OH HAPPY DAY

Tjejerna lämnade precis lägenheten. Har umgåtts med Louise och chris hela kvällen. Vi har chillat på balkongen och bara setat och pratat.

Tidigare under dagen så solade jag och träffade sedan jessi på stan. Vi hade en hel del att prata om :) morgondagen kommer jag använda till att plugga, kul? Inte direkt. Måste fixa 2 böcker sen så kan jag börja lämna in uppgifter. Redan torsdag imorn, vart tog den här veckan vägen?

Nu blir de sängen, natti!


AWESOME DAG

Har haft en sån där riktigt underbar dag idag. Dagen började med ett besök av natta imorse för att uppdatera varandra lite om vad som händer i våra liv. Efter det blev jag och Eve upphämtade av Sara med pärlan som styrde oss mot Mariefred. Kollade lite inne på hedlandet, chillade och åkte till gripholms slott för att turista lite och köra runt lite. Efter att ha vart där några timmar åkte vi tillbax till stan igen. Åkte och kolla lägenhet Eve är sugen på och gick in på cafe Sylvia för en fika och planering! Satt där några timmar, skrattade åt allt och bara var. Kvällen avslutades med ett besök på Systembolaget då dem hade stora problem med vad dem skulle köpa ;) spendera någon timme i farmors lägenhet och muppade oss, (eller snarare dem) Sara åker till Karlskrona på måndag och det suger så mycket. Så helgen ska spenderas och njuta för fulla muggar och jag ska skratta som aldrig förr! Världens finaste tjejer vad jag tycker om er.

Lagt mig i sängen med hörlurar och lyssnar spotify och pratar med M. Det får avsluta min grymma dag! Dagarna flyter på bra och det så jag måste ha det.

Godnatt ////// Empa

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d316b9606ee3cce000518.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d316b9606ee3cce000518.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d3187ddf2b305240003f7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d3187ddf2b305240003f7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d31a19606ee496f00049d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d31a19606ee496f00049d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d31aae087c34904000188.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d31aae087c34904000188.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d31f29606ee3d6200053a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_503d31fae087c3250d0003a3.jpg" class="image">


BEHANDLA MÄNNISKOR SÅ SOM DEM BEHANDLAR DIG

Hädanefter tänker jag inte lita på vad folk säger. Jag tänker inte ta åt mig. Jag har blivit sårad så jävla många ggn nu. Så många gånger jag trott på all bullshit och har hoppats så otroligt mycket. Jag tänker behandla folk så som dem behandlar mig och jag tänker köra mitt eget race nu.

Don't trust anyone!


KVÄLL

Insåg att jag totalt skrev fel i förra inlägget, det är ju måndag inte tisdag idag! Tänk om de vore tisdag då skulle det vara onsdag imorn mycket bättre!

Spenderade hela eftermiddan i Västerås med Ellis idag. Käka en god lunch hon shoppa som tusan på Ikea och jag shoppa bara en blus jag tänkte använda i helgen. Hur som helst så kom vi hem runt 6 tiden då snacka jag med Mimmi en stund och åkte sedan till Helen och Andreas för att hänga där lite. Helen och jag hade hela kvällen själva och vi satt bara och pratade om allt. Min bästa Helen. Isabelle har blivit så stor, helt sjukt fort tiden går!
Nu är jag iaf i lägenheten och ska kolla greys sen sova för en fullspäckad dag imorn oxå.

Har funderat så sjukt mycket det här med att sova själv. And i hate it! Visst finns de fördelar fast ändå inte. Jag tycker inte om att sova själv, jag sover hellre med någon jag tycker om. Ville jag hoppas på iaf. Nej det här suger så jag vet inte vad jag ska säga. Gör allt för att inte tänka på det. Men hur jävla lätt är det?

Man ska inte börja tycka om någon, det slutar ändå aldrig lyckligt.


TISDAG, IKEA MED ELLIS


When i first meet you i never realized how much you should end up meaning to me.


GÅRDAGEN


SUNDAY

Idag har jag en dag för mig själv. Vill inte träffa någon utan bara vara själv. Kom hem tidigt inatt och har inte sovit ett skit inatt. Vaknat av sms och bara legat och tänkt.

Greys anatomy och the hills gäller idag.
Fan för allt.


...


FREDRIK LJUNGBERG

Såg nyss på nyheterna att Ljungberg lägger av med fotbollen 35 år gammal. När jag var yngre älskade jag honom. Han var en av mina idoler, han var ju så jäkla grym när han var på topp! Glömmer aldrig när vi såg en Sverige match på Råsunda typ 2004 eller något. Jag tog en bild på Fredrik och jag fick hans autograf! Sjukt lycklig jag var då.


UNDERBARA FREDAG

Räknar ner för fullt timmarna tills jag äntligen får gå hem och ha helg! Efter detta kvällspass ska jag bege mig hem till Ellis för en mys fredag med henne, Sofie, Marre och kanske Sara! Dagen har gått fort. Kom hem vid 11 imorse och då spendera jag dagen hos pappa med mysigaste Selma.

