HELT FUCKED UP

Ny duschad tjej som snart ska packa klart resväskan, för inatt bär det av till ayia fucking napa. Party i en vecka väntar. Nu spårar vi ur tjejer!!!
hejdå sverige - hej cypern!!!


ONSDAG

Nedräkningen har börjat. Om 2 dagar befinner jag mig i bästa ayia napa.


HAPPY



LYCKLIG. PÅ FREDAG ÅKER VI 4 TILL AYIA FUCKING NAPA. INATT KOMMER JAG SOVA MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA. JAG ÄR SÅ OBESKRIVLIGT GLAD JUST NU. 3 DAGAR, 8 TIMMAR KVAR TILLS VI ÅKER. IIIIIHHHHH!!!

MIDSOMMARAFTON

nu kör vi 2 dagars krök! ♥

ONSDAG

Ser fram emot helgen, fin besök från Västerås bla och så ska jag umgås med massvis med fina vänner.




På min 20-års fest förra året, en awesome kväll!


HAPPYFACE



Nu sitter jag sannerligen med det fettaste jävla leendet på läpparna. Elin messa och skrev att hon ska med till napa. Mitt humör är på topp just nu! Kan inte sluta le, kan inte sluta längta så otroligt mkt till nästa vecka. Jag är så taggad på att dra iväg nu, festa loss, umgås med tjejerna och ha det för jäkla underbart! Det kommer bli kanonbra, det kommer bli lika bra som förra året när ja va där med Eve, Sara och alla!

ja, nu är jag fan världens gladaste och lyckligaste tjej. Det är tack vare er tjejer som jag är så här glad.
Nu ska alla planer börja smidas ;)


RIGHT NEXT TO YOU



Nyss hem kommen ifrån min pappa. Har blivit firad några dagar i förväg, för familjen drar till mallorca på fredag. Och på lördag är det min födelsedag. Då ska jag bjuda mina fina vänner på tårta :) 21 år, känns jobbigt att vara 20 + nu. När jag hellre kan stanna kvar på bara 20. Jag får ju göra allt nu så är sjukt nöjd. Fick iaf dammsugare och en massa annat skoj till man flyttar hemifrån så de behövdes verkligen.

Det här jävla piss vädret gör mig irri. Och det får mig bara att längta mera till cypern. Fasiken vad jag vill åka nu!!!

snart dags för sängen, imorn börjar jag min första dag på jobbet inom hemtjänsten. 7 veckors jobb. Nu kör vi!

ORKA.

Det är så irriterande med själviska människor. Som hela tiden bara tänker på sig själv, när dom inte har något annat att prata om än sig själv hela tiden. Det är inte en riktig vän.

Killar med alldeles för bra självförtroende är sjukt avtändande, en kille som tror att han kan få vilken tjej som helst.. suck! Varför bete sig på det sättet? Varför ska dom bevisa en massa för?

Den perfekta världen. Vi lever ständigt i en perfekt värld, och jag förstår inte varför man hela tiden måste se så perfekt ut. Man måste ju vara smal för att någon ska tycka om en? Är det inte så? Man måste se ut på ett speciellt sätt ut annars får man kritik. Folk kritiserar andras utseende konstankt, varför? Låt människor vara hur dom vill! Och varför ska det ständigt handla om utseendet. För det är ju exakt så det är! Allt handlar om det, vad hände med att de är insidan som räknas? Nej men de är ju det som är grejen, de verkar inte vara någon vettig människa på denna planet som tänker så. Killarna tänker bara med k********en. Det här stör mig mest av allt att folk verkligen tänker så. Ush för alla människor. Om alla bara kan vakna upp och inse att det inte är allt, det finns så mkt andra saker som är viktigare att bry sig om här i världen. Lär dig att älska dig själv (ska jag säga) och bry dig inte om vad andra tänker. Nobody is perfect!



jag är så långt ifrån perfekt som man kan bli, men mina vänner älskar mig iaf.




:)

'

Gårdagen var AWESOME!




GIRLS, WE RUN THIS MOTHER *******



nu blire party med mina brudar ♥

-

nu har det gått för långt,

DRÖMMER

Nyss hemkommen från Sanna. Ikväll var jag och Sara där och chillade. Spelade yatzy, dippade grönsaker och hade det mkt mysigt. En lugn fredag helt enkelt. Sjuka tjejer ni är!

Och som vanligt så lägger jag mig i sängen med datan i knät och går in på ving, älskade ving får fan ta och dra ner priserna på ayia napa snart, för den 1 juli åker vi. Kan inte sluta tänka på hur underbart det kommer bli där. Dricka drinkar varje dag, festa varje dag, spåra, sola & bada. 3 singel tjejer i ayia! De säger sig själv att vi kommer ha grymt kul :)

nej nu ska jag ta och lägga mig och drömma lite till & tagga inför morgondagen som bjuder på lite pparty.
God natt ♥


TORSDAG



jag har köpt mig en gul one piece.

alla är verkligen helt fucked up

har en sån jäkla ilska som virrar runt i mitt huvud just nu. En ilska över hur folk tänker.


ÄLSKADE VÄSK - SHOPPALKOHOLIC

http://www.chapnlle.com/sv/vaska/

Tycker att alla ni som älskar väskor, skiter i hur många ni har så går ni genast in på denna sida. Jag hade svårt att bestämma mig för vilja färger av dom stora kuvert väskorna ja skulle beställa först. Men den vita väskan har jag drömt om sen jag såg en bloggerska hade en sån från elin kling. Så den blev det och en mörkblå. Drömmer lite om att beställa en röd, hurdfärgad och kanske till och med en lilla? Får se får se. Ska faktist städa rummet i veckan, räkna alla väskor och aa inse att jag har för många. En väska räcker inte för mig, flera ska det vara :)

'


SISTA MINUTEN

Dagligen sitter jag flera gånger om dagen och är inne på vings hemsida. Tittar efter sista minuten resorna till ayia napa. 1 juli kommer vi nog åka. Men kan dom inte dra ner priserna mera nuuuuuuuu! Väntar ivrigt på att hotellet pavlini ska synas på sista minuten snart, hoppas hoppas hoppas!!!

'

Snart är jag ensam kvar,

SÖNDAG KVÄLL

¨


Gårdagen var riktigt kul. Lite alkohol hemma hos Ågren sedan royal oak med folket, bäst. O sedan efterfest till 4 inatt. Idag har jag tvättat bilen och grejat, sedan blev det fika hemma hos Sara med henne, Sanna och Eve. Lite skitsnack och grejs sen film med damerna. Såååå mysigt :)

Imorn ska ja mysa med damerna med en´lunch tror jag sen besikta bilen o så hem till helen och andreas och mysa lite där. Nu väntar sängen, god natt ♥


STUDENTEN 2011

Grattis alla älskade vänner som tar studenten idag.
Idag är det ett smockat schema. Stan kl 11 och fika och shoppa med Sara och Eve. Kl 14 springer rinman ut och då ska jag försöka hitta alla mina studenter. Sen ska jag hem till 2 tjejer och gratta dom. Åh jag är så avundsjuk jag vill göra om det igen! :)))



MY LOVE



Saknar oss alla tillsammans. ♥

FREDAG



Ska snart till systemet. Blev lite sugen på de där rose vinet som vi drack hos bäckman förra året. De skulle vara en nykter kväll hade vi bestämt, tills Sara tog med sig boxen och vi drack upp hela boxen. Eve blev skitsur för att hon och jag skulle upp tidigt och pressa dagen efter med våra madrasser. Och Sanna fick öl men hon gilla de inte så hon bytte ut det till cider. Hahaha vilken sjuuuuk kväll det var.

Har fullt upp idag, träffa Eve snart, systemet, tuna park och sedan jobb 14-19. Ikväll kommer Mamma och Fredrik hem från ayia napa så ja kommer känna mig deppig att se Mamma. Den bruna jäveln. Sen möta upp tjejerna ikväll? Får se! Imorn tar mina tjejer studenten, så det är fullt upp med att åka hem till Anna och Sofie och käka o ge presenter för sen på kvällen blire krök.

Fullspäckat schema!
Puss

30 DAYS



Om en månad kan jag befinna mig i ayia igen. Kollar sista minuten priser hela tiden och det ser bra ut.
Vore helt underbart att åka tillbax dit igen. Stranden, bargatorna, ALLT är bäst där. Fatta och ligga på nissi beach just nu. Awesome!

'



Sara är nu tillbax i etuuuuna, wiiehoo :D

BIRTHDAY



Grattis vännen på din 20 - årsdag. Tänker på dig och saknar dig.
Love ♥


AWESOME NIGHT







Massor med bilder från igår. Har ungefär 120 st till. Men dom här får duga. Shit vad kul det var igår, älskar sommarfester ute på landet. Tack emil för att jag fick komma! Ska nu hem en sväng till min far och hälsa på lite med syrran. Puss


SATURDAY NIGHT



Strax hem till Elin, sedan ut mot Ärla för 20 års firande av världens bästa Emil. Kommer bli en kanon kväll det här :)
PUSS ♥

Lördag

Hade det mycket trevligt i Västerås i torsdags. Kom hem igår på eftermiddan, börja fixa mig sen börja dricka med tjejerna. Det var grymt kul ute igår och nu längtar jag till ikväll. 20-års fest i Ärla för Emil, kan inte bli bättre!

Ska snart iväg och hämta min bil, dra en snabbis till tuna sen hem o fixa. Förskyld som fan och ont i halsen har jag oxå, typiskt att man ska börja bli sjuk till helgen. 

Ha det bra ♥ 


TORSDAG




Nu, till Västerås. Puss


PÅ EN VECKA






På en vecka har jag shoppat allt dessa. Fick med mig dom 2 första bilderna längst upp idag, väskorna. Me like.
Nu ska jag sova, ska upp 8 imorn sen kl 10 åker jag till Västerås till en vän och stannar till fredag. Så ha det bra. Puss


TELEPHONE

Sitter och väntar på att klockan ska gå snabbare. Om 30 min ska jag ringa Evelina. Bryr mig inte hur jävla dyrt det är att ringa till henne. Vill prata med henne. Jag avskyr norge. Vill ha hem Eve och Thea.



RINMAN BALEN



Snyggaste tjejerna på balen helt klart.

ONSDAG MORGON

Här är man pigg och vaken tidigt. Idag är det inge jobb alls. Men ska ner till stan och jaga present till Emil boy. Helvete vad svårt att köpa present till killar. Och så råkade jag se igår när ja gick förbi väskaffären accent att det var 20 % på alla damväskor för medlemar, jag är medlem och jