HAPPY NEW YEAR!!



Färdigfixad. Ögonlocken är fyllda med glitter och det känns som att det kommer försvinna om några timmar. Håret är fullt med glitter och även klänningen. Det är bara nyår en ggn om året så det är all in idag!
Om några minuter beger jag mig till Helena för att börja dricka och ha en jävligt kul kväll. Nu kör vi all in ikväll!
Och tack alla fina vänner och min familj för en grymt bra år. Tack för ert stöttande i olika lägen.

Nyårskyss och champangne showers kl 00.00 ikväll med tjejerna!

love you all ♥

BEST OF 2011! JANUARI - DECEMBER.

JANUARI


Året började med ett krogen besök på nybron med syskonen duvelid.




Jag bestämde mig för att färga håret till rött. Blev utgång på harrys med dessa finna människor. Vi firade Oskar och Sofies födelsedag.



Jessikas 20 års fest!!!!

FEBRUARI

Började månaden med förfest hos Viktor, sedan harrys och till sist efterfest på bellmansplan.





Födelsedags fest för Oskar i frövi och födelsedags firande för kim! Och daniels adams ray på harrys med tjejerna.

MARS



20 års fest för sanna. middag och en jävla fest. Shotta och dansa hela kvällen!


Bjöd över lite vänner till farmors lägenhet när jag bodde där i 2 veckor för alkohol!


Girls night out!!

APRIL


100 % party i västerås med elin!

Störd utgång med tjejerna. En kväll som börja lungt men slutade med shotar och alldeles för mkt pengar på krogen. Elin och jag köpte mat efter krogen, tog en taxi till bellmansplan och efterfesta där. Sista timmarna var rejält suddig för oss...


Spårad tjejkväll med förfest hos Jessika först och sedan nybron!


Åkte på 100 % party kryssning med Elin i 48 timmar. Heeeeelt sinnessjukt bra kryssning!

MAJ


Utgång på gamla lotus, shottade tequila och förfest hos Elin!

Förfest hemma hos Natta sedan ett krogen besök!

JUNI


Grym 20 årsfest hos Emil. Måste säga att den här bilden är min favoit bild ;)

Förfest och sedan nybron med detta gäng.

På studentkvällen efter allt firande för Sofie och Anna drog vi till ågren och förfesta och gick ut på royal som sluta med efterfest sent in på morgonkvisten..



Grym midsommarafton med härligt folk!

JULIIIIII



bästa på sommaren. Ayia fucking napa i en vecka med Marre, jessika och elin. Vi festa, drack gott och åt god mat, sola, bada och hade det för jävla bra. ♥

20 års firande för SARAAAA!

20 års firande för EVEEE!!!


haha en kväll jag aldrig glömmer. varmt som in i satan i helenas lägenhet. Fick besök av idioter från stockholm som körde fulla hem på natten. Sluta med att jag och Elin drog till bäckman där alla var och stanna där!

AUGUSTI

Sara styrde upp förfest på åfesten hos henne. Sluta med ett besök på harrys som jag knappt kom ihåg. helt störd kväll!


grym onsdags utgång!


Det skulle ha varit en lugn kväll med film och mys. Men såklart blev det en oplanerad och spårad krök kväll hos killarna!


Förfest i farmors lägenhet, sedan björn rosenström och efterfest på kriebsengatan.

SEPTEMBER

100 % party kryssning med marre. Träffa sjuka människor och festa i 48 timmar.



Fest hos helenas kompis och de sluta med efterfest hos helena !



Festade med Johan och Max en hel del. Först hos helena, sedan viktor!

OKTOBER




Jessika hade en grymt bra inflyttningsfest!!


Alkohol en lördag kväll med brudarna.

NOVEMBER

Halloween kvällen!




Johanna fyllde äntligen 18 år. Förfest med en jäkla massa folk hos chris. Taxi ner till stan, och sedan brasseriet. Haha grymt bra kväll som sluta med övernattning på kriebsengatan.