Imorgon är det äntligen lördag! Som jag längtat. Fest hos Jessika och Jimmy är planen. Men innan vi ska bege oss dit så ska de drickas lite gott med Sofie på eftermiddagen imorn och fixa oss ihop. Jag tror att morgondagen kommer bli kanonbra! Har saknat Jessika som in i Norden så ska bli awesome!! På söndag gissar jag på att de blir bakis häng framför teven!

Bild från jessikas födelsedags partaj i januari. Sjuk kväll. Förfesten var sinnessjukt, krogen var bland det bästa jag vart med om och efterfesten ska vi inte ens snacka om, sinnes!


FREDAGS MYS


VÄRLDENS FINASTE KATT

Gud vad jag saknar dig ibland.


MAMMA & PAPPA <3


IDAG

Nygaddad! Sjukt nöjd, Patrik på blue lotus är bäst! Haft en mysig lunch med Louise och nu blir det jobb fram till 21.15!


SOVMORGON

Ligger i ett av vilo rummen som finns på jobbet. Har 30 minutera rast nu sen är det full rulle fram till jag slutar vid 21.00 ikväll. Ska genast hem, kolla lite tv sen tänkte jag sova tidigt. För imorgon ska jag vara borta kl 9 på morgonen sen väntas en mysig lunch med Louise! Blir som vanligt att jobba kväll imorn och efter det ska jag förmodligen till söder och stanna kvar där över natten.

Har varit i skolan idag och nu är det bara 2 kurser till sen är jag fasiken klar med utbildningen och kan säga till alla att jag är undersköterska! Vilken känsla så jävla skönt. 4 veckors praktik väntar och jag hoppas de blir bra tider och att stället är bra så jag kan jobba så mkt som möjligt vid sidan om oxå. Ska vara i nyfors på ett boende för utvecklings störda sen! Kommer bli en upplevelse och jag längtar till att få se hur det är att jobba där.

Jag har alltid eller nu ska ja inte säga alltid. Men helt ärligt så har jag under hela mitt liv alltid tagit åt mig om någon person säger vad dem tycker om mig. Jag försöker att lära mig att inte ta åt mig ibland men vissa saker kan såra. Jag skiter fullständigt i om någon tycker mina tatueringar är skit fula för det är min kropp och jag tatueringar in vad jag vill och allt jag har gjort har betytt så otroligt mycket för mig eller vart någon text om livet som jag tycker är helt sann. Jag kommer att göra fler och det får folk helt enkelt acceptera! Jag kommer aldrig att vara någon annan än mig själv och jag kommer aldrig se ut som någon annan. Människor som bara tänker på det yttre kan dra så är det bara. Utsidan är det som betyder mest. Huvudsaken är inte att du är skit snygg, för du kanske är helt dum i huvudet och det skulle jag aldrig falla för. personligheten är det viktigaste och det är det som gör all människor till vilka dem är!

Alla människor borde tänka så varje dag.


What are words if you really don't mean them?


MONDAY

Spenderade min natt på söder och kom hem vid halv tio imorse. Har käkat frukost nu, vart ute med Tarzan och ska snart bege mig till jobbet. Denna vecka jobbar jag bara kvälls pass, vilket innebär sovmorgon varje dag! Jippi! På onsdag händer det lite grejer och imorn ska jag förbi skolan och prata med lärarna angående dem 2 sista kurserna som ja ska börja. På lördag flyttar jag in till farmors lägenhet och på kvällen är de inflyttningfest hos häll/Kronholm!

Hoppas denna vecka går fort!


ANTON HYSEN

vilken kille! Beundrar honom när han gick ut med att han är homosexuell. Såg på tv:n när han var med i galan i vintras och han höll ett tal, likaså hans pappa Glenn som oxå höll ett tal om det.

Anton är en av dem sjukt snyggare fotbolls spelare någonsin. Och dessutom så älskar jag hans tatueringar. Hans föräldrars namn på armarna så jäkla snyggt! Och han är lila mycket värd som alla andra. Tummen upp för människor som kommer ut och säger att dem är gay osv!


LÖRDAG MORGON

Jag hade planerat min dag mycket väl. Jag hade hört att helgen skulle bjuda på sinnessjukt bra väder. Men vad fan är det här? Himmelen är täckt av gråa moln och det känns som att det kommer regn och åska idag. Min plan var att ligga hela dagen ute på gräsmattan i typ 8 timmar och pressa för en bränna. Planen är sprucken och det suger. Det får bli några greys anatomy avsnitt i soffan med min älskade USA pläd.

18 augusti. Dagen med stort D som jag längtat efter hela sommaren är här.


40 ÅRSFEST


40 ÅRS FEST


Maj - augusti

Och där gick det exakt 3 månader. Jag trodde aldrig det skulle gå såhär snabbt. Nu är dagen här.


