INGEN TVEKAN OM SAKEN

Byggarbetare/snickare måste vara de absolut sexigaste killarna kan ha som jobb. Arbetsbyxorna, såååååå hett. Jag älskar våren och sommaren, då visar sig alla dem boysen ute. Idag har jag sett dem överallt, promenader flera ggn om dagen är ju givet nu!


FREDAGS MYS

Gårdagen spenderades på stan med lunch och tittande i affärer med Jessika och Marre, en perfekt dag med mina fina vänner. Sedan tränade med Mimmi efter de och sedan myste jag och Ellis hos henne. Tittade på hennes lägenhet, sjukt fin var den, en stor och fin etta (-avundsjuk tjej)!!

Kom nyss hem från att ha vart och plockat och färgat ögonbryna. Ska snart iväg och hämta upp morfar och skjutsa han sen jobba 14.00-21.15 sen träffa efterlängtade vänner. Sara, Evelina och Sanna. Idag är jag glad. Har blivit bokat 5 dagar nästa vecka för jobb, så jäkla skönt! Jag har även köpt tränigskläder idag. Nya skor, tröja och ett par till leggings. Perfekt nu när de är perfekt väder att gå ut och gå i.


BB MYS MEE ELLIS <3


ONSDAG KVÄLL

Efter att ha vart i skolan i 3 timmar idag, jobbar 3,5 timme vilket kändes sådär. Så några timmar får man inte jobba men jag är glad att jag fick lite iaf idag att jobba. Imorgon vill jag och hoppas på att bli inringd mellan 07-16 för att sedan träffa Ellis.

Hade ett missat samtal från Ellis nyss, och hon har tydligen värsta planen till imorn. Nyfiken som jag alltid är så sitter jag och väntar ivrigt på att hon ska ringa upp mig snart! Undrar vad det är för plan hon kommit på nu då???

Hur som helst så känner jag ett sug efter att gå ut på lördag kväll. Jaaaaaapp jag funderar starkt på att bryta min vita månad och gå ut på lördag. Eller ska jag? Det lockar måste jag erkänna. Men jag hoppas ju givetvis på att få jobba i helgen istället.

Blir alldeles glad när jag läser på facebook att tjejerna på gruppboendet saknar mig på avdelningen. Nu vill jag bara att chefen hör av sig snart och meddelar hur mitt schema i sommar ser ut, Hoppas hoppas hoppas på att jobba på 3an och 5an, skulle vara världens bästa sommar på världens bästa jobb då! Brukarna är helt fantastiska, så rara, snälla och roliga. Kollegorna går inte ens att besrkiva. Har aldrig träffat på såna människor att jobba med som jag trivs så otroligt bra med. Dem har verkligen tagit hand om mig när jag började där, det är tjejer som man kan prata med och ha kul med!

image description

14 DAGAR KVAAAAAAAAR

Längtar efter London. 2 exakta veckor idag. Längtar efter att få krama om Sofie. Jag och Marre kommer ha the best time of our life!


Satan i gatan vad vi ska festa, shoppa och spana in snygga britter!! Helt underbart att sen spendera sön-ons med familjen där. Gå på Harry Potter museum och en massa annat.


PUSS

Tycker om er tjejer, det vet ni! <3


jnepydbhjokpäå

Har en stor klump i magen.
Planerna som var planerade i sommar längtar jag inte ens till. Du som "var" min vän borde förstå mig i den här situationen. Går runt med en aggritaion samtidigt, jag önskar att alla var engagerade lika mkt i det här. Synd att det ska bli sånt tjaffs.

15 dagar får jag stå ut helt enkelt tills jag lämnar allt i en vecka. Idag känner jag mig allmänt på skit humör, sovit dåligt, missat jobb idag och nu, ja nu blev det ju inte bättre direkt. Träning om några timmar, får ta ut all min energi och aggriation där!




MOLLY

På fredag kommer Sara hem till etuna igen, med sig har hon pojkvännen och hennes otroligt fina hund Molly. Härligt att hon kommer hem, ska bli mys att träffa henne igen, senast var för 3 månader sen nästan.

PUSS


YOU HURT ME REALLY DEEP


HOPPAS!

Inga men, kanske eller nej. Vi 4 ska till Peace and love i sommar. OCH vi ska ha the best time of our life.


LÖRDAG

Sovit grymt bra inatt. Bästa sömnen på hela veckan när jag imorse vaknade utvilad, inte en enda droppe alkohol i kroppen och inte ett dugg bakis. Jag mår mkt bättre idag än vad jag gjort på hela veckan. Så därför ska jag passa på att använda denna dag till plugg och även morgondagen. Ett träningspass imorn kanske oxå funderar jag på.

Gårdagens 4 timmars kö var väl sådär. För skorna var de absolut värt men inte fan för goodiebagsen. Skit som jag mådde igår kväll och beroende att gå på toaletten hela tiden så var jag inte på humör när 40 tjejer bakom oss skrek och var allmänt bitchiga. Så nu hoppas jag att det kommer ett par Nelly spike skor till mig inom en månad. 60 olika skor och 59 av dem var högklackade. Blev totalt kär i många utav dem men tyvärr så kan jag inte och kommer typ aldrig någonsin gå i såna 12-14 centimeters klackar.

Kvällen kommer bli lugn den med. En sväng förbi Elin och Viktor kanske annars bara vara hemma. Jag längtar bara till lönen kommer på tisdag så jag kan lägga undan hela lönen till London.
17 dagar kvar och jag drömmer om LV väskan. Om jag köper eller inte köper, det återstår att se. Men jag är ganska övertygad om att det kommer vara mitt livs bästa köp någonsin.

Kom att tänka på imorse att jag inte har haft en vit månad sen... 4 -5 år sen kanske. Hör ni hur det låter, det är ganska sinnessjukt måste jag säga. Jag är halvvägs in på den månaden och de behövs! Festa är bland det roligaste
Som finns, socialt Bla och självklart gott med alla goda cider och drinkar. Men det är inte allt. När jag "började" festa Så var jag ute konstant varje helg fre och lör trotts pojkvän. Jag kommer aldrig att vara en sån där flickvän som är beroende av sin pojkvän. Jag kommer fortfarande gå ut på krogen och göra det jag vill. Jag vill aldrig att någon annan ska bestämma över mig, aldrig kommer jag vara en jäkla torr flickvän eller en toffel som gör allt som pojkvännen säger. Nevah! Det är fan de värsta som finns när en person bestämmer i ett förhållande.

Oj blev ett långt inlägg..


-

Synd att man inte är någe alls taggad till Peace and love i sommar..


BLÄÄ

Kul morgon. Sprungit på toa i 2 timmar nu. Och nu ligger jag här i soffan med täcke och kudde och dricker cola utan kolsyra som kanske gör min mage bättre. Fasiken, det här suger hästballe!!! Vila nu och hoppas på att vara bättre senare idag, framför allt ikväll! :(


KVÄLLS PROMENAD

Promenad i mesta med selma, theo och Louise. Mys kväll!


MAMMA & PAPPA

Säger det inte ofta, men mina föräldrar är underbara. Det är dem som har uppfostrat mig till den person jag är idag. Dem ha alltid funnits där när jag har varit ledsen, opererat knäna, öronen, hjälpt mig med skolan och stöttat mig i alla olika lägen.
Bättre föräldrar kunde jag inte ha.

Älskar er ❤


VIDRIGA MÄNNISKOR

Jag borde inte ens titta på nog brother för varenda avsnitt sitt jag och är totalt förbannad över hur dem beter sig inne i huset mot varandra. Dem mobbar varandra konstant, kallar varandra fula ord och är riktigt riktigt elaka mot vara dra så alla sitter och gråter. Vad år det för jävla människor som kan bete sig så, vad har dem för känslor? INGA!!! Sipan är en jäkla tönt som tror han har rätt i allt. Just såna människor som han som jag avskyr. Dem förtjänar fan inte mkt alltså. Känner en irritation bara jag tänker på big brother eller bara hör sipans röst i huset. USH!

Marcel är lika vidrig han. Konstant ända sen bb börja mobbar han en av tjejerna i huset, fine man kan ha sina åsikter men man behöver inte behandla människor som skit! Mobbning är det absolut värsta jag vet. Big brother är ett stort misslyckande iår tyvärr..

På söndag hoppas jag innerligt att sipan lämnar huset. Ingen människa förtjänar att bli mobbad, vi alla är olika. Olika hudfärger, sexualitet, allt! Alla ska f vara den som är.


YAMMII


<3

Mysigare sällskap i sägen finns inte. Jag tycker om våran taarzzzaan, världens finaste chiuauhua.


SJUK

Tarzzzaaann har legat och myst med mig hela dagen när jag sovit. Helt seg i kroppen, illamående, och alldeles varm. Hoppas på att vara bättre imorn, de första mamma frågar är om jag är gravid. Haha verkligen verkligen inte :)


GREYS ANATOMY

Ligger nerbäddad i soffan och glor på greys. Varenda ggn jag tittar på de programmet så fäller jag alltid en tår. Alltid är det någon som dör, jag skulle nog aldrig klara av att vara en läkare.

Älskar greys, ska köpa mig alla säsonger och titta på!