Drog iväg på 100 % party kryssning igen i slutet på månaden med Helena, Jessika och Marre! Bilder finns inga på datorn tyvär.

DECEMBER


Månaden började med en spårad kväll. Girls night out. Fylletårar och jag vet inte vad. Säg något som INTE hände under kvällen. Sluta som vanligt med efterfest på kriebsengatan.


Körde på 2 vita helger. Och så blev det julafton med min käraste och fina familj och ett jobbpass på kvällen på bästaste jobbet och våning 3. Sen kom juldagen....








Jobbade 13 timmar i raken. Skynda mig för att träffa tjejerna som var back in town again. Fest hos Sanna, sara, jag och eve drog vidare till granberg och de sluta med efterfest på kriebsen. Kvällen började bra och slutade bra med bästa sällskapet och övernattning med mysigaste sällskapet.
Allt bara var så bra.

Tack fina vänner, familj och arbetskamrate för ett grymt bra år! Med både bra dagar och jobbiga dagar. Lärt känna så otroligt bra folk.
Nu ser jag fram emot en jädrans bra nyårsafton med järngänget. Kl 16.00 imorgon så kör vi igång!

ni är bäst ♥


TORSDAG NATT



många skratt ikväll i saras stuga. Eves sista kväll i Etuna på 4 månader drygt. En lugn kväll med en fruktsallad och massa prat gjorde hela dagen.
Försöker sova men lyckas jag? nej. Har för mkt annat att tänka på. Jag är väl ungefär 250 % taggad till nyår faktist också.

ett two and a half men avsnitt så jag får lite mer skratt sen måste jag sova fan. om typ 12 timmar ska jag göra en sammanfattning om detta år. Spännande!!

amicae ♥


EN KLOK VÄN

Min fina barndomsvän Lisa kommer alltid med så bra råd.


Baby you light up my world like nobody else, The way that you flip your hair gets me overwhelmed, But when you smile at the ground it aint hard to tell. You don't know, you don't know you're beautiful.











Käk på spicy, mys i Saras stuga med tjejsnack och fika. Ni gjorde min kväll. ♥
har saknat er och våra knäppa humor och skrattanfall.

OCH NU DÅ?

man ska ta chansningar här i livet. nu är det jag som tänker tvärtom. jag vill det här.

I know
one thing, you make me happy.


I KNOW HOW I FEEL, ALL I WANT IS YOU.



JULDAGEN - BILDER











Juldagen spenderades med fin fina vänner. Först hos Sanna, sen en sväng till granberg och till slut efterfest hos grabbarna på kriebsengatan och övernattning där.

Personen som spårade mest var ju helt klart Johan som ramlade på bordet i vardagsrummet så hela skiten gick sönder. Flaskor och allt ramla på golvet och deras "gräsmatta" var fullt med alkohol på. Johan han låg kvar på bordet och bara skrattade.

Kvällen var grym och jag vaknade upp med jobbigaste baksmällan på deras soffa igår. Käkade frukost med Chris på subway och åkte hem och sov hela dagen.

Lite senare idag blir det sola, och ett besök på tuna park för shopping OCH jag ska köpa min drömväska idag. Tänk att en väska kan göra mig så fruktansvärt glad.

PUSS


26 DECEMBER

det känns ju så bra.

JULDAGEN




skulle velat gjort som alla andra gjorde imorse, legat kvar i sängen. Har 30 minuters rast på förmiddagen, 1 timmes rast på eftermiddan och 30 minuters rast på kvällen. 07.30-20.30, hoppas hela denna dag går fort så jag kan åka till sanna och träffa mina saknade tjejer. ÄNTLIGEN!

Julafton igår var bra. Har fått julklappar som:
- Presentkort på min favorit väskaffär accent
- Presentkort på gina tricot
- Presentkort på IKEA.
- Nya converse skor.
- Pengar
- Spotify premium
- Sallads bestick
- Fia med knuff, shot spel.
- Smycken
- Elsas hemlighet boken.
- Doft ljus, armband osv.

