HIGH ON LIFE

Datum att längta till ;
11 november - utgång med dom allra bästa och fira Johanna!
24-26 november - 100 % PARTY KRYSSNING!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll ska jag hem till Louise vid 7 tiden och mysa med flickorna!

 / Lycklig tjej.






NUUU



Bästa serien. Ett avsnitt nu sedan sova och jobba på hemtjänsten marielund imorn! :)
Godnatt!

10 POÄNG



Tänk om jag kunde ha träffat Robert pattinson i fredags när han var i stockholm som den stora bloggerskan Kenza gjorde. Känner en liten avundsjuka just nu och jag hade gjort vad som helst för att träffa min drömman.

Längtar som en tok till premiären av 4 twilight filmen, aahhhhhh måste boka snart ♥

GRUPPBOENDE & HEMTJÄNSTEN

Ett jobbpass på gruppboendet för demens i nyfors denna lördag kväll gjorde mig absolut ingenting. Jag blir så glad över att jobba där. Har bästa kollegorna på båda våningarna jag är på och tycker det är lika kul varje ggn. Idag kunde jag för första gången se mig själv jobba som undersköterska och hjälpa människor. Då en sak hände på jobbet och vi fick hjälpa vårdtagaren.

Det här är verkligen vad jag vill jobba med. Jag älskar att hjälpa människor, umgås med pensionärerna och höra deras härliga historier och se hur gulliga många utav dom är. Jag är så taggad till att jobba som det här i många år. Och hoppas på att få fast tjänst så fort jag är klar med omvårdnadsutbildningen! Därefter hitta mig en fin, egen lägenhet som jag kan köpa möbler till, och inreda helt själv och så måste jag ha en katt. Ja det måste jag verkligen ha!

Gruppboende känns för mig helt rätt plats att jobba på. Tycker om hemtjänsten också men skulle jag välje ett av dom skulle de absolut bli gruppboende. Gruppboende är så skönt att jobba på och man kommer verkligen vårdtagarna så otroligt nära.

Pappa har alltid sagt att jag passar bra som undersköterska och jobba med människor och det håller jag med om. Det här är vad jag vill göra. Jag vill hjälpa människor, funktionshindrade, pensionärer, dementa, alla människor!
Alla är lika mycket värda och förtjänar den hjälp dom kan få.

 

När jag jobbade på sjukhuset och städade, long time ago!


BE YOURSELF



Mötte upp Chris och Johanna på stan igår. Träffa på Louise och Mimmi sedan tog vi oss en tur i bilen och bara var. Käkade mat, var på systemet, fjanta oss och myste. Tror nog att alla på västerleden tyckte vi var sjukt jobbiga när vi käkade, men vad gör det? Älskar när man bara är, älskar när man kan snacka om vad som helst och säga sjuka saker till varandra och skratta ihop.

Chris och Johanna följde med till mig, fixade oss, nördade oss, och försökte göra ett försök att klä ut oss. Men det fucka sig ganska mkt, Helenas jätte naglar tappa hon. Hon kunde varken ta på sig skor, hålla i saker eller nåt. Vi var hennes butler. Christinas one-piece gick sönder då hon sa att vi skille dra i den så den skulle bli lite större, hela skiten pajade och hon fick gå med en fuck hål. Hahah. Sen klagade hon hela vägen till festen och försökte ragga upp folk på vägen som kunde skjutsa henne.

Vi alla fick oss ett gott skratt iaf, love it när man kan vara precis hur man vill när man är med alla tjejerna. Alla är lika fjantiga och  vimsiga.

Jag och Chris blev btw kär igår. Vi hittade våran drömman på festen! ♥

RÖDA LÄPPAR



röda läppar kör vi ikväll, and we like it!

IT'S FRIDAY, AND ITS TIME TO PARTY WITH MY GIRLS.



Love life!

PARTY LIKE A ROCKSTAR



Chriss, Johanna och jag, grym kväll!
Övertaggad till morgondagens halloweenfest
kommer bli awesome! Jag ÄLSKAR fredagar :)

SEX AND THE CITY

Hade det jättemysigt hemma hos Lisa igår. Vi var på marieberg? köpcentrumet, fikade, spanade in läckra bygg killar, och umgicks. Sedan blev det pastakyckling sallad hos henne med henne och Elin. Sedan efterrätt och desperate houswifes och lite sex and the city avsnitt. Jag är som besatt av den serien. Jag har perioder då jag kollar på vänner konstant, sen byter jag och kollar two and a half men och nu sex and the city. Har redan sett alla säsonger men det gör ju inget, Samantha är ju så cool så henne får man ju inte nog av. Älskar hennes klockrena citat.

Samantha är min idol.


ÖREBRO IDAG

Lämnar etuna för en dag och känner att jag behöver komma bort för att träffa min barndomsvän Lisa som bor i örebro. Åker väl dit om ca 2 timmar och sover kvar till imorn.

Ses snart min vän ♥

LEV VARJE DAG SOM OM DET VORE DIN SISTA



WE FOUND LOVE




Efter att ha jobbat kväll på hemtjänsten i nyfors så har jag nu lagt mig i sängen och varvat ner. Pratar med Johanna på fejjan, diskuterar gårdagen, och snackar om fre. Då är det halloween fest. Funderar på att klä ut oss som horor? haha. Dags för sängen nu jobb 07-14.30 imorn.

somnar med musik i öronen, rihannas we found love. Grym hon är.

=/

jag försöker att förstå, men jag förstår fan inte. I give up.



FAMILY

Tanken över att nu veta att du aldrig kommer bli frisk känns så jävla hemskt. Den här veckan har sugit så jävla hårt. Världen är så orättvisst. Det är svårt att hålla tillbax tårarna när jag vet hur det ligger till. Men att du äter och inte har ont gör mig lugnare och att du fått medicin och kan leva med det i flera år.

Önskar att alla sjukdomar kunde försvinna över huvud taget. Önskar att det fanns bot medel till precis allt.
och så önskar jag att min familj och vänner får vara friska ♥

Familjen ♥



älskar er så jävla mycket.









LUNCH DEJT



mot stan för att luncha med thea ♥

21 OKTOBER




Imorgon kväll ska det lagas tacos och glo film med brudarna. Mina älsklingar. Ska sova hos pappa för att vara hundvakt åt världens sötaste Selma. Men innan den härliga kvällen blir av så ska jag träffa Thea, som jag inte träffat sen typ juli månad. Så en efterlngtad lunch dejt blir av imorn med henne. ♥

?



eller?

HÖSTEN SUGER


Höstkylan är hemsk. Det är så burrigt ute, måste börja skrapa rutorna på morgonen och framför allt så är det så jäkla mörkt ute. Brukar vara ruskigt trött under hösten, typ trött jämt. Men just nu känner jag inte så. Det är så mycket just nu att jag inte hinner vara trött. Jobbar flera timmar om dan, tänker på morfar och osv...

Ett + med hösten skulle ju vara om man hade en man att krypa ner till om kvällarna. Nog för att jag älskar mina tjejer att träffa dom jämt och så men höstkylan är tråkig och då vill nog alla ha värme av en kille. En att krama om, pussas med och mysa med... :/ Men jag tycker att alla killar är likadana. Med andra ord inge bra. Dem är bara bra på att såra oss.  Ska nog fan börja kolla sex and the city boxen igen, sex, killar och skvaller. Dom har verkligen rätt i allt dom säger, love it!

Åh vad jag måste sova nu, jobb 07.15-12.15 sedan mysa med fina eve och sanna. OCH jobba på kvällen som ledsagare!





LIVE EVERY MOMENT, LAUGH EVERY DAY, LOVE BEYOND WORDS.





MAKE ME SMILE




bilder från fredags!

Har jobbat hela förmiddan, myst med underbara vänner på eftermiddan, gått ut med selma och snart ska jag bege mig med mamma och alla till sjukan och hälsa på morfar. Hoppas på att få höra det positiva. Du är stark och jag vet att du kommer klara det här. ♥


TISDAG

Det är seriöst bara tisdag idag. Det känns som ons för jag jobbade hela söndan. Jobbade ytterliggare 11 timmar igår och efter att ha slutat o jobba och är glad att få komma hem så får jag veta dåliga nyheter när jag kommer hem, då ville jag inte hem längre. Ville tillbax till jobbet. Går bara runt med en klump i magen och tänker på det värsta.
Säger bara fyfan för alla jävla sjukdomar. Hatar cancer, jävla cancer.