GODNATT


SNACKISARNA

Linus är den killen man alltid ringer när jag vill prata. Man kan alltid skoja och snacka skit med han. Han vet allt om mig. Fylle samtal från honom på helgerna är min favorit, då får man alltid reda på en massa "hemligheter". Som Bäckman alltid säger klassikern: " hur vet du det??? Har Linus pratat med Emelie nu igen?"


EN DAG NÄRMARE LONDON

Gårdagens mys kväll var amazing. Godaste maten lagade och åt vi. Vi prata allt mellan himmel och jord, kollade på love and other drogs och drömde om att vakna upp med Jake gyllenhall imorse. Men de gjorde man tyvärr inte. Fast jag hade ju liksom hellre annat bredvid Robert pattinson. Min kändis crush. Den snyggaste killen på hela jorden gaaaaah!!

Nu är vi en dag närmare Londons resan, shoppingen, festandet och bara komma härifrån. Och det behövs, det känns att man har vart hemma väldigt länge nu och resan kommer väldigt lägligt efter en känslosam vinter.

Snygga, charmiga britter säger vi ju knappast nej till att träffa!


FOTBOLL

Hejar på stenkvista när dem spelar mot ärla i Strängnäs. Mimmi, Louise och chris gjorde mig sällskap hit.


FREDAG

Jobbat kväll och nu är jag hos A för en lugn kväll. Imorgon väntas det att kolla fotbolls match kl 11 i Strängnäs med tjejerna. På kvällen blire chill.


FÖR DET FINNS FAKTIST VISSA REGLER I EN VÄNSKAP

Ja det gör det fan.
Vänner som jag i mitt tidigare liv har haft har betet sig som skit emot mig, dem har snackat skit om mig med andra och dem är jag inte vän med idag längre. Jag tolererar inte vad som helst när det gäller vänskap.
Snacka skit det har vi alla gjort, ja självklart har jag gjort det, MEN inte om dem jag litar på och som är mina riktiga vänner.

Det finns regler som är så självklara i en vänskap. Som för oss tjejer så håller man absolut inte på med den killen som sin vän tidigare har tyckt om eller har höllt på med. Det är liksom en självklarhet att man inte gör sånt! I en vänskap ska man stötta varandra och vara på sin väns sida. Har man en pojkvän ska man fortfarande kunna ha sin vänskap med sina vänner, MAN SKA ALDRIG TA SIN KILLE FÖRE SINA VÄNNER. En vän är en vän som finns där och stöttar varandra när sin vän går igenom något jobbigt.

vänskap är bland det viktigaste man har.

..

Och DÄÄÄÄR längtar jag ännu mer till London. Satan vad skönt det ska bli!


HEL DAG MED MORFAR

Åkt runt med morfar hela eftermiddagen och fixat med min bil lite och hans. Han bjöd mig på mat på bönan såklart och tanka min bil full. Bättre morfar kan man inte ha!

Och så har jag köpt den, breaking dawn. Vilken lycka. Ikväll mina vänner är jag upptagen, svarar jag inte vet nk varför ;)


I'M GONNA LIVE MY LIFE

Jobb 1 dag denna vecka och det är imorn. Måste ringa bemaningen om att jag vill ha fler ställen att jobba på för det här går inte. Vill jobba, vill tjäna pengar! Om ändå USK utbildningen var klar i juni som jag trott, fan oxå. Den slutar i september typ och då äre bara att ringa runt, ta kontakt med arbetsförmedlingen och söka jobb överallt. Åh vad jag vill ha heltids jobb i nyfors juuuu. Bästa bästa nyfors, bästa brukarna och personal. Blir så glad, jag har aldrig känt mig såhär glad över något annat jobb än nu när jag jobbar inom vården.

Och jag fortsätter att räkna ner dagarna till London. Finns inga ord hur mkt jag längtar, och jag känner på mig att jag kommer älska staden. Kommer nog inte vilja åka hem igen. Kanske ska flytta dit? Vi har ett fullbokat schema vilket jag älskar! Kommer att få skoskav av allt gående på dagarna och allt dansade på kvällarna. Så härligt att träffa massa nya människor, kanske ser man Robert Pattinson någon av dagarna? Min största dröm. Ska snart bege mig till Ica och köpa breaking dawn, kan ni fatta den känslan..

En annan grej jag är glad över just nu är att min Eve stannar kvar i etoown längre. Hon skulle egentligen hem om 2 veckor men har beslutat att flytta hem hit. Det är också positivt. Satt hemma hos henne i måndags och myste när hon berättade det. Vilket betyder att hon är hemma när Sara är hemma när thea kommer hem igen. Vi satt och pratade en massa om sommar vilket fick mig att sakna 2010 när vi hade sjuuukt kul den sommaren!