Tack ♥

24 DECEMBER - JULAFTON



god jul alla fina människor.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS



Mamma och Pappa, det här önskar jag mig i julklapp.

22 DECEMBER -

Fått julklappar från båda mina jobb den här veckan. Hur gulligt som helst. Det hade jag verkligen inte räknat med. Sött iaf! Har haft en mini julafton idag med järngänget. Julklappar och grejer. Woopa. Fick ju fan värsta jäkla fia med knuff spelet med shotar och grejer man kör med då som jag fick av några av tjejerna. Som säger finaste sakerna så det nästan kom en liten tår faktist. Hjärta, armband osv fick jag med. Tack brudar!

Ett two and a half men avsnitt nu sen sängen och sedan tagga inför jobb på bästa våning 3 imorn 15.00-20.30!
OCH.. Sara är hemma, Thea och Eve sitter på bussen nu och är hemma imorn. Nu känner jag mig så jäkla taggad inför juldagen, all in med fina ni!


funderar och tänker...


EN TOPPEN BRA DAG



När Johanna igår sa Emelie det är 50 % på alla halsband rusade jag fram till dem snyggaste halsbanden där inne. Sluta med att jag fick med mig dem på bilden hem. Ena ska jag garanterat ha på juldagen. MEN, mitt perfekta nyårs halsband då? WHATA FUCK! Den var slut på sidan. Vad har jag gjort mer då, solat, röd som en kräfta blir jag som vanligt, jobbat på världens bästa jobb och slagit in ungefär 200 julpaket idag. Har köpt otroligt många iår.

Imorgon är det julfika och julklappsmys med järngänget på first class. 3 DAGAR KVAR TILL JUUUUL!

puss på världens finaste vänner som jag har.

OCH NÅGRA DRINKAR SENARE SÅ SPÅRADE DENNA KVÄLL TOTALT UR.














A GOOD FRIEND






Har en efterlängtad träff med den här fina vännen imorgon. Har inte träffat Johanna sen vi käkade på ming palace för några veckor. En vän jag har känt sen jag gick i 8an tror jag? Alltid positiv och glad över allt. Sällan hon är ledsen. Hon har alltid varit en stöttande vän genom allt! En vän man kan lita på. Vilka sjuka dagar vi har varit med om, glömmer aldrig den dan när jag hon och Calle var på pasta huset för.. 5 år sen kanske. När jag halkade och tappa hela pastan och fick den över mig. Hahaha hur visste halva stan det sen tror ni? Johanna såklart ;) och dessutom är hon min bästa frisör som alltid har färgat mitt hår sisdår 300 ggn om året.

du är bra. ♥

JUL, JUL, STRÅLANDE JUL.

Har precis kommit ut från duschen efter en grymt skön solning på solcity i 18 min. Bästa solariet!
Är lite halvt stressad över att jag inte är klar med alla julklappar än. Och jag har inte ens slagit in dem som jag faktist har köpt, illa! Som tur är så är det inte jul förän om 5 dagar. Blir att fira julaftons dagen hemma hos morbror min med mormor, morfar och alla vi här hemma. Kl 15.30 börjar jag jobba fram till 21.15 så efter jobbet åker jag till pappa min för att fira med alla på hans sida.

Känner fortfarande mig som ett barn som älskar julafton. Typ ass lycklig när man vacknar på morgonen o vet att man ska öppna massor med paket hela dagen. Favoriten under dagen är ju självklart kalle anka kl 15.00. Detta år får jag se det på jobbet, men det gör mig ingenting. Sjukt bra betalt under julen, + att jag tycker om mitt jobb.

Juldagen spenderas med ett långt jobbpass mellan 07.30-20.30. Efter det ska jag äntligen få träffa mina saknade brudar hos Sanna för fest med dem och massa andra. Kan inte bli bättre! Hahah förra årets juldagen var ju helt awesome. Shotta gärnet med tequuiiila då och hamna på efterfest på bellmansplan hos bästa killarna.

