TISDAG KVÄLL

Har spenderat hela dagen att snacka i telefon. Är hos pappa min nu och ska sova här inatt. Imorn är det jobb 08.00-15.00 sen långpromenad med Selma och middag hos Jessi och Tiger på kvällen.

Puss


SMIDER PLANER

Fredag kväll, yes fredag kväll. Planerna håller på och planeras..


I WON'T LET YOU GO

Jag har bloggat från mobilen i typ 2 veckor nu. Men det suger ju pläp! 
Min bakgrund är ju fan borta och jag fattar nada. Sitter nu äntligen vid en dator!
Jag håller på och lackar på den här ÄCKEL vintern! Jag hatar den. Kommer aldrig att vara en sån där vinter tjej, jag skulle kunna bo där det är värme året om. Jag fryser ihjäl bara jag går 10 meter, kyyyyylan är fan hemsk. Det är ju nu man ska ha en karl att komma hem till och bli varm av. Men egentligen, Killar, vad är det? Nothing. Dem är inget.
Något att istället längta till är ju sommaren. Sommarjobba på gruppboende nyfors, sola och bada, grilla ett stort gäng på djurgårn, efterfesta långt in på morgonkvisten, fylla år, åka till P&L, fira midsommarafton och dra en sista minuten till ayia napa och spåra?? Ja! Så ser ungefär planerna ut till sommaren. Den kommer bli något fruktansvärt bra. Men först så vill jag att våren ska komma, när vi drar till London 11 april så sägs de va ass bra och varmt väder där. Åhhhhhhh det längtar jag först till! Sofie har tagit ledigt alla dagar och det är ju awesome. Jag har lite små planer på att inhandla en äkta Louis Vuitton där borta. Jag är sugen, enormt sugen. Den kommer jag ju ha med mig hela livet. La upp bilder i det tidigare inlägget, en av dem kommer att bli min. Vilken av dem är finast tycker ni?

London london london, snart snart snart!!!







Utomlands resor med älskade familj och vänner.

ONE DAY

En dag snart så ska en äkta Louis vuitton väska bli min.


BLONDINBELLA

Jag läser blondinbellas blogg varje dag. Jag älskar hennes blogg, en av mina favoriter. Isabella är en av fem vackraste tjejerna helt klart. Hon klär sig ut snyggt, snygg kropp och hon utstrålar verkligen. Men att folk ska kommentera så fruktansvärt taskiga kommentarer om hennes kropp ständigt gör mig arg. Hon är ju skitsnygg, synd att människor är så otroligt elaka som lägger sig i och mobbar henne. Stå på dig tjejen, du är en förebild!


SPELKVÄLL

Har flyttat in till Louise. Varit här i 2 dagar, kollat tv, käkat tacos och umgåtts. Nu spelar vi spel. Såhär vill jag ha det, bo med vänner i en lägenhet. Umgås tillsammans, kolla film, laga mat och allt. Ja så vill jag bo.


<3

Puss på den bästa helgen! Fredag slutade jäkligt bra, och gårdagen blev jag bjuden på mat hos Louise. Nu frukost sen iväg och hjälpa tjejerna med nå foto grejs..


PANIIIK

Gårdagen var något utan dem bästa utgångarna någonsin. Grym förfest med alla tjejer hos Jessika. Sedan ett krogen besök på le Grand. Kvällen slutade på olika ställen för alla, omg är typ de enda ordet som jag tänker på nu!

Lite pics från igår!


UTGÅNG


FREEDAG!

Veckans höjdpunkt, utgång med tjejerna ikväll!


WHATA FUCK!

Ser hur 100 % party sidan på fejjan lägger upp massvis mer statusar och bilder på kryssningen och dem taggar ju fan järnet. Fan. Vad gör jag hemma? Vad tusan är jag hemma nu för när den störta party kryssningen idag åkte från Stockholm och är borta i 48 timmar?? fuck fuck fuck. Istället så ligger jag här i min säng och ska snart sova kl 22.30 när jag istället kunde vart på båten och festat sönder och aldrig sovit. Men inga sura miner nu inte för imorgon är det utgång, jag och brudarna. Hade jag varit på kryssningen nu vet jag exakt hur det hade slutat, jag hade gjort ett stort ett stort misstag, men idags läget så känns det okej att jag kunde göra de misstaget.

