mina bruna ben är snart längre inte bruna, dom är bla fult med sår som jag lyckades få sista kvällen i napa, bra gjort emelie ! Snart är dom likbleka oxå, hemskt bleka. Men det får fan inte hända, ska ta tag i det här nu och kämpa i solariet hela hösten!!

Sämst att all färg försvinner så jäkla fort, sämst att man kämpat i solen i 2 veckor och en vecka senare så är de borta. Smörjer in kroppen 24/7 för att behålla färgen men de hjälper fan inget.

Vad händer idag då? JO! Jag ska möta upp 3 snygga tjejer på stan 15.30. Min kära Evelina, Greta Och Sofie. Greta och sofie lärde vi känna i ayia napa. Sjukt att dom var från eskilstuna oxå ju. Ska bli trevlans, har en känsla av att de blir mkt ayia napa snack, har inte träffat dom sen vi åkte hem så kommer bli väldigt mkt prat, men jag gillart :)

nehe om jag ska fortsätta riva sönder mina ben så all min färg försvinner, IRRITERANDE!
Evelina & Jag kommer bo på solcity i höst, räkna med det.

puss på mina fina vänner :)


IF I KNEW..

-

CRAZY NIGHT

Fick i mig alldeles för mkt igår, för idag mår jag sämst. Inte ofta jag blir full elr bakis. Men igår spårade de, dom lyckades. Utekvällen med ärla och min fru blev galen igår. Men fan vad kul jag hade !
Efterfesten slutade efter ett antal taxi åkningar hit och dit på hotell eskilstuna. Hur ofta övernattar man på hotellen här i eskilstuna liksom? De här hoppas jag verkligen att vi gör om.


Det var verkligen bäst igår, måste skriva att jag gillar att festa och umgås med Ärla. Ett grymt härligt gäng. Dom får mig verkligen att skratta och man har så satans kul med dom. Ta år er killar !
Tack för gårdagen :) Bilder kommer en annan dag, har ingen aning om vart sladden är.

Ikväll blir de verkligen lungt. Eller?



Vad gör vi?


























Bilder från theas & Eves kamera.
Hittade en resa till napa på måndag, 2 300 kr en vecka. Eve & jag tittade sorligt på varandra och bah ska vi åka? Ingen av oss har väl inte direkt pengar för att åka så de blir inge med det. Hade jag haft några tusen till, då hade jag inte tvkekat.

Snart kommer frun över hit, ska kolla idol och så en beck film. Myskväll :)

I throw my hands up in the air sometimes Saying AYO gotta let go i wanna celebrate and live my life saying AYO baby lets go

Underbart.


kväller







Saknar, saknar, saknar.. :(

VAD GÖR VI? NU KÖR VI! OSLAGBART, OFÖRGLÖMLIGT, BÄST !

Får rysningar när jag tänker på ayia napa. Lyssnar på spotify och dynamite kommer upp i hörlurarna, tänker tillbax när vi satt på balkongerna med norkskarna, när dom blev helt galna av låten. Dom ställer sig upp, börjar härja och sjunga som fan. & när vi var på grabbarna grus, i love the way you lie kommer upp, thea blir crazy, jag blir crazy, eve blir crazy. Vi börjar sjunga och härja som fan!

Behöver jag ens skriva att jag har haft det bra? Sitter här i sängen och kan inte sluta le för mig själv, hade 2 underbara veckor med tjejerna i ayia fucking napa. Träffade fan dom trevligaste och roligaste människorna någonsin där nere. Hotellet var okej, fest varje dag till kl 06.00 varje morgon, de bodde bara ungdomar på hotellet så det var ju helt klart bäst. Nissi beach, helt otroligt. Finaste stranden  jag sett, klarblått vatten, helt underbart. Sjukt hög musik på stranden varje dag, bara fest musik. Drack drinkar dom första dagarna och bara levde där nere. Hängde på grabbarna grus varje kväll, en skandinavisk klubb som var bäst. Långt ner i halsen var ju den absoluta favoriten där, 5 euro för en drink och 1 euro för en teqila shot. Alkoholen var billig som fan, köpte 1,5 liter sprit för 100 kr, helt klart värt det. 3 dagar efter att vi varit där så kom ju 4 till tjejer ner till oss. Emma, Sanna, Sofie och Moa. Åkte ut med en båt en lördag och åkte runt kusten och badade och grejer, ass mysigt !

Dagarna gick så satans fort, låg på stranden och i poolen varje dag, och kvällarna var de alkohol i stort sett varje kväll. Förfesterna på hotellet sedan grabbarna grus, efterfest på blue moon 02-04. Bargatorna var ju helt otroliga, fanns hur mkt klubbar som helst, så vill man festa dra till ayia napa för i helvete, helt klart värt de. Fuck eskilstuna och klubbarna här, grabbarna grus BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!

Ångrar inget iaf, pengarna var totalt värt det. Den här resan kommer vara ett minne för alltid, alla vi tatuerade oss oxå där, för att minnas att vi gjorde den i ayia napa på skin deep.

Sorligt nog så sa vi hejdå till underbaraste sara imorse som fick erbjudande att flytta till Karlskrona idag och börja plugga imorgon. Det suger verkligen, kommer sakna den tjejen så sjukt mkt nu. Men ett positivt sätt, vi avslutade sommaren i ayia napa, vi avslutade allt tsm där och festade tillsammans varje dag. Var med eve & sa hejdå till henne på stationen imorse, svårt att hålla tillbax tårarna. Men vi kommer ju absolut åka till henne och festa med henne där en helg snart.


TACK ALLA SOM GJORDE RESAN MINNESVÄRD!

VAD GÖR VI?? NU KÖÖR VI!!
1, 2, 3 FANTA OCH ROSE !
AYIA AYIA AYIA FUCKING NAPA!!
JAG HAR EN KÄNSLA, ATT IKVÄLL KOMMER ALLA FÅ LIGGA, IKVÄLL KOMMER ALLA FÅ LIGG LIGGAA





























ayia ayia ayia fucking napa ' 10

deppig, kom hem från världens bästa resa någonsin idag.
Vill stanna kvar, vill stanna kvar och festa med alla dom sjukt bra människorna vi träffat där.
Vill sola och bada ännu mer, sitta ute på kvällarna och snacka och ha de så kul med alla vi varit med där.

Oförglömlig resa, 2 veckor var inte för mkt. Varenda slant var värd det. Grabbarna grus varje kväll, alla trevliga förfester varje kväll på neder¨våningen med först norskarna och sen kalmar borna.


Jag är sliten, ska sova riktigt gott inatt för det har jag inte gjort på 14 dagar.
Alla bilder kommer en i helgen, sjukt mkt bilder, så jävla härliga bilder alltså!!!!!


ps. nytatuerad oxå.. blev skit nöjd :)




RSS 2.0