Snart blir det jobb som ledsagare i några timmar, det är min näst sista vecka som ledsagare sen är det gruppboende, hemtjänst och intensivt plugg som gäller.





Farmor och jag förra julen, bästa farmor.

MYSIGASTE




CURRY



Helenas katt Curry har varit med oss på några fester under året. Sötaste katten!

UNDERBARA LÖRDAG



Till erikslund om dryga en timme för en massa julklapps shopping. Och kanske en julklapp till mig själv :)
Sen ikväll blir det lungt med järngänget.

puss

" YOU HELD OUT YOUR HAND AND I TOOK IT WITHOUT STOPPING TO MAKE SENSE OF WHAT I WAS DOING. FOR THE FIRST TIME IN ALMOST A CENTURY, I FELT HOPE"









TANKAR.

Veckan har varit jobbig och stressig. Jobbiga känslor på jobbet efter att en vårdtagare jag tyckte väldigt bra om gick bort i veckan. Det fick mig att inse att jag måste vänja mig med sånt. Jag som har så lätt för att börja gråta hade kunnat gjort det på jobbet. Jag måste försöka att hålla alla känslor inne i mig och släppa ut dem när jag är hemma. Andra dåliga besked från sjukhuset.. du klarar det här ♥

Känner iaf att helgen kommer väldigt lägligt. Har 2 studieenheter kvar på psykologin att göra sen kommer jag kasta skiten. Tråkigaste ämnet jag någonsin har pluggat.
Film och mys med Sebastian imorgon kväll. Erikslund med tjejerna på lördag och handla julklappar och kvällen blir det film och mys med gänget.

btw så längtar jag så fucking fruktansvärt mycket efter er, Sara, Thea, Eve och Sanna.
Reunion 25 december ♥




WHY? HE ASKED AGAIN, HIS VOICE LOW AND ROUGH. "I LOVE YOU. I WANT YOU. RIGHT NOW"




CHARMIGA







för ni är bäst.

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER.

Efter att ha haft en urmysig och lugn helg så är jag utvilad till max. Satt och gjorde klar sista enheten fram till kl 23 igår kväll och jag hoppas jag blir godkänd på den nu. Nu har jag istället plockat fram min psykologi bok som jag ska spendera i stort sett hela min vecka framför. 6 studieenheter på 7 dagar. Fyfan. Efter jobbet måste jag plugga, innan jobbet måste jag plugga, hela jävla tiden måste jag plugga. Ursäkta språket men jag är så otroligt less på att plugga. Typ 6 månader kvar sen är jag utbildad UNDERSKÖTERSKA!

Julklappar har jag inte inhandlat en enda. Vill åka till erikslund i helgen och shoppa. Vill mina tjejer med dit kanske? I hope so!

Nu ska jag dejta psykologi boken, duscha sen till gruppboende nyfors, demens våning 5 för ett kvällspass. Åh dem är så söta vårdtagarna på den våningen. Dem är så fina och rara. En äldre man igår när jag jobbade sa att vi bodde ihop och han ville pussa mig. Hahah asså... kände väl kanske inte att han direkt var min typ av kille ;)

älskar mitt jobb!


JOBB

30 minuters rast njuter jag av just nu. Får gå hem om 2 timmar. Tycker om jobbarkompisarna och vårdtagarna som är så härliga här. Så det gör inget om jag faktist jobbar. Ska skynda mig ner till stan fort som fan och kolla lite snabbt i affärerna. MÅSTE hitta något att ha på mig under jul och nyår. Har 20 procent rabatt så måste hitta något på gina.

10 minuter kvar av rasten ska upp till kollegan snart och hjälpa henne med eftermiddagsfikat!
Ska bli trevligt med film ikväll och så träffa mina älskade vänner imorn.. ni betyder allt!