Bla Bla blaaaaaa nu taggar vi istället inför imorgon. Satan i gatan vad fest sugen jag är nu. Alkohol+järngänget= spårat!


DOES IT?


WHAT DO WE WANT?

Tog en promenad tidigare idag. Ena sekunden när Bla we found love med Rihanna sätts på så ler jag och tänker på alla dessa sjuka fester det har vart den senaste tiden och Jag ler och ser fram emot London resan i vår. När melissa horn dyker upp är det bara olycklig kärlek alltihop. Komplicerat kärlek. Vilket får mig på ett känslosamt, obeskrivligt humör.

När jag gick runt i mina områden så tänkte jag på hur det hade vart om jag hade flyttat till Norge för 2 år sen. Planen jag Sara och Eve diskuterade väldigt mkt om. Hur hade jag haft det där? Jag har flera gånger tänkt på att flytta från denna stad. Här finns det så mycket känslor och drama med människor. Flera ggn har jag velat flyt från allting, men har inte kunnat. Det är ju här jag är född och har familj och vänner.

Om inte jag hade blivit singel så hade jag aldrig träffat "dem", åkt till Ayia napa, lärt känna Alla fina människor runtomkring mig, jag hade aldrig åkt på 100 % partykryssningarna och jag hade aldrig blivit den person som jag är idag.

En dröm jag alltid haft är att flytta utomlands. Prova på något nytt. Se en annan kultur och lära mig en massa.

Men...


FÖDELSEDAG

Grattis min fina och underbara vän!


YOU WOULD NEVER UNDERSTAND ME


PUSS

En träff med Johanna får mig alltid på bra humör.


LONDON BABY

10-18 april flyr jag från etuna och drar till älskade Sofie och Linnea i London. 4 dagar bor jag hos dem sen kommer pappa och alla ner sen den 14 och bor med dem på hotell fram till 18. Längtar efter tjejerna, längtar efter att få komma bort, träffa nytt folk, shoppa och gå ut och festa där! Så nu är det undan läggning av alla pengar för där nere ska det slösas massor. Kommer bli awesome!

Hoppas Marre och Jessika oxå kan följa med ner!


!!!!!!!!!!!!!

ÅHHHHHHHHH

:(


TACOS KVÄLL

Ikväll kommer mina tjejer över till farmors lägenhet. Tänkte bjuda på tacos till mina fina. Och så längtar jag något oerhört mkt till helgen. Hoppas kvällen blir bra, Inge drama, vill inte ens höras talas om den människor jag inte vill träffa. En kväll utan tjafs önskar jag att det blir! Är så taggad redan nu och de är måndag bara.

PUSS


WORDFEUD

Jag ger det ett försök. Emil ska inte få knäcka mig i det här!


NATT

Jag borde inte ta åt mig, men ord sårar så fruktansvärt mycket. Ingen är perfekt. Alla känslor och tankar som for runt ständigt i mitt huvud. Nu ska jag somna med Melissa horn i öronen.


JUST NU

Kollar massor med fest bilder hos Helena. Simple the best!


FUCK THIS

Jag spenderar typ 90% av min tid på Facebook. Är det värt det?
Är det värt att snoka på allas sidor. Se bilder och läsa statusuppdateringar och alla incheckningar som jag inte vill se?
Nej det är inte värt min tid. Skulle jag inte vara inne på fb så skulle jag inte veta vad alla gör. Jag skulle inte bry mig lika mycket och skulle må bättre. Tiden är inne nu, i need à break.


LÖRDAG

Sitter i bilen och väntar på att syrran ska sola klart, självklart lyssnar jag på världens bästa låt.

Ikväll ska jag träffa tjejerna och chilla. Andra vita helgen i rad, men nästa helg då jävlar ;) Då ska vi ut och fira Jessika, jag är skapligt sugen på att festa nu asså!

Puss


KALAS


LUNCH MED TJEJERNA


GODNATT

<3


SLEEPING AT LAST.

i've waited a hundred years. but i'd wait a million more for you. nothing prepared me for what the privilege of being yours would do.
if i had only felt the warmth within your touch, if i had only seen how you smile when you blush, or how you curl your lip when you concentrate enough, i would have known what i was living for all along. what i've been living for. your love is my turning page, where only the sweetest words remain. every kiss is a cursive line, every touch is a redefining phrase. I surrender who i've been for who you are, for nothing makes me stronger than your fragile heart. if i had only felt how it feels to be yours, well, i would have known what I've been living for all along. what i've been living for.
though we're tethered to the story we must tell, when i saw you, well, i knew we'd tell it well. with a whisper, we will tame the vicious seas. like a feather bringing kingdoms to their knees.

När Bella går fram till Edward på altaret i breaking dawn så spelas den här fina låten och jag fäller en tår varje gång.


JAG BLIR SERIÖS HELT FUCKED UP AV DET HÄR.

Det gör lika ont varje ggn.


LYCKA

Grattis världens bästa Sofie på din dag. Hoppas du har haft en underbar födelsedag i London.

Paniiiken över att jag inte har hittat några snygga Robert pattinson skal tills NYSS! Ebay är bäst. 220 kr för ett skal, en utav dessa ska bli min. Det här är lycka.


IGÅNG MED NY KURS

Nu väntas dryga 3 veckor till med rehabilitering/habiliterings kursen. Studiebesök på min pappas jobb hjälpmedelscentralen och neuro rehab ska besökas. Social omsorg kör igång på torsdag. Nu är det mkt plugg hädanefter både roligt och tråkigt.


LÄNGTAN

Mycket att prata om, ska till Elin snart för massa prat. Jag har saknat dig.


SJUKGYMNASTIK

Nu en timmes träning hos sjukgymnastiken sen 1 timmes simning med Jessica. Bra start på dagen!


WORK OUT

Grymt skön träning med Louise och Mimmi idag. Nyduschad och ska lägga mig och kolla sex and the city boxen.

Puss


SEXIGASTE NÅGONSIN







Tatuerade killar är riktigt sexigt. Stora motiv på kroppen är så rätt. Me like verry much.

GOSIG


HANDBOLL OCH VINDRUVOR

Efter denna mysiga dag så sitter jag nu i soffan med resten av familjen och umgås. Vi följer handbollen.
Hade några mysiga timmar med Lisa på Tuna park idag. Hon ska hitta en Karl åt mig säger hon, spännande.


Lyin' here with you, so close to meIt's hard to fight these feelings when it feels so hard to breathe, I'm caught up in this moment, caught up in your smile.






SUNDAY



Nyvaken och alldeles rufsig i håret. Har precis käkat frukost, sitter med musik i öronen och love the way you lie kommer upp. Det ger mig såna gryma flasch backs från sommaren 2010 när vi var i cypern. Grabbarna grus spelade en grym remix ständigt.

Planer för dagen, ska log lägga mig en stund till i sängen, sedan dra mig till stan en snabbis för att köpa träningskläder innan jag möter upp Lisa på tuna park för en liten fika. En väldigt efterlängtad fika! Ikväll snacka jag och Helen om att gå på bio och käka ihop så ska kolla med henne, kan va skönt för henne och hitta på något när hon är med Isabelle om dagarna ;)

Pappa och Anna-Karin bokade London igår 14-18 april med hela familjen! Längtar som en tok just nu. Ska bli så kul, oc självklart så ska jag besöka Sofie antingen innan dem kommer till London eller så stannar jag kvar och är hos henne när dem åker hem. Dagar fylld med shopping, party och åka runt och se alla möjliga saker kommer det bli! Äntligen tar jag oskulden och åker till London.

Puss

ÄKTA

satt och tittade runt lite på lunar som då var lika stort som facebook är idag. Eller lunarstorm hette det. Hittade en tjej som jag skrev till och hon svarade till min förvåning och hon bodde i samma stad som mig. Stort plus. Vi började prata där på lunar och vi bytte nummer. Efter en tid bestämde vi att vi skulle ta en fika på stan. I sista minut avbokade jag. Vi bestämde ny träff men jag avbokade även den. Jag var för feg. Jag var van att bli sviken och jag var rädd att skulle hända även denna gång. Till slut tog jag tag i saken och träffade henne. Hon var ju inte alls farlig och det var så lätt att prata med henne. Hon lyssnade på mig när jag cyklade hem ville jag träffa henne dagen efter igen. Vi sågs mer och mer och när killar kom in i våra liv visade vi upp dom för varandra och de lärde känna varandra. Idag 7 år senare är hon gudmor till min dotter. Hon är den ända sanna vän som jag har. Hon är den enda vän jag kan lita helt på. Hon finns alltid där. Hon är verkligen den bästa vän jag har. Emelie gumman, jag älskar dig!

