ny familjemedlem.



Ny liten sötnos i familjen nu :) tarzan är namnet.

måste bara tillläga.. OMG! inte om hunden hehe :)

sööndag






kul kväll igår! :)

bruds, you rock my world!

Kan börja med att skriva att jag rekomenderar starkt att se sex and the city 2.
Helt sjukt bra film, och shit vilken kväll det var igår oxå. Helt underbart tjejgäng, men saknade ju pedersen :/
Vi käka på ming först, tycker synd om alla som jobbade där igår. Dom tyckte nog vi var skitjobbiga som skrattade hela tiden och ass högt, haha och servitören tyckte nog oxå vi va jobbiga som skulle ha de och de o de :)

Det var nog ett tag sen som jag skrattade så sjukt mkt som jag gjorde igår, och egentligen vet ja inte åt vad? ekorrar? haha är dom roliga? aja hur som helst så skrattade vi igenom hela middan, vi var nog inte tyst en minut ens. Vi har verkligen hel skum humor, som skrattar åt allt möjligt ju, men de är så härligt att man kan göra de. Så härligt att träffa tjejerna och man snackar om helt sjuka grejer. Och sen blev de ju filmen, FAN VAD BRA DEN VAA!! Helt kär i den, den va tusen ggn bättre än 1an helt klart, och ja vill se den igen på bio nuuu. Samantha ä'r ju helt sjuk i filmen ass¨, fyfan när hon typ hamna i fängelse och allt! HAHAHA åt sjuka grejer. Ajaa ska nog inte avslöja nåt mer, men ni måste se den. Och killar, seriöst ni kan oxå titta på den ! Sluta larva er o säg att ni inte vill de, gå med tjejen och titta på den nu :)

gårdagen var verkligen bäst, sånt här får man försöka göra oftare. För de va så kul att bara ses vi tjejer, inga killar med eller nåt. Bara vi tjejer, och snacka skit och en massa :) bara mysigt att ses. Så tack för en hel grym kväll tjejer, ni gjorde verkligen min torsdag! har vart halv deppig hela veckan och att träffa er gjorde allt så mkt bättre.

Idag ( lördag ) så blir det utgång igen såklart, ska förfesta hos helen & colle sen O'learys :)
Kommer bli grymt som vanligt.

jag kommer alltid att bry mig .


datumet vi alla har väntat på

2010-05-27 så är det äntligen dags för biopremiär av sex and the city 2. 1an var ju grym och 2an verkar ännu grymmare. Höll på att dö av garv när jag kollade 1an, kommer ihåg att jag såg den på bio med eve och lina, 2 årsen var de, shit va längesen.

Ska bli kul att kolla på den imorgon, Carrie, samantha, Charlotte och Miranda spelar sex and the city så jäkla bra. Har kollat på trailern av 2an och den kommer nog vara riktigt bra, annars blir jag besviken. Har inte varit nå vidare fan av programmet annars när de sänds på tv, men jag funderar starkt på att köpa hela boxen och kolla på. Men har totalt fastnat för de på senare åren. Dom lever ett glamouröst liv i new york där det händer något varje dag.

Så imorgon ska jag, Marre, Madde, Lina, Sofie, Natta och Jessika käka på ming runt 7 tiden sen kolla biopremiären av sex and the city. Har sett fram emot att se den, och imorgon är de äntligen dags, självklart måste man se den på premiären ju :)

Sex and the city stämmer verkligen in på en sak, det är om vänskapen, Carrie och dom har alltid ställt upp för varandra och de är ju så det ska det vara. Dom har aldrig tagit killen före sina tjejer, för så tycker jag att det ska vara, vännerna ska alltid komma i första hand! Vännerna kommer man ha livet ut, men de vet man ju inte om man kommer ha killen? Så på de sättet älskar jag sex and the city, ett härligt tjejgäng som har så otroligt kul med varandra och drar ut på krogen och lever livet fast dom har pojkvän. Jag blir så glad av att titta på sex and the city. Och klart man önskar att man hade deras glamourösa liv ibland, kunna shoppa vad dom vill och há pengar hela tiden.

Blir en riktigt mysig tjejkväll imorgon.
Längtar som en tok till imorgon nu!!!

puss på alla mina underbara, snygga, fantastiska tjejer som finns där för mig varje dag.
hade inte klarat vardan utan er <3




åhh :)




På lördag kommer en liten liten plutt till oss. En Chiuahua nämligen :) en liten kille.
Vad sägs som namnet Tarzan? hahahah.

& ja vill bara ha den här otroligt snygga louis vuitton väskan.. åh va söt hunden skulle vara i den :)

just de en sak till, jobba hela nästa vecka! ÄNTLIGEEN!! :D nu är jag glad!

puss

-

jag hatar drömmar, hatar att dom inte blir sana.


bilder bilder bilder..











