HAPPY BIRTHDAAAAY


EN PLATS JAG VILL VARA NU


ONSDAG


'


JSLDIEBFÖSJSVSÖGK

Världens sämsta blogg, vet inte vad jag ska skriva.

Att jag blir gammal om en månad? Att jag saknar en person just nu så förbaskat mycket? Att jag vill åka till Ayia napa mer än någonsin nu? Eller att jag känner mig som den ensammaste någonsin..


'


SÖNDAG


IDAG MÅR JAG SOM JAG FÖRTJÄNAR


VART ÄR ALLA MÄNNISKOKILLAR?

Gott skratt förlänger livet. Jag skrattar varje dag så mitt liv lär blir långt! Tjejerna tycker jag är totalt dum i huvudet.

Nu om något helt annat, imorn är det fredag. Då är det jobb, systemet, solning och fotboll på kvällen. Lördag ledig och FEEEEEEST på kvällen. Kvällen kommer bli kanon bra, sjukt taggad idag när vi snacka om helgen.

ÅÅÅÅÅ ;)


IDAG


SOMMAR <3


an eternity until you are at home

Det kan hända mycket på 3 månader..
Nu vet jag iaf att jag saknar dig, så förbaskat jäkla mycket.


3 ÅRET GILLT? CYPERN, AYIA NAPA.


PARTY LIKE À ROCKSTAR


21 DAGAR KVAR

Och ingen längtar mer än mig!


WORDS


AVICII

Så jäääääävla bokat med Marre och Sofie på söderstadion!!!!


I DON'T KNOW WHAT I WANT


HATE TO FEEL LIKE THIS

Legat i sängen hela kvällen. Sovit och bara legat och tänkt. Jag har tyckt det här har varit jobbigare än någonsin att prata om. Jag har reagerat starkt och varit ledsen och nedstämd hela veckan över det här och inte ens velat prata om det, jag har undvikit frågor av alla och jag har undvikit allt som har med det att göra.

Han flyttade till Norge idag.


:(


SÖNDAG

Gårdagen var grym, natten var bra, morgonen var bra och hela dagen har varit bra.

Ska försöka sova nu för det är jobb 07.00-16.00 imorn.


SLITEN EFTER GÅRDAGEN


EVERYTHING HAPPENS AT THE RIGHT TIME


:(

Jag tycker inte om att folk flyttar till Norge, det suger.


Dont found love, let love found you. That's why it's called falling in love because you don't force yourself to fall, you just fall.


BEST GIRLS


:)


REUNION FEEZT




Imorgon är fest med dem gamla. Ska bli riktigt kul och jag längtar tills vi sitter och umgås hos viktor imorn, dricker gott och bara är just like the old times! Fasiken vad kul det ska bli!

DET KÄNNS FORTFARANDE I HJÄRTAT. IT TAKES TIME.


TARZAAN


TAKE ME BACK TO LONDON, CAMDEN TOWN.


STRESS

Mitt liv denna vecka består av bil fix och plugg. Jag har obeskrivligt Mkt som ska va inlämnad innan fre och jag känner stressen över att de ska va klart.
Min bil är ute hos jessikas föräldrar där Jimmy ska byta bromsskivor osv. Min älskade pärla!

Stress stress stress..


MAMMAS FÖDELSEDAG

Grattis världens bästa och finaste Mamma. Bättre mor kunde jag inte ha, älskar dig <3


'


ELLIS SIXTENSSON



bästa och fina du. Så glad att jag lärde känna dig för ett årsen.

SÖNDAG

På sista tiden så har jag kollat jätte mycket på hem inrednings saker. Det där med att flytta hemifrån är liksom fan på tiden. Jag vill ha en fin lägenhet som Ellis har, vit och ljust. Jag vet vad jag vill ha för soffa, ny säng och en massa sånt. Jag vill nu skaffa mig en egen liten etta och bo i. Jag vill kunna ha över vänner när som helst, ha förfester på helgerna, kunna dra hem en random kille hem från Krogen och sånt man kan göra när man bor själv ni vet. Jag längtar till att få ha en inflyttnings fest och jag längtar tills man går på Ikea och köper med alla basic saker. Ja jag är 22 år gammal och det är på tiden för det nu, och allt annat som pojkvän men eftersom dem killarna inte finns i stan så lär jag bli nunna eller flytta från stan.

Nog om lägenhet, ja blir ju bara sugen! Denna helg har gått fort och jag har haft att göra. Jobbat och tittat fotboll, ja jag ville ju festa i fredags men så blev det självklart inte.. Var på riktigt bitch humör igår kväll för allt var Piss och jag kände mig nedstämd på jobbet hela kvällen. Men jag blev glad när jag fick fylle samtal från Linus inatt att dem ville ha mig där, dock blev ja ledsen för jag inte kunde åka dit på efterfest med dem. Men grillningen är såå spikad i sommar!
Veckan som kommer är fullbokat med bil planer, plugga och jobba och 4 st känner jag som fyller. Fina mamma på tisdag och den 13 är de farmor och dem söta tvillingarna Linus och Oskar.

Nu dusch sedan fira guddottern Isabelle
/ puss


SOMNAR MED ETT LEENE PÅ LÄPPARNA

Allmänt glad just nu i den här stunden.


ÄRLIGT?

Om man verkligen säger att man vill göra det som man säger att man verkligen vill göra då borde man stå för det.


FARLIGA KILLAR

Det där med att tända på "farliga kriminell killar" är verkligen något dem flesta tjejer gör. Tatuerade och kriminell, finner inga ord. Dokumentären som gick igår på TVn om just att tjejer gör det var intressant. Dock förstår jag inte om någon har mördat någon hur man kan älska den personen? Veta att han har tex har knivhuggit eller skjutit
Någon sen sova med han varje natt, nej det förstår jag inte.
Men killar med hel kroppstatueringar eller typ hela armarna och ryggen, fyfan asså give me one of them! Dör för sånt. Avskyr att dem flesta jag på senaste tiden tyckt se bra ut är Inge bra. Vad hände med svärmorsdrömmen?


GODNATT


TAKE CHANCES, TELL THE TRUTH, DATE SOMEONE TOTALLY WRONG FOR YOU, SAY NO, GET TO KNOW SOMEONE RANDOM. LIVE LIFE AND REGRET NOTHING








AWESOME

Skånsk dialekt är så härlig, sjukt mysig. Vill åka ner till Skåne!


IDIOTER!!

Gårdagen var helt okej, förfest hos Helena och sedan krogen. Jäkligt skönt var det iaf att komma hem inatt! Idag tillbringade jag timmar på stan, vi köpte våran efterlängtade subway och umgicks i solen, diggar dig så mkt Ellis!

Resten av stunden på stan var skrämmande att se. Dessa jävla idioter som ska förstöra, demonstranter på stan som kastade stenar, flaskor och allt möjligt på folk och poliserna. Blir arg och ledsen över hur folk beter sig och jag skäms så sjukt mkt över sånt här. Den här skiten höll på i flera timmar och de som oroat mig mest är att min farbror som är polis jobbade där idag. Jag hoppas att han inte blev skadad. Och alla barn då? Och den gamla damen som fick en sten kastad i huvudet? Fyfan för folk och för den här jävla politiken. Jag vill slå ner er allihopa!


RSS 2.0