Blev hur lycklig och glad som helst när jag var inne på Helens blogg och läste det där som hon har skrivit.
Har vi redan kännt varandra i 7 år? Det är ju sjukt, minns verkligen första ggn vi fikade. Och när hon blev tillsammans med Andreas som hon fortfarande än idag är. Full som tusan var hon i torshälla på en festival. Då träffade jag andreas för första ggn. Många sjuka minnen jag har med henne. Fester med pojkvänner, bil utflykter överallt, fika stunder på stan, och som vi har handlat. Hon är precis som mig. Galen i shopping! Och jag minns när jag var i ayia napa förra sommaren. Helen skickade sms till mig och skrev att hon saknade mig och ville att jag skulle komma hem för hon hade något att berätta. Nyfiken blev jag ju såklart och jag spekulerade vad det kan vara som var så viktigt. När jag kom hem så lunchade vi och då kom hon med den stora nyheten att hon ska barn, och hon ville ha mig som gudmor. Och när jag var på kryssningen i april förra året, och dem messar när jag va tbx i sverige och skickar en bild på Isabelle. Finaste tjejen och jag är en så stolt gudmor.

Helen är en äkta vän som har ställt upp oavsett vad och jag stället alltid upp för henne. I Love you



Fest i min farmors lägenhet. 5-6 år sen. Senast vi festa var förr sommaren i slutet på maj. 1,5 år sen. Den kvällen kommer jag då aldrig glömma. Förfest i henne och andreas lägenhet sen krogen. Jag tog ett stort steg den kvällen. Jag började äntligen gå vidare och släppte mitt förra liv.

Jag och finaste Isabelle. Finaste tjejen, stolt gudmor!

FREDAGSMYS



Fredagsmys hos Mimmi. Sex and the city, fruktsallad, kladdkaka och en massa snack. Tack tjejer för en mysig kväll. ♥

A real lover is the man who can get you by kissing your forehead or to smile to you or just by staring into thin air.






KÄNSLAN SOM ALDRIG FÖRSVINNER

Känslan att ständigt kolla mobilen efter sms, känslan att bara vilja skicka hundratals sms till dig, känslan att vilja vara med dig, känslan att sakna dig. Ni vet hur den känslan känns. Jag och Ellis hängde hos mig hela dagen, pratade ut om allt. ♥
Under de senaste 24 timmarna så har ungefär 90% på min fb uppdaterat att dem är i ett förhållande. Nu börjar vårkänslorna komma och alla lyckliga par går runt hand i hand på stan. Fuck that.  

nyss hemkommen från en runda överallt med Johanna. Strax sängen sen jobba 06.45-14.00 imorn och träna med Mimmi och Louise efter. På kvällen blir det film kväll, SATC filmerna ska ses. Den här helgen blir en vit helg.



Bästa johanna och jag nyss!


EN DEJT MED ELLIS

1 timmes träning hos sjukgymnastiken tidigare under morgonen. Har precis duschat och ska göra iåning mig nu och käka nåt sedan träffa Ellis! Jobbar kompisen som räddade min sommar när jag jobba i hemtjänsten på stan nu i somras. Det var så mkt roligare att jobba där när hon var där :)


MINNENA LEVER KVAR.

Förhållanden tar slut, man växer ifrån vissa vänner, man blir osams, man blir äldre och lär känna nya människor, man flyttar hemifrån, några flyttar till ett annat land/stad.

Så ser det ju i stort sett ut. När jag tänker mig tillbax för 2-5 år sen var jag nästan 18 år gammal. Hade precis blivit tillsammans med min första seriösa pojkvän som höll i 2 år. Jag hade ett tjejgäng jag spenderade helger och vardagar med. Jag hade haft min första fylla någonsin och gick på gymnasiet. Allt var så nytt då. Jobbade på sjukhuset och städade på somrarna, flyttade ihop med mitt ex i 19 års åldern. Ibland så kan jag bara tänka tillbax på vilka jag umgicks med då. Vilket härligt gäng det var. Varför jag inte umgås med dem personerna idag, vad var det egentligen som hände? Fjantigt tjaffs som sluta med att vi splittrades, kompis skaffar pojkvän, man glider ifrån varandra och jag valde att göra slut med honom. Det tog mig 1,5 år att släppa honom.
Ibland saknar jag verkligen vissa stunder under gymnasiet. Sammanhållningen mellan mig och några till. Vi hade så otroligt kul ihop i skolan, på helgerna. Men jag saknar inte åldern, fortfarande typ tonåring, så mycket känslor och grejer som hände. Men studenten kommer alltid att vara bästa dagen i hela mitt liv.