älskar er så jäkla mkt, det ska ni verkligen veta !
<3


seg söndag

blev väldigt mkt igår, nästan för mkt.
men hade riktigt kul.

bilder kommer senare ikväll, Mamma kommer hem me bakismat snart, gott!

ni är hela min värld


LET'S GO GIRLS!

NU KÖÖÖÖR VI!
SÅ J'VLA TAGGAD :)

skumpa, sprit, shotar och cider! Kommer bli grymt kul ikväll :D
nehe ska fixa klart mig sen hämta upp Söderlund är så glad att hon ska med oss ut ikväll ;D

pusspusss


friends and family

Jag bryr mig så otroligt mkt om mina vänner och familj.
Skulle någon göra nån illa skulle jag seriöst slå ner den personen. Vännerna och familjen kommer ALLTID komma i första hand. Även om man har pojkvän så kommer dom alltid göra de! Och självklart betyder killen oxå mkt då ju.

ni som känner mig vet det, jag tycker att jag alltid tagit vännerna bla i första hand. Jag har till och med fått höra de så..
jag hoppas att ni vet att jag finns där för er..


älskar er vänner & familj!

Balen







Rekarne hade bal den 13/5-10.
Gud så fina alla var!!

18 Maj 2010

haft haft fullt upp hela helgen så har inte suttit så mkt vid datan.
Träffa Natta & Denise i fredags, var hemma hos mig, de va så mysigt att träffa dom och sitta och prata om skol tiden och så. I lördags åkte jag ut till linas pappa på landet, vi låg och solade några tim i de underbara vädret sen drog jag hem, stressad som fan för att börja fixa mig. Jag gillar inte att stressa får lite panik, och ibland känns de som att jag bara vill skita i allt då. Skitsamma, hade kul iaf. Vi var hemma hos alex sen blev de harrys, hoppas de blir fler ggn :) Och i söndags tog jag de bara lungt och träffade min bäste vän Helen, kom på att vi har varit kompisar i 5 år nu, helt sjukt vad fort tiden går och vilka minnen vi har tillsammans! Så vi var hos henne och helen och kollade barca spela och snacka bara.

Bilder från helgen får kommer en annan dag!
Ska ner på stan senare och träffa sofie & Natta. Måste fixa biljetter till SEX AND THE CITY 2!!!! ;D Den verkar så jävla bra! Kommer bli ass kul, ska ut och käka kanske innan bion o grejer, en tjejkväll med andra ord =)

har även fått mammas lilla atos nu, hon köpte en ny i helgen så nu är den min. Så jäkla skönt, men ja betalar bensinen nu. Har fått en stereo av helen oxå så Oscar ska fixa dit den i veckan, och ja lova han att bjuda han på mat då haha, så tacos får de bli.

puss

.,..

idag känner jag mig som världens ensamaste.
alla är med sina pojkvänner och grejer.

jag hade inget att göra tills nu, ska hämta upp Natta så ska vi vara hos mig ikväll.

fan vad jag hatar den här känslan.


you rock my world















resten av bilderna finns på fb pallar inte lägga upp alla miljontals pics.
Är seg som fan idag, har legat i soffan hela morgonen. Men kul var de igår iaf :)
en sak till.. ja tycker någon ska uppfinna alkohollås på mobilen, låter inte de rimligt?
Haha jag behöver de definitivt.

Fullt upp idag då. Ska åka till Sundbyholm och kolla på alla fina som ska på balen. Ibland ångrar jag lite att jag inte gick på de, men de kostade ju alldeles för mkt =/ Och efter de bär de av till världens bästa farmor som fyller 61 idag, Grattis :)

girls, you rock my world.


HARRYS IKVÄLL!

Var inte ute i helgen som var så ikväll då jävlar.
Ska ut med en massa härligt folk, ska vara hos kim kl 20.00 typ och förfesta sedan krogen då.
Känner på mig att kvällen kommer bli lyckad :)

Är på superbra humör idag, är så otroligt nöjd över tatueringen oxå. I love it ! :)
Och så ska ja ju träffa en massa underbara ikväll, så det kan inte bli bättre.


ska kolla lite vänner nu, sen fixa mig !

Puss på er

Nygaddad!!!





Vänner, familj, kärlek på latin, och 2 röd/gula fjärilar.
Blev seriöst ass nöjd med den :)

gillar den skarpt mkt!

Måndag

Var på begravning idag. Kändes sådär, de va väl inge vidare. Första ggn jag var på de oxå..
Men ja kände att de är klart man ska dit, och stötta pappa, farfar och alla. Träffade inte gammel farfar så ofta men känns ändå konstigt att han inte finns längre. Var ju och hälsa på han i sommras på sjukhuset och han var alltid så glad och trevlig när man träffade han. Men begravningen var jätte fin, sen fikade vi och så :)

Vila i frid Göte Dahl !