nu kan jag inte göra något mer än att försöka och inte tänka på det negativa. Går runt och hoppas på det bästa varenda jävla minut.. ♥


DET GÅR BRA NUUUU

Jobbat 5 timmar, hemma 3 timmar sedan jobba på gruppboende nyfors våning 5! Ska bli trevligt att träffa dom söta pensionärerna :) Det är sjukt att man kan bli demens som dom är. Hoppas inte någon i min släkt blir sådär när dom är 80 år. Fatta att inte komma ihåg sina barn eller någon annan... det är hemskt! Våningen jag är på så är det bara demens boende. Hoppas jag aldrig blir sådär! Hur som helst så pendlar jag mellan att jobba på grupp boenden, hemtjänst, ledsagare och denna vecka städa. Och plugga var det ju oxå.. suck.


Sagt ja till att jobba lönehelgen oxå, den ni. Nu är det slut på festandet!


du är fin.

JOBBA JOBBA JOBBA

Död efter denna dag på jobbet. 2 olika ställen har jag jobbat, sammanlagt 12 timmar + en 3 timmars fika med tjejerna när jag var ledig på dan. Imorn väntas de jobb på john bauer gymnasiet med Vasilevski, bästa tjejen att jobba med! 05.30 är alarmet på och nu ska jag ta mig och sova. Ska jobba sönder den här veckan!

 


LAST NIGHT




PEPPPPPPPPPPPPPP




Samlas hos Jessika 19.00 sedan fest hos Johanna och Rickard, kommer bli en bra kväll!


GET OUT ON THE DANCE FLOOR





Marre & jag på g till fest 2010!

I WANTED YOU SO BAD


IKVÄLL HEJAR HELA SVERIGE PÅ FOTBOLLSLANDSLAGET!




En sån viktig fotbollsmatch som Sverige - Holland missar jag knappast. Ska möta upp brudarna hemma hos Helena vid halv åtta och 20.15 är det avspark! Åh vad jag hoppas på en vinst så vi får se svenska landslaget i em nästa år. Vill ha en fotbolls sommar för fan! Lånat en fotbolls tröja av far min så den ska jag givetvis ha ikväll!




Fotbollskillar är hett, och hetare blir det när dom ställer upp som för model för kallingar.. mjaou!


BEST THING



fina flickor, tycker om er och våra kvinnomöten <3

VÄNNER ÄR DEN FAMILJ MAN SJÄLV VÄLJER

4 urmysiga timmar på first class. Den nya traditionen och den bästa stunden på hela veckan som man verkligen ser fram emot. Har pratat allt mellan himmel och jord och fixat stora planer som är på gång. Bästa!
Känner mig bara allmänt glad idag. Älskar när man planerar så mycket och älskar framförallt att träffa vännerna.

http://www.bartenderutbildning-utomlands.se/         
Johanna snackar om ayia napa och skickar denna länk och vill dit nästa år. Vore ju helt sjukt grymt!


tack tjejer för vårt kvinnomöte idag! ;)


MYS SÖNDAG

Hade en jätte trevlig kväll igår hos Max med alla. Ni är så jäkla bra! Vi kollade på baksmällan 1 och skrattade sönder. När jag gifter mig vill jag ha en möhippa och åka till Las vegas, fyfan va stört och galet det skulle vara!
Annars var det hur lungt och skönt igår kväll. Kändes som att alla andra var fulla som svin igår. Men måste säga att det var för jävla skönt att inte vara det! Och att inte vakna upp med bakis känslan imorse var ännu skönare, är så mkt piggare och utvilad är jag också nu. Är stolt över Johanna igår som INTE drack ett skit. Hon tjattade hela kvällen att hon ville festa och var rastlös. Men jag förstår henne. Sådär är jag eller har varit mera förut. Jag var så rastlös och skulle ut varje helg. Men man orkar till slut inte det.

Idag har jag iaf bokat upp mig för en familjeråd fika på first class kl 16 med tjejerna. Sen ska jag bara hem och inte göra något, vila och ladda inför en ny full späckad vecka med jobb och träning!

Puss & kram



Me and snygg - johanna i sommras.

BEEN THERE, DONE THAT.

Garva sönder på marknaden idag. Haha sjukt kul att gå runt med Louise och Mimmi där. Bra brudar ni är assååå. "LITEN OCH TUFF " bästa idag!
Ska snart på en promenix med tarzan sen käka och dra mit mot Max och möta upp gänget där. Ikväll ska det mysas!