LUGN HELG

Haft en mysig och lugn kväll med familjen hos pappa. Käkat god mat och kollat idol. Imorgon och söndag är det jobb 06.45-15.30. Ska bli skönt att jobba, är på en bra våning där jag trivs :) Imorgon kväll blir det lite film och mys, och söndag efter jobbet julbak med järngänget sen träffa Emil.

Nu blir det sängen, godnatt ♥


I HATE IT WHEN DREAMS DO NOT COME TRUE.





UR ARKIVET, DECEMBER MÅNAD.

Älskar att gå tillbax i arkivet ibland och läsa vad jag har gjort.

December 2010





Elins 20 års fest, totalt all in på juldagen och efterfest på bellmansplan, firande av julafton med familjen och nyårsafton med middag och fest med tjejerna.

December 2009

Var inte lika aktiv och lägga ut bilder på bloggen då. Dem flesta bilderna har jag raderat på bloggen. Men... några hitta jag!

 




Var i skövde med tjejerna och festade en helg, utgång på juldagen på Olearys med tjejerna och
nyårsafton med Daniel och hans jobbarkompisar på K-rauta.
December 2008








Julpyntande med familjen pappa var glad som vanligt, julafton med familjen, och nyårsfirande med en massa trevligt folk!

December 2007













Lucia, hängde med tjejerna, och nyårsafton. Fest vid kloster kyrka sedan stan på tolvslaget!


BITTER TJEJ

Kunde ha haft roligare planer idag känner jag. Gör fan inget annat än att sitter och försöker plugga. Jobba gör jag också lör,sön och måndag. Tisdag ska jag ta bort tillgängklighet för att plugga. Fuck this. Orkar inte idag är jag riktigt bitter känner jag. Inte nog med det så är det så mycket annat runt omkring får mig på andra tankar. Famijen, vänner och tjaffs. Stress är det enda just nu och jag skulle göra vad som helst för att åka långt bort nu. Orkar inte försöka ställa upp för alla hela tiden men de slutar ju iaf att jag får skiten. Orkar inte tjaffsa om idiot människor i stan...

Drömde faktist om ayia napa inatt. När ja var där förra sommaren med Sara, Thea och Evelina. Och Sanna och 3 andra brudar kom ner till oss. 2 härliga veckor. Åkte iväg och släppte alla känslor som fanns här hemma och glömde bort dem. Drömde när vi alla satt ute på balkongen med killarna från kalmar. Skit taggade på att gå till grabbarna grus. Alla satt och sjön, och norge boysen sjöng Dynamite, som blev napa låten för mig. "I wanna celebrate and live my life" Får såna ryssningar varje ggn jag lyssnar på låten.

Börjar bli trött på att komma hem och lägga sig i sängen själv. Har varit själv i 2 år snart och en pojkvän skulle inte vara fel. Singel livet är inget jobbigt, jäkligt nice men jag ser på folk som är så otroligt kära. Och det slog mig att jag inte har varit kär på 2 år. Sådär kär att man är helt galen i den man är tsm med och det finns ingen annan man ens kan tänka sig. 2 år känns som en evighet. Jag måste sluta kolla på romantiska filmer och inbilla mig att det finns killar som dem är i filmerna.




Ayia napa 2010. Tycker om er.


BEROENDE



Glad tjej som kommer hem och ser att breaking dawn är nedladdat. Min drömprins Robert - Edward. 4 filmen satan vad han är fin. Sexigaste killen i hela världen.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och drömma, skratta och gråta en skvätt. Varför finns det inte såna killar som Edward på riktigt för? Lika romantiska.Känner mig som en fjortis, men det kan jag få vara för det här är första ggn jag verkligen blir galen i filmer och följer och kan titta på flera ggn om.

Puss

IF I COLD DREAM AT ALL, IT WOULD BE ABOUT YOU. AND I'M NOT ASHAMED OF IT.