  / 1 dag kvar


Kärlek

 



Min kärlek till väskor är stor.
Någon ggn ska ja köpa en Speedy 35 Louis vuitton. (den längst ner) Så jäkla snygg.


Your love is my drog

Måste börja med att säga att igår spenderade jag kvällen hemma hos Oscar i hans lägenhet med ett grymt härligt gäng! Ni är jävligt bra, satt och kollade filmen Taken, och så skrattade som bara den åt sjuka saker, ja åt allt möjligt. Vet inte varför allt var så kul egentligen. När jag är med alla er mår ja så satans bra, är så lycklig! Och även alla andra vänner oxå, ni gör mig fruktansvärt lycklig. Hade aldrig klarat allt utan er!

Och idag har jag varit på St eskil, johanna hade gesällen idag. Så hon färgade utväxten, de röda och så gick ja in till ett rum där dom stod och kolla hur håret och de blev. Ja tycker Johanna är grymt duktig och hoppas de går bra för henne imorn oxå. Men ja ska iaf färga bort de röda, de går ut alldeles för fort, och har inte råd att färga håret 2 ggn i månaden liksom. Men funderar väldigt starkt på att göra de riktigt blondt där, de är trots allt sommar snart och ja vill inte se så vanlig ut, de vanliga svarta och allt. Ska höra med henne vad hon tycker om de :)

Och ikväll är jag hemma. Kan ni fatta de? Emelie Dahl ska vara hemma en lördag kväll? Jag har festat 11 veckor i raken, så jaa kanske på tiden att ta de lungt. Mamma gillar att hennes dotter är hemma iaf de syns hehe. Men har ju inte ekonomi heller just nu, med tanke på tatoon som går på en del och den vill ja verkligen göra oxå! Dessutom är de bestämd utgång på Ons så ja spar alkoholen till då o säkert nästa helg oxå :)

Så har varit och hyrt filmer med Mamma och dom, köpt lite gott och ska kolla film me dom sen. Och så hyrde ja Twilight den första till mig själv att kolla på inatt, såg den för ett årsen men minns inte så mkt av den, bara killarna då såklart ;) Vem glömmer bort dom ? haha.

I veckan så händer en hel del oxå. Veckan börjar dock inge vidare, ska på begravning på måndag. Min gammelfarfar dog för en månad sen ca så ska på hans begravning, första ggn ja ska på begravning, känns inge vidare alls. Jag gillar inte att snacka om begravning o döden och sånt, ja tänker bara på en massa då. Men jaa så ska dit iaf.. Tisdag är de TATOO! Och onsdag utgång, torsdag så är de bal för rekarne, ska dit och kolla sen fira min fina farmor på kvällen.. Har lite saker att se fram emot och andra saker inte så speciellt mkt.

häromdagen var en skit dag, stängde av mobilen ett tag och bara var me lina.
hade ingen lust att snacka me nån, hade ingen lust med ett skit.
Lina frågade om de var så illa, och ja de kändes så då faktist.
Ibland har man såna dagar.

Selma!

Före..


Efter..



Selma har klippt sig :)

det är inte lätt när det är svårt

jag orkar inte blogga ja orkar inte göra nåt just nu.
måste verkligen göra nå skoj i helgen!!!!!!!!!


MYS

blev västerås en sväng nu på förmiddan med johanna och matilda. Dom skulle handla saker inför gesällen på lördag, så jag följde med dom dit. Ska snart städa sen gå och kolla efter film att hyra till ikväll och sen går ja till farmor och sover där inatt. Så ikväll blir de käk och film!


7 days.


what do you want?

Bor i farmors lägenhet imorgon, katt vakt åt söta Zorro haha. Ska bli skönt att vara själv där, har inte direkt sovit själv elr jaa vart själv sen ja bodde i nyfors så de ska bli skönt att inte sova hemma en natt.
Ska träffa lite vänner och kolla film imorn och käka, myspys.


 ärligt så jag förstår mig inte på dig.

Söndag









Valbord bilder, förfest hos mig sedan krogen.
älskar er tjejer.

Varit ute i ärla idag me oscar och marre, kollat fotboll sen vart hos Oscar och
kollat hur han bodde förut o så därute, sen fick vi kolla hans nya lägenhet, ser fram
emot när lina och ja ska inreda hans lägenhet haha! Och så ser vi fram emot inflyttningfest såklart ;D

Puss på er tjejer!

Lördagsmys

Ska hem till en av mina bästa vänner nu ( helen) ska käka där och ta de lungt,
kan tänka mig att de blir nån film oxå :)

hade ni de kul igår då? De blev krogen igår ingen Ö, men ångrar lite att man inte var där, hade varit jätte kul.
kom hem sent oxå, runt halv fyra och jag har bara sovit 4 timmar inatt så hoppas ja sover mer inatt.

Puss på er !

RSS 2.0