Blir fasiken 22 år i sommar, vad kommer hända sen då? Är jag gift om 5 år? Har jag barn då? Tänker väldigt ofta på framtiden hur den ser ut och om jag fortfarande bor i stan. Barn vill jag iaf någon gång och ha, och definitivt så vill jag ha ett bröllop, ett vackert bröllop med mina nära och kära.



DÅ: 17 år gammal, 2 året på gymnasiet, osäker och dålig självkänsla. Skolan är tuff, nertryckt av människor, inte undra på att man var osäker i den åldern.



IDAG: 21 år gammal, pluggar till undersköterska, jag vågar vara mig själv och har blivit vuxen. Jag vet vad jag vill jobba med.


TRÄNA

När mitt självförtroende ligger på botten så kommer tjejerna och tar upp det till toppen igen. Dem ger mig styrka och självförtroende till att göra det här nu. Dem får mig att må så bra, komplimanger behöver varenda människa höra. Alla människor är unika på sitt sätt hur dem än ser ut!
Månaderna innan studenten var jag på gymmet 4 ggn i veckan i 3-4 månader och var envis som fan. Jag skulle klara av det där! Jag var där själv varje gång, körde hårt och lyssnade på peppande musik. Har inte varit så peppad på väldigt länge tills nu. När Louise och jag tränade idag så kände jag bara att jag kunde fortsatt i en timme till. Jag blev lite sugen på att powerwalka nu när jag kom hem oxå. Imorgon är det jag som köper nya träningskläder efter att jag varit hos sjukgymnastiken, så peppad!

Nu en skön dusch, sedan göra iåning sig för en alldeles underbar fika med hela järngänget på waynes coffe ikväll. Perfekt avslut på dagen.



Obeskrivligt bra du är. Obeskrivligt stor min kärlek är till dig vännen. Och jag
älskar dig så obeskrivligt mycket. ♥


NI GJORDE MIN DAG






Jobbat med en otroligt bra jobbarkompis och blir så glad när hon skrivit på facebook och tackat för kvällen. Och att Louise har gjort ett gulligt inlägg på sin blogg om att jag är en bra vän. Blir så varm om hjärtat. Jag har världens bästa jobb. jobbarkompisar, familj och världens finaste tjejkompisar! Ni gjorde min dag :)

SOMMAR 2012

Att sommarjobba på världens bästa ställe i sommar kommer bli så kul! Personalen och vårdtagarna är grymma här. Kan inte göra mer än att längta till sommaren. Peace and love och ayia napa förmodligen i sommar oxå ahhhhhhhhhhh Bäst!


BILDERNA SÄGER ALLT. OH MY FUCKING GOOD.





Nog för att Robert pattinson är the love of my life, men denna karl går ju inte att missa. Kellan Lutz som spelar Emmet Cullen i twiligt. Han är bara så fucking sexig. Jag blir helt stum.

JAG BEHANDLAR FOLK SÅ SOM DEM BEHANDLAR MIG.

Blir så arg och frustrerad över hur mkt skit det finns. Hur mycket skit vi tjejer framförallt ska få ta emot. Bli kallad ditt jävla luder, din hora, din äckliga fitta. Det är inte okej att bli kallad såna extremt fula ord av någon människa. Oavsett vilket kön det är. Jag accepterar inte sånt. Jag accepterar inte att någon vidrig människa kallar mig för hora. Slå upp ordet innan man bara vräker ur sig det. Personer som inte känner mig har inte någon rätt att säga så till mig. Det är inte ofta jag säger att jag hatar någon, men såna här människor, dem bokstavligen hatar jag.

JAG VILL HA DIG NU, SOM JAG HADE DIG FÖRUT.



Promenaden idag var så skönt. Promenad till stan och sen stanna jag hos Helena en stund. Mötte Mimmi på stan och gick med henne till henne och tog en extra runda innan jag gick hem. Imorgon är det en ny vecka. Äntligen! Jag har blivit bokad för jobb på gruppboendet nyfors 06.45-14.00 underbart. Har inte jobbat sedan juldagen men det måste va slut med det nu. Skolan börjar på onsdag då kör jag igång med rehabilitering kursen. Och nu är det inte långt kvar tills jag är klar med kurserna. Så glad jag är! Nu är det sten hårt med pluggande, jobba häcken av mig för pengar till alla gryma grejer som jag ska på i sommar.