PUSS PUSS



Mötet igår på first var klockrent. Alla försökte pussla ihop olika delar av helgen. Den var bra iaf och alla bara skrattar åt varandra. Mina onyktra sms och alla känslor som kom fram under kvällen och sluta med att jag bara grät och grät. Johannas ragg under kvällen, Oskars händelse hehehehe och alla korvar som var nakna och allt spårande och bråk.

Har haft en bra dag idag iaf. Tack Louise för hjälpen. ♥

STOCKHOLM

Mot huvudstaden idag för jobb hela eftermiddan och kvällen. Om jag ens hittar? haha det får vi se. Har Emils gps till hjälp och en fin vän som hjälper att hitta dit! Puuuh kommer bli en lååååång dag.


PUSS

KVÄLLER

Skulle inte säga nej till att åka till thailand just nu. Det snöar ute. Orkar inte med vinterjacka, gå runt och frysa, ramla omkull för det är så satans halt ute och ha sönder strumpbyxorna på väg till fest. Men saker som mysiga dagar/kvällar med vännerna och flera timmars fika någonstans gör ju vintern lite bättre och en massa närhet.

3 timmars fika idag och imorn bär det av till Stockholm för jobb. Har inte mkt annat planera förutom jobb och träffa bästa i veckan för en juldag!

nu ska jag sluta skriva och lyssna på justin bieber, förlåt Emil ska fixa spotify!!

MÅNDAGSMÖTE










Om 2 timmar är det dags för möte med tjejerna. Många frågor och många svar.

A NIGHT IN THE CITY





Oh herregud vilken kväll det var igår. Förfesten spåra ur totalt. Förfest bara tjejer är oslagbart! Har 200 nya bilder på mobilen. Och efterfesten på kriebsengatan ja vad ska man säga, obeskrivligt spårat! Sängen är vad som gäller resten av kvällen. Och imorn väntas det plugg plugg och plugg. Och möte på kvällen med järngänget. Puss

LÖRDAG

Gårdags kvällen blev lugn. Mat från spity hot och film med Sebastian. Mycket trevligt :)

Idag eller snarare alldeles strax så ska jag bege mig till stan. Handla present till Isabell till dopet, inhandla kvällens alkohol och besöka Louise på jobbet för skitsnack. Annars då? Livet rullar på. Ikväll är det party med järngänget. Som alltid så kommer det bli bäst!




DET VAR EN GÅNG EN KVÄLL I BÖRJAN PÅ NOVEMBER..








Det här blev min torsdags underhållning. Hahah!

EN OBESKRIVLIG KÄNSLA

Fortfarande lite smått skakad efter den här kvällen. En jätte trevlig kväll på jobbet. Tills jag kör vid ica maxi på väg hem och en bil kör före mig i rondellen och börjar bromsa för ett rådjur som springer över vägen. Jag ser inte rådjuret och jag hinner med att bromsa utan kör på och det blir en jävla smäll. Första gången någonsin som jag var så rädd som jag var då. Var helt 100 på att passagerarna i bilen framför mig skulle skada sig rejält och att jag också skulle göra det. Tur hade vi som ingen blev skadad, bilen framför mig fick några reper och jag ber fan nästan till gud och hoppas att det inte blir några stora kostnader. Och min älskade pärla fick en spicka på framsidan men klarade sig annars.

Synd bara att det inte blev bättre efter krocken, känns som att allt bara faller just ikväll. Sms jag varken orkar läsa eller svara på.

Känner fortfarande hur chockad jag är och fingrarna darrar nästan när jag skriver på tangentbordet. Mitt hjärta har aldrig dunkat så jävla fort som det gjorde ikväll. Var beredd på värre grejer än det här. Tack och lov att jag har såna fina, underbara, stöttande vänner som bryr sig så fruktansvärt mkt. Sofie ringer från england, logg inlägg på facebook, kommentarer och sms av vänner som bryr sig.

Jag är ingenting utan mina vänner och familj. Om något skulle hända er skulle jag gå under.

ni vet vilka ni är, jag älskar er så obeskrivligt mycket!


RSS 2.0