TISDAG

Myskväll hos A igår och idag har jag umgåtts med Mimmi i solen med en glass i handen. Nu ligger jag i soffan och ska ta de lungt har för jävla ont i magen, avskyr den här dagarna.

Imorn släpps twilight breaking dawn på dvd, wiiiie !


BEROENDE


I'M FEELING GREAT, I'M FEELING AMAZING

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description








Min helg var helt fucking amazing. Sofie var tillbax i stan över helgen så hon var med oss brudar i fredags och kötta sönder. Allt var så där perfekt. Alla var lagom småfulla, alla var på bästa humöret, alla bara var och körde på. Fic 36 klunkar att ta på pyramiden i fredags, då spårade förfesten hos Helena. På krogen kötta vi sönder på dansgolvet. Ja vad mer kan man säga, kvällen var perfekt. Bokstavligen P E R F E K T! Bästa utgången på riktigt länge då det inte var någon kaos alls, inge fylletårar och inga tjaffs. Nu har jag tagit mig i kragen och kommer ha en  vit månad. Skolan, träning och jobb bla kommer ta upp mycket av min tid nu. Älskar att jobba så det gör mig inget! Gårdagen spenderades vid cafe sylvia, med en hemma kväll. Tända ljus, melodifestivalen och en mys kväll i soffan blev det.

Nu räknar jag ner för fullt när Sara kommer tillbax till stan till påsken. Då ska vi hitta på något skoooj! Och helgen efter det är det London dags. Känner på mig att vi kommer ha häriga dagar och kvällar i London fylld med party på en massa olika klubbar, sjukt mkt shopping och mys med min fina familj.

puss på familj och vänner, ni är hela min värld.

SUNDAY

Solen skinner in genom fönstret och jag vill ut och gå en powerwalk. Men om jag gör det så kommer jag aldrig bli klar med plugget. Så här sitter jag, med huvudvärk och försöker plugga. Imorn är social omsorg kursen slut och jag kämpar med dem 2 sista enheterna.


TEST DRIVE IT BEFORE YOU DRIVE IT

Skulle vilja att killarna vänder sig åt andra hållet, eller så vill jag sitta inne i bilen. Grr!


MYSER

Har myst med Eve och Sanna ikväll. Tycker om att Eve är hemma i några veckor nu. Och jag tycker om att vi kan ses allihopa.


PEACE AND LOVE

FÖR DET ÄR SÅ BOOKAT OCH KLART!!!

Kommer blir helt awesome!

OMFG

Jag får gåshud bara jag tänker att Rihanna ska uppträda på P&L. Fatta hennes spela we found love. Assååååååååååå my Good. Direkt efter jobbet ikväll måste jag se över min ekonomi. Jag måste dit.


FRIENDSHIP

Glömmer då aldrig när vi var på kryssningen i september. Sinnes sjukt kul var det. Fasiken vad jag kommer sakna dig när du flyttar, det är inte okej just nu..


BB MYS


SCHOOL


VISA MIG HUR MAN GÖR NÅGOT ÄCKLIGT BABY

Mina galna party tjejer.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475123.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475138.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475148.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475165.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475167.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475170.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312216/images/2012/pic_192475179.jpg" class="image">


PLUGG SÖNDAG OCH JUSTIN BIEBER I HÖRLURARNA


LÖRDAG


ALKOHOLFRI HELG

Sådär ja, jag har min 2 vita helg i raken nu. Igår blev de bara Chill hemma, träffa tjejerna en stund först på kvällen sen var jag hemma medans dem drack gott och åkte runt på alla möjliga fester.

Idag är det plugg, kalas och kanske till nyfors ikväll. Solen skinnet dessutom och det ska bli mysigt att träffa hela familjen senare när vi ska fira min söta kusin Alva.

Jag längtar massvis till nästa helg när London brudarna anländer i Sverige. På lördag blir det paaaarty med allihopa. Längtar som en tok. Älskar Girls night out!!


SPICY HOT

En lunch dejt med thea nu ❤


TRÖTTER

Vill fortsätta ligga i min varma säng hela dagen idag. Men så blir de inte, ska snart iväg till jobbet och börja med frukosten till brukarna.


MYS TORSDAG

Vindruvor, morgonrock och vänner. Super duper myskväll. Snart sova för imorn är det jobb kl 06.45-14.00 på bästa stället. Efter de blire spicy hot med Eve Sanna och thea äntligen och ett träningspass efter det.


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE.


08.00-14.00

Nu lite jobb på gruppboende nyfors våning 5 demens sedan simma med Mimmsan!


RSS 2.0