ALL THAT WE SEE OR SEEM, IS BUT A DREM WITHIN A DREAM.





VIBBER APPEN



Tummen upp för den bästa appen jag har på min iphone, vibber. Messa och ringa gratis till kompisar utomlands. Måste ju seriöst vara bästa uppfiningen. Bara för att jag har den nu så var jag ju tvungen att använda den för första gången. Hade en vipper dejt med Sofie nyss i London. Du förstår mig alltid vännen!

nehe, ta tag i plugg nu då. Sedan träna och åka förbi älskade far om han "råkade" köpa med något till mig från Liverpool ;) Och ikväll blir det film med trevligt sällskap :)

PUSS

LUSSEBALLAR



Louise och jag är störda. Hahaha!

LÅNGT BORT

Vad jag än gör, säger eller vilka jag än umgås med så slutar det med att jag får ta allt skit. Spelar ingen roll hur jag än gör för det är alltid fel på mig. Det är alltid jag som drabbas mest och får må dåligt utav allt.

Hur jag än gör så blir det alltid fel. Allt är mitt fel all the time. Jag kan inte vara perfekt.
Varför får jag all skit för ? Hur tror du att jag känner mig just nu?

=(


KOM HEM








Längtar till vi alla ses snart igen. Saknar er! ♥

HOME SWEET HOME

Hemma efter en grymt bra kryssning! En drink eller två skulle inte sitta fint ikväll heller, känner ett litet smått sug efter fest kväll. Men de blir inge med det. Mjukiskläder ska det bli och twilight marathon hos Louise. Mys och träffa dem!




DAGS ATT SPÅRA UR OCH RENSA HUVUDET



Efter 2 månaders väntan så är äntligen den dagen här! Kryssning med dem här alldeles underbara tjejerna today.
Kommer bli 2 gryma dagar!

nu kör vi all in tjejer! 
100 % PARTY JUDEMENT DAY!!!!! 

OBESKRIVLIG KÄRLEK



Fick ett sånt där gulligt sms av Louise som gjorde min kväll.
Har en sån obeskrivlig kärlek till mina vänner. Det finns inte tillräckligt med ord att beskriva hur mycket jag älskar dem och gör allt för dem. Att ni accepterar mig precis för den jag är är hur jag vill att det ska vara. Att kunna vara sig själv och att ni tycker om mig för min personlighet.


-

Vad var det jag sa?

IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON!

Plugga, sola, packa och jobba!!! Full rulle innan det bär av till den största party kryssningen någonsin imorgon.
100 % party i 48 timmar. Skepp o hoooj! Dryga 3300 åker på den här kryssningen . Är så satans glad att vi bokade denna kryssning till slut! Kommer bli bästa kryssningen någonsin.

lördag ska jag hem till bästa louise och umgås med järngänget. Middag och twilight marathon, bättre lördag finns inte. En perfekt bakis lördag! ♥



TISDAG KVÄLL


RELATIONS UPPDATERING.

" Jag kommer alltid ta er före honom"

hur många gånger har jag inte hört det? Jag tatuerade in amicae (tjejkompisar) som en symbol för att dom alltid kommer komma i första hand och att jag aldrig komma ta en pojkvän före mina vänner. Är så jävla trött på att höra den meningen just nu. Inget är som för. jag saknar det. Förstår inte att folk ska bli så jävla torra så fort dom uppdaterar sin facebook relations status till i ett förhållande så blir varenda jävel förändrad.

Och VARFÖR råkas jag alltid ut för detta? Vänner som i stort sett sviker och inte hör av sig pga av att dom nu är i ett förhållande?

Saknar du mig och vill träffa mig så lyft på lurjäveln och ring mig, messa mig, skriv på facebook vad som helst!!
Om man bryr sig tillräckligt om någon då tar man tag i saken och hör av sig.
Är trött på att bli lämnad nu.

fuck this.


DO ONE THING THAT MAKES YOU HAPPY EVERYDAY.





PANIIIIIIK



Breaking dawn igår igen med Louise och Mimmi. Mysig och störd kväll med tjejerna!

puss på er.

Idag fyller min far år, grattis pappa! Ikväll blir det firande med familjen ♥

DEAR SOFIE

3 timmars snack med sofie igår var bäst. Var så himla glad över att hon var hemma över helgen så man fick träffa henne. Sofie är en av min äldsta och bästa vänner och hon har alltid ställt upp där för mig. Hon har aldrig tagit sin pojkvän före sina vänner , hon har aldrig varit en sån som har känt att hon inte kan göra de och de pga av pojkvän. Hon har följt med oss ut flera gånger och haft riktigt jävla kul. Hon bor fan i london trots kille i sverige och jag beundrar hennes och eriks förhållande! Dom det är gulligaste paret jag vet!

Pratade om allt som har hänt sen hon åkt och det kändes verkligen att de inte var igår vi sågs. Vi hade så mycket att prata om att vi nästan var tvunga att tänka efter vad som hänt. Och vad hon vet och inte vet. Nu är jag glad som fasiken att ha fått pratat ut med henne. För vi har alltid haft samma åsikter och hon förstår mig alltid i alla lägen. Du är guldvärd.
Ser fram emot hennes 20 års fest  i januari och så ska jag planera att åka till henne i februari tänkte jag :)

Saknar dig redan vännen! 

Love you



PERFEKT

Fuck vad jag vill gå och se twilight ikväll igen. Är totalt beroende, och jag har nu bestämt att jag ska läsa 4 boken för jag kan inte hålla mig längre. Jag vill veta exakt hur twilight slutar NUUU! Gårdagen var iaf inte första och sista gången jag ser den. Älska twiligt, älska romantiken, älska galet sexiga robert. Och i denna film var han ännu snyggare.

Dagens samtalsämne idag på jobbet var breaking dawn. Diskuterade filmen och grejer. Jag kände mig som 13 år igen. När man totalt var besatt och älskade filmer och hur förälskad man var i skådespelarna.
Kan inte alla killar vara så romantiska och fina som Edward är i filmen? He is perfect. Mumsigare vampyr får man leta efter..

Filmen får 10/10 stjärnor!

Jag vill också vara kär.

TONIGHT IS THE NIGHT

Myyst gärnet med Mimmi och Louise på eftermiddan. Gått promenad med Selma i de fina vädret och umgåts.
Nu ska jag in i duschen sedan möta upp tjejerna och käka mat sedan äntligen bio. TWILIGHT!!!

Robert pattinson är min kändis crush.

HÖRDE ATT DET VAR FEST I FREDAGS.












Träffade järngänget i tisdags kväll och fikade hos Jessika. Har inte träffat alla efter helgen så vi hade en jäkla massa att diskutera. Vi fick oss ett gott skratt iaf som vanligt haha.

Och igår var jag hemma hos svinen och snacka lite skit med Johan. Försökte klura ut fredagens spårande. Vilka bjöd Johan egentligen på krogen? Varför låg han under trappan kl 4 på morgonen? Vad hände egentligen under taxi resan ner till brasseriet? Varför fick Linus böter? Och vart tog alla vägen på krogen? Vilka strula med vilka? 
Alla var lika påverkade (nästan) och körde all in. Det var en awesome kväll och nu längtar jag till nästa torsdag. Om en vecka drar jag och halva järngänet på 100 % party kryssning i 48 timmar och jag har en liten liiiten känsla av att det kommer spåra totalt. What happens on the boat stays on the boat!

TWILIGHT, BREAKING DAWN.






Äntligen! 4 twilight filmen hade premiär idag och imorn ska äntligen jag, jessika och marre kolla på den. Lycklig tjej som hämtat ut biljetterna och kommer säkert gråta en skvätt på bion imorn. Puss på Robert pattinson. ♥

I DO EVERYTHING

Jag vill bara mitt bästa att mina vänner ska må bra. Jag försöker vara en bra vän som pratar med dom om saker och bara vill mitt bästa. Men just nu känns allt omöjligt.


EMPTY ROOM, EMPTY HEART. SINCE YOU BEEN GONE I MUST MOVE ON, EMPTY SPACE, LONELY DAYS.




Att komma hem till en pojkvän ikväll hade inte varit helt fel.
En pojkvän att krama om och ligga o prata med.

TISDAG

Everything is fucked up today.


GOT 2 LUV U



ayia napa 2011. Vi var där, det var inte du. Vill tillbax till den fantastiska stranden nissi beach.

SÖNDAGSMYS



Köpt världens mysigaste kofta på monki. Skulle kunna bo i den.
Nu sängen och söndags mys med en massa two and a half men. Imorn och tisdag är det pluggdagar för mig.

P.S om inte jag är gift när jag är 40 så ska jag gifta mig med Emil.
puss

FARS DAG




-

Vill någon prata med mig om saker så prata med mig. Det absolut värsta jag vet är när jag får reda på saker genom kompisar. Det är inte bästa sättet. Prata med mig istället så slipper jag få reda på det genom kompisarna. Känner mig så jävla irriterad och ledsen över hur saker och ting har blivit.

Och var ärlig! Ljug aldrig för mig heller. Det är så jävla fjantigt istället för att bara säga som det är från början. Vi är vuxna människor och ska kunna prata med varandra. Orkar inte ha det såhär längre.

bajs på kärleken och alla jävla killar.

Känner att kryssningen om dryga 11 dagar kommer bli så grymt bra, släppa allt och bara köra.
Vi ska spåra sönder i 48 timmar, inget kommer stoppa oss kan jag säga.


I HATE WHEN PEOPLE LIE TO ME, BE HONEST WITH ME FROM THE BEGINING.







FRIDAY, IT'S FUCKING FRIDAY!!!

Denna vecka har så sjukt sakta. Kanske för att jag inte jobbat något? Iallafall! Vaknade upp med feta leendet imorse och kände satan vilken grymt bra dag detta kommer bli. Lyssnar på got 2 luv u och sjunger så falskt. Tarzan tittar på mig och undrar vad fan jag är för knäppjök. Min favorit låt just nu helt klart, bästa låten fan.

Fan vad vi ska ösa ikväll tjejer, det kommer bli grymt ikväll!

största kärleken till alla brudar ikväll!



Ikväll ska du firas stort lover!

BÄST



Emil är bästa killkompisen man kan ha.

imorn är det äntligen den efterlängtade fredan.

MARRY ME.







dör för en sekund.

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

14 dagar kvar till jag och brudarna drar på 100 % party kryssning i 48 timmar.
Det kommer spåra, längtar som fan! 3 kryssningen det här året, tro mig det är bästa kryssningen att dra på om man älskar att festa. 



 

ROSA PANTER



3 månader utan krogen, och 2 vita helger har det vart nu. Jag är något fruktansvärt taggad till fredag.
Känner att kvällen kan bli hur bra som helst. Ska ju ut med det bästa folket och det kan bara sluta bra då.
Hem till chris redan vid 13 och fixa en massa o handla saker till kvällen och färga hår. Är så sugen på att dricka rosa panter på fredag, längesen jag drack det nu. Kommer ihåg när jag man köpte det jämt på krogen. Då jobbade jag lite extra och använde alla pengar till krogen i stort sett. Fruktansvärt onödigt att köpa en drink för 100 kr men satan i gatan vad god den är! Jag, Jessika och Nathalie köpte alltid den varenda helg. Dricker den ju som vatten, den går ner fort.

Taggad tjej asså.



HEJ PLUGGHÄST




Välkommnar vård och omsorgsboken i 3 veckor framåt. Idag börjar jag med första.
Tycker inte dug synd om halva järngänget som drar på kryssning idag.. make me proud!



LOVE LIFE





Fredag brudar, på fredag!

FOTBOLL




Vad är det med mig och fotbollskillar? När jag var yngre så praoade jag på bollinder hotell och den veckan kom U-21 landslaget och bodde där för dom hade match på tunvallen. Jag höll på att dö. På morgonen när ja va där o dom satt och käkade frukost gick ja runt där och la ut gafflar och sånt. Och tappade en gaffel.. fyfan säger jag bara. Där satt dom, snygga fotbollskillar i 20 års åldern och jag var typ 13-14 haha. Skämdes som fan och kände hur mina kinder blev rosare för varje sekund. Tommy Söderberg fick jag till och med träffa!! Grrymt!

Iallafall... Sebastian Larsson seriöst. Snyggast i landslaget och det bästa är ju att han är från stan och att han brukar handla på ekängen. Glad tjej!! ;)

STRESS

Stressad över att jag ska hinna göra 5 studieenheter till den 29 november. Och imorgon ska jag få boken. Fuck säger jag bara. Samtidigt som jag jobbar 5-6 dagar i veckan.
Och den 24 november börjar jag 2 kurser till...





18 FUCKING ÅR




Shots shots shots shots!
Grattis på din dag, på fredag är det all in! Det är dags att spåra ur!
love yoou ♥

FRIENDSHIP



18 november kommer min älskade och fina vän Sofie hem över helgen.
Hon gjorde min dag nyss när ja fick snacka med henne i bara 3 minuter, men fasiken vad glad jag är nu!
Längtar efter dig min vän! ♥

GODNATT

Tack för en superduper trevlig kväll tjejer. Ni är bäst! ♥
Nu sova sen imorn blir de tuna park med syster sen jobb 15.00-21.15! :)

TJEJKVÄLL HOS LOUISE IKVÄLL



spela spel, kolla film, käka godis och mysa! Bättre lördag kan det inte bli.

UR ARKIVET

Kollat igenom några månader från 2010 på min blogg som jag lagt upp!
Härliga minnen :)






Grabbarna slog till med en stor inflyttningsfest på bellmans, bästa hemmafesten 2010 helt klart!



Förkrök hos mig, royal oak sen efterfest på hotell eskilstuna, vilken kväll!



Utgång på g med strängnäs killarna :)




2 veckor i älskade ayia napa. Bästa veckorna på hela sommaren!!



Körde totalt all in med tequila på juldagen. Haha vilken kväll!




Sommaren ♥

FAMILY AND FRIENDS

Träffade järngänget igår en stund, tog en fika på smak och var som vanligt helt störda. LOVE to hang out with you guys!! Sen var jJag på världens trevligaste middag på kvällen hos morbror i hällberga med mormor, morfar och alla. Käkade gott, skrattade och umgicks. Hur trevligt som helst :)

Idag har jag jobbat och slitit, våldgästat Linus, tagit en runda på tuna park med järngänget igen sedan middag hos min far med farmor och hela familjen. Fick en liten present av Anna-karin som tack för hjälpen med selma och den behövdes. Färgning av bryn och plockning ska bokas innan kryssningen, tusen tack ! :) Hade hur trevligt som helst och umgicks.

Har verkligen världens knasigaste och bästa familj. Finns inte ett enda fel på dem. Everyone is perfect!

Hela denna helg kommer bestå av att jobba, åh vad jag älskar det här jobbet! Är typ lycklig varje ggn jag går upp och ska åka till ett jobb jag älskar. Jobb 12-21.15 imorn och det gör mig inget. Sedan jobb på lör dag, sen lite häng hemma hos Louise med tjejerna. Och jobba söndag :) Men nästa helg är jag ledig, för då ska det firas totalt all in för johanna som fyller! Längtar som en tok redan nuuuuuu.




Världens bästa farmor och Pappa.

FRIDAY NIGHT IN THE CITY



Liiiiiiite taggad till krogen nästa fre.
Inne på Emils spotify ( försök hitta bättre kille ) och längtar!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU



Julafton för 4 årsen, minns den som det var igår.

RSS 2.0