P&L biljett ska snart köpas, London åker jag till i april/maj och börja lägga undan pengar till ayia napa i slutet på sommaren. Har blivit helt fast i Melissa Horn oxå. Louise har fått mig att börja lyssna och jag älskar hennes texter.

Dock är jag lite sur för en grej, har inte kört min pärla sen i onsdags. Låset har fryst fast så imorn måste jag ta bussen till jobbet, blääää.

nu blir det two and a half men och film i sängen, längtar till att komma till jobbet imorn!


SÖNDAG



Idag är en sån där dag. En sån där dag jag vill vara helt själv, ska käka lite frukost snart sen ska jag bege mig på en lång promenad med party musik i lurarna. Då blir jag peppad på allt.

Sen ska jag stäng av mobilen en stund idag. Bara vara själv, det är för mkt jobbiga känslor och allt nu, för starka känslor..

ALLDELES FÖR MYCKET ATT TÄNKA PÅ..

Ställer mig frågan varje dag. Varför? Varför blev det såhär när det var perfekt för 3 veckor sen.
Och det finns inte ens svar på varför...


A GOOD FEELING THAT I NEVER HAD BEFORE

Paniken jag fick imorse när jag vaknade och moilen var borta. Letade som en galning i hela rummet senare hittade jag den vid dörren, hoppade den dit eller? Skumt!
Har degat hela dagen. Setat och kollat igenom massa bilder jag är taggade i på fejjan. Har konstaterat att mimmi och jag alltid gör samma min på varenda bild vi är på. Antingen försöker vi göra porr min eller så ska vi alltid ta tungan på varandras kind, asså. Det finns inga ord som beskriver hur våra förfester är. Förfesterna är ju själva kvällen, det är ju den stunden som är bäst på hela kvällen. Det är då man spårar ur mest och är alla tillsammans. Vi dansar, spelar spel och sjunger så galet falskt och högre än någonsin. Tills man sen går till krogen och tappar bort varenda jäkel och spårar till slut ut efter krogen.

Pratar med Sofie på whats up just nu och hon kommer hem i februari en helg. Den helgen ska det planeras en galen utekväll med henne. Hon måste vara med oss så är det bara! Bruden fyller snart 20 år också och då ska hon få en fiin present av mig :)

Denna lördag kväll spenderas med att käka ute me Chris och Johanna, sen blir det ett bio besök för att se twilight, breaking dawn. 3 ggn för mig på bio woopa!




Torsdagens utgång.

6 JANUARI



Det har varit en sån där dag ida som jag bara vill stänga av min mobil. Det kanske vore bra att ha en sån dag, och bara vara för sig själv faktist. En sån dag ska jag ha i veckan. En lång powerwalk, ansiktsbehandling och en massa sånt ska jag göra.

gårdagen vill jag helst glömma btw, börjar kännas som vi är med i the hills snart. Bara en massa drama jämt.

GIRLS NIGHT OUT MED JÄRNGÄNGET IKVÄLL



Sådär ja. Snart beger jag mig till Helena för en girls night out. Helena har lånat ut sin lägenhet till oss ikväll, grymt snäll hon är.

nu kör vi!

-



en bild säger mer än tusen ord.

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN







Nyårs bilder från Jessika!

Har hängt med Chris, Mimmi och Louise idag. Käkat, planerat morgondagen och besökt systembolaget. För imorgon är det girls night out. Precis vad vi behöver! ♥

ONSDAG MORGON




Nyss vaknat, käkat frukost med en hund liggandes i sängen som tigger efter ost. Hade helt sjukt jobbiga drömmar inatt, vaknade efter första drömmen och hade lust att kolla upp om drömmen var sann eller inte. Jag avskyr att drömma verkliga drömmar, dem känns ju så verkliga när jag drömmer dem att det är ju läskigt.
Idag ska jag iaf träffa mimmi och louise för en mys dag. Och jag kan inte låta bli att börja fundera på helgen, ska man gå ut eller what? trettondagsafton, förra året var vi ute på nybron, smockat med folk! En girls night out vore ju inte fel just nu. En kväll med bara tjejerna och en massa dansande.

you..