AT WORK

På jobbet och har rast just nu. Imorgon så är det jobb som står på schemat och på kvällen middag och 40 års fest för min farbror som fyller! Ska bli trevligt att träffa hela familjen imorgon kväll :)

Lördag osäkert, Sofie kommer hem från Italien iaf och något ska vi nog hitta på!


GE MIG

Vill ha vill ha vill ha


SOOL


Lyckliga slut finns bara i filmer, inte i verkligheten.


BRA DAG


:/


EGYPTEN VI SES OM 8 MÅNADER

En vecka med sol och bad. Längtar ihjäl mig. Då ska jag fan snorkla och försöka se delfiner, det är ett måste!!


VARFÖR?

Funderat alldeles för mycket under morgonen. Som vanligt så vaknade jag för tidigt och inte kan sova. Nu ligger jag här i min nybädddade säng och bara funderar. Jag funderar på allt mellan himmel och jord. Varför allt är som det är just nu. Varför du gav mig förhoppningar och varför lördags kvällen blev totalt kaos. Jag var så sjukt taggad i lördags att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag skulle spendera kvällen med tjejerna och en massa dans. Kvällen blev inte som jag hoppas på. Istället blev det en jäkla massa konstiga skit saker. Stämningen suger och ingen är speciellt trevlig mot varandra längre. Hur blev det såhär? Hur kunde stämningen i den här starka tjejgruppen bli såhär fruktansvärt jäkla dålig?. Det här var sista gången jag la ner tid på det här. Sista gången jag försökte vara trevlig. Är det något jag avskyr så är det när folk är osociala och otrevliga mot varandra. Vi är vuxna människor och ska faktist bete oss som det oxå mot varandra!!


VÄRSTA KÄNSLAN

Är att inte få sms av den personen man saknar.



Jag hatar den här känslan. Alla förhoppningar som jag haft är borta. Jag hatar känslan att komma hem, bli påmind om och om igen och bara hoppas lite grann att du ska skriva sms.


HANDBOLL

Hemma hos Ellis just nu bänkade framför tv:n för att se Sverige vinna os guld!!


STOR KÄRLEK

Har haft en toppenbra och skön kväll med Eve och Ellis. Mycket skratt och det för mig så glad. Ni gör mig så glad. Vad vore min värld utan tjejkompisar? Den skulle vara hemskt. Skulle inte ha någon att ringa till när jag är ledsen och ingen att skratta med och prata om roliga saker med. Alla är lika mycket värda och betyder lika mycket för mig. Tjejkompisar kommer alltid i första hand, det är så underbart att ni får mig att tänka på massa annat när jag egentligen bara vill tänka på annat.

Bäst är precis vad mina vänner är. Obeskrivligt! <3


FREDAG, LEDIG HELA HELGEN

Har haft ett mysigt samtal med Miss swartling i telefon nyss. Pratade om helgen och morgondagen. Längtar till morgondagen. Fest med tjejerna för att fira chris som fyller år på måndag.

Längtar till 22 Augusti!


ONE MORE NIGHT


WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD


'


JAG SMÄLTER


LEDIIG

Underbart att vakna upp och inte skynda sig på med kläder och åka till Jobbet. Jag har haft en sjukt skön sovmorgon. Sovit extra länge och lyssnat på musik. Ska göra mig en riktigt god frukost snart och lägga mig i soffan och nörda grey's anatomy några timmar. Denna vecka är det jobb 3 dagar och resten av veckan är jag ledig. Längtar redan till helgen!


NATT

För 3 timmar sen var jag helt slut. Ringde Mimmi en sväng för att prata lite. Åkte förbi Ellis och sofie och påvägen hem var tanken att jag skulle hem och sova. Jag ringde upp chris och tvinga ut henne för att ses istället. Så vi satt i min bil i över en timme och pratade. Diskuterade. Jag vet inte vad jag vill, hur jag känner eller något. Jag är förbannad och ledsen samtidigt som jag inte orkar bry mig. Jag har en klump i magen över det här.


THIS FUCKING FEELINGS

Jag är knäckt. Jag känner att jag behöver skriva av mig lite. Den här sommaren har varit jobbig. En person flyttade 80 mil härifrån vilket gjorde det så jävla jobbigt för mig. De tog veckor innan jag förstod och inte var ledsen på samma sätt. Det värsta som finns är att man saknar en person som är så långt ifrån en, man kan inte krama om personen och inte prata i telefon på samma sätt. Sen gjorde jag ett misstag. Sen gick dagarna och du åkte hem hit på min födelsedag. Att ha dig här då var så bra. Och jag var så glad! Det är tur att jag har såna fantastiska vänner som funnits där och torkat mina tårar när jag vart ledsen och som har muntrat upp mig och fått mig att tänka på så mycket annat när du inte varit här. Nu har jag ingen bra känsla.. Måste träffa tjejerna ikväll!


ÅRETS BÄSTA HELG ÄR HÄR

Kan bli ganska så bra imorn va!


ÄLSKAR MITT JOBB


RSS 2.0