Puss och kram ♥


YOU TURN OUT TO BE THE BEST THING I EVER HAD.

Får ryssningar i hela kroppen när jag lyssnar på Beyonces nya låt. Fan vad hon är grym!


GIRLS TALK



Pratar med Louise såhär på kvällningen, vilka problem vi båda har nu. Säger bara fyyfaaaaaaaaaan.
Längtar till imorgon, (idag lördag) Strängnäs marknaden med tjejerna sen träffa ett härligt gäng på kvällen ?
längtar pytte pytte lite..

LUNCH DEJT



Idag har jag en lunch dejt med min älskade och fina vän Jessika. Pusss

KÄNSLOR

vill ha en myskväll med brudarna. Kolla på kärleksfilmer, gråta en skvätt och äta godis.



Filmer jag skulle kunna ligga och stor pöla till genom hela filmen. Seriöst, är jag för känslig och trög?
Har alltid haft lite svårt att kolla igenom kärleksfilmer med tex vänner för jag gråter ju så satans mycket, känslig tjej. Lyckliga och sorliga slut. Dear john och the last song är nog dom senaste filmerna jag grät till. Pearl harbor är ju en klassisk och så sjukt sorlig så jag inte kan hålla mig utan att gråta efter några minuter.. Remember me, fyfan. Såg den på bio med Sofie och grät på bion. Tog oskulden att gråta till en film på bio.. Dagboken och p.s i love you. Hatar när killen dör i p.s i love you o dagboken har jag sett så många ggn. Vet ju hur filmen slutar precis som jag gör resten av filmerna, men ändå gråter jag igenom mig filmerna och i vissa romantiska filmer där de slutar lyckligt så önskar jag att det hände mig.

Känslor är jobbigt och komplicerade, jag säger som jag och tjejerna brukar säga, singel föralltid ja tack!
Det är jag och tjejkompisarna föralltid typ, ja det låter fan bra det! ♥
Jag har till och med tatuerit in tjejkompisar på latin. Och de vet ja ingen annan eller sett någon annan gjort, de betyder att jag aldrig i hela mitt liv skulle sätta en kille före er. Ni kommer alltid att vara number one.

WHATA FUCK

I helgen ska jag vara nyktrare än någonsin medans tjejerna ska dricka för fulla muggar, det ni! Första gången på..... 6 månader? Som jag inte ska dricka en helg. OCH så är det Strängnäs marknaden, jag vill dit!!!

Idag blir det jobb 13-17 sedan stan en liten stund och så träffa bästa Helen ikväll.

Puss & kram skum banan.


ONSDAG

Att powerwalka helt själv är underbart! Då kan jag tänka på alla miljontals saker som stör mig så jäkla mycket och så alla komplicerade känslor för saker och ting och så har jag så högt ljud att jag inte hör en enda människa i närheten.




YOU ARE MY DREAM


:)

I WANT TO

Ligger nerbäddad i sängen. Idag har jag varit i skolan, pluggat klart sista inlämningen och kollat two and a half men, ganska soft dag va? Väntar på att klockan ska gå en timme till så jag ska sova sedan jobba 07-16 imorgon.
Låg inne totalt hela dagen igår. Men det förtjänade jag efter lördags kvällen. Totalt ur flippad kväll, som vanligt när man festar. Vi körde totalt all in!!

Jessikas fest var fan bland den bästa någonsin och igår träffades vi brudar för att prata oss igenom kvällen. Vi fick svar på många frågor haha fyfan. Vi pratar i munnen på varandra och har alltid en massa att snacka om efter helgen, precis som det ska vara. Det här borde bli en tradition tjejer, fika kl 16 varje sön på first class när vi festat under helgen och måste uppdaterar varandra.. Söndagsmys! Grym kväll var de och grymt bra folk!




ONE DAY WHEN THE SKY IS FALLING I'LL BE STANDING RIGHT NEXT TO YOU, RIGHT NEXT TO YOU.









SKYPE DEJT



Pratar med världesn bästa Sofie på skype ♥

INFLYTTNINGSFEST IKVÄLL


MIN KÄRLEK



Tjejkompisar på latin. Ni betyder allt för mig. jag älskar er.

RSS 2.0