99 ÄRLIGA FRÅGOR

1. Fullständigt namn? - Emelie Elisabet Dahl
2. Exakt ålder? - 21 år, 6 månader och 9 dagar.
3. Vart bor du? - Eskilstuna
4. Bor tillsammans med? - Mamma, syster och Fredrik
5. Husdjur? - Hund, tarzan!
6. Färg på ditt hus? - Gult
7. När är du född? - 25/6 1990
8. Klass? - Gått ut skolan för längesen
9. Vilket år tog du studenten? - 2009
10. Något jobb? - Yes
11. När ska du sova ikväll? - När jag väl kan somna..
13. Duschat idag? - ja
14. Kramat någon idag? - nej
15. Pussat någon idag? - nepp.
16. Vad har du ätit? - allt möjligt, frukost, lunch och middag!
17. Dagens klädsel? -  tight, linne och poncho
19. Dagens sötnos? - järngänget
20. Dagens roligaste? - Mitt besök hos Helen och andreas.
21. Har du många vänner? - Ja men visst!
22. Hur många har du kysst? - håller inte räkningen.
23. Vem kramade du senast? - Louise, Chris och Mimmi.
24. Hur många vill du ha sex med? - haha inget jag direkt brukar gå runt och tänka på. Träffar man den rätta så gör man helt enkelt det.
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - Jag hoppas att det inte är någon, men man vet ju aldrig.
27. Har du pojk-/flickvän? - nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Louiiise!
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Johan falk: det är skillnad på att snoka och få reda på saker :)

FAVORIT:
31. Film? - Twilight helt klart!
32. Låt? - har många favoriter.
33. Mat? - tacos
34. Dryck? - mjölk och juice!
37. Stad? - ayia napa
38. Land? - cypern
39. Ämne i skolan? - ehm..
40. År? - 2010 och 2011

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - behöver nog inte skriva vem.
42. Personen du kysste? - E.
43. Gången du spydde? - järngänget vet ;)
44. Gången du grät? - I söndags
45. Pizzan du åt? - söndags
46. Gången du var i göteborg? - ty 10 år sen kanske
47. Gången du var i stockholm? - för någon månad sen
48. Gången du var full? - nyårsafton
49. Gången du var hög? - aldrig varit hög.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - både och!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på, festar givetvis men lugna helger är sköna.
54. Tv-spel eller datorspel? - tv spel tror jag
55. Singel eller upptagen? - singel.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget av det. Facebook va tusan.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad, haha..
59. Big brother eller paradise hotel? - Big brother.
60. Svart hår eller blont? - Svart
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Svårt, ogilar stockholmarna, och de va längesen ja va i göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. Coca cola eller fanta? -  fanta
66. Pizza eller kebab? - svårt val.. båda.
67. Randigt eller prickigt? - Randigt tror jag
68. Älska eller älskas? - Båda två :)
69. Leva eller dö? - Leva :)
ANTAL:
70. Personer du älskar? - alla mina vänner, familj och släkt.
71. Personer du hatar? - 1-2 kanske.
72. Personer som sagt att dom älskar dig? - Min familj, ex pojkvän och vänner.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - hehe.. 2
74. Glassar du ätit på en dag? - en
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - har inte vart på någon än, men satsar på peace and love i sommar :)
76. Gånger du haft minnesluckor? - nästa fråga!
77. Piercingar har du? - 3 i varje öra.
78. Personer du saknar just nu? - några stycken..
79. Gånger ditt hjärta brustit? - alldeles för många ggn.
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - E
81. Ska du träffa imorgon? - Louise och mimmi, puss!
82. Sjöng du senast för? - Järngänget på nyår;)
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Sjukt längesen, men tror det var Sofie :)
84. Spelade du tv-spel med senast? - haha 3 år sen kanske
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - nästa fråga!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen!
87. Förtjänar att dö? - verkligen inte någon!
89. Vill du sova brevid inatt? - everybody already know.

VAD:
90. Gör dig glad? - mina fina vänner och familj ♥
91. Gör dig ledsen? - när folk sviker och är taskiga
92. Vad vill du helst göra nu? - everybody know.
93. Önskar du att du slapp göra? - pluggaaa..
94. Vill du ha nu? - Några miljoner pengar och en resa till thailand.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - flytta hemifrån saker :)
96. Längtar du till? - Sommaren!
97. Tycker du om dina betyg? - Nöjd :)
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget som jag vill skriva här.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Vänner och familjen :)




WE FALL IN LOVE



EN VECKA

Mitt beroende av att vara inne på fb blir bara värre. Kanske för att jag älskar att snoka på andras sidor såklart. Efter 6 timmars sex and the city marathon med chris och louise idag och då har jag hunnit varit inne på fb säkert mer än 3 ggn om timmen så tyckte jag det var dags att lägga ner det ett tag. Tar en paus dels för jag vill helst slippa läsa saker och så. Louise och Chris tror inte jag klarar det.

MEN nu är jag iaf förberedd och har laddat ner ett antal appar till mobilen att underhålla med. Ska ta och gå igenom hela SATC boxen med tjejerna i veckan faktist också.

Nu är det officielt, jag har gjort en PANIIIK mapp på mobilen.
Hitta en robert pattionson och twilight app nu också, självklart är dem nedladdade ♥

2012

2011 var ett helt fantastiskt år. Det blev mer fest är någonsin. Jag började plugga till undersköterska, lärde känna så otroligt fina människor,. Jag blev gudmor till min bästa väns barn Isabelle, bytte från ledsagar jobb till att jobba med äldre. Min sommar inom vikarie poolen var väl sådär men har börjat känt nu under hösten att gruppboende är vad jag vill jobba med.

Jag trivs att hjälpa människor, oavsett om dem är demens eller har ett funktionshinder. Bara att komma till gruppboendet i nyfors och jobba där gör mig så glad. Det är inte alltid kul att jobba när någon går bort eller är elak mot personalen men det är nåt jag måste börja vänja mig vid. Jag kommer att möta alla olika slags människor inom vården.

Under 2012 så har jag några mål. Vissa som jag vill hålla för mig själv och några jag kan skriva här.
Mitt prio nummer ett är att bli klar med skolan. Kommer vara världens gladaste när jag gjort sista uppgiften och är utbildad till undersköterska.

Resemål som London är ett måste. Sofie och Linnea bor där och dit ska jag. Eventullt åka till london med min familj står också på listan. Jag har jobbat varenda sommar nu ska jag med min familj och umgås med dem!
Peace and love festivalen i sommar är jag sugen på. Jag måste sluta tänka på att jag avskyr att sova i tält, det är gemenskapen och stämningen som gör hela grejen. Skitsamma om det regnar varenda dag jag är där. Jag kommer ju ha hur kul som helst för jag åker med mina tjejer. Ayia napa i slutet på sommaren, precis som dem 2 senaste sommrarna vill jag också. Louise, Mimmi och alla dem ska fasiken med dit och se hur grymt kul det är.

Efter att sommaren har gått ovh jag har jobbat arslet av mig, sökt massa jobb och gjort mycket skoj så är det dags att flytta hemifrån. Jag satsar på att söka massvis med jobb och flytta hemifrån när jag har ett fast jobb.

Som person ska jag lära mig att säga nej till människor, umgås med dem som gör mig lycklig, våga ta en massa chansningar här i livet. Livet är för kort för att tänka negativt. Man vet ingenting förän man provar. Jag ska sluta fega, vill jag något så ska jag göra det och ge det ett försök, Umgås mer med familjen. Ta vara på mina nära och kära.

nu beger jag mig till chris för att hämta upp henne och åka till Louise. En riktig tjej dag behövs.
Sex and the city boxen står på schemat.
Love ♥















årets sista timmar var gryma med järngänget.

Baby, I'm too lost in you, caught in you, lost in everything about you so deep, I can't sleep and think. I'm too lost in you.







LYCKLIGT SLUT FINNS BARA I FILMER, INTE I VERKLIGHETEN.



Brustna hjärtan och katastrof. Det var precis hur min nyårsafton var iår. Allt var så där perfekt från när vi alla sågs och bara var tjejerna hos Helena. Vi spelade spel, drack, dansa, blev lite runda o fötterna och hade det så underbart bra ihop tillsammans.. Men trots under dem första timmarna så var jag ledsen inombords. En känska som knappt går att beskriva om man inte har upplevt det.

När kl slog 00.00 var vi hur glada och peppade som helst, sprutade champange på varandra, gav varandra en nyårskyss och allt var som bäst. Sen föll allt samman. Året började på det sämsta sättet som det kan göra och det var det jag var rädd för hela kvällen. Louise och jag hade vårat värsta nyårsafton någonsin. Just nu är jag helt tom, förvirrad och ledsen.


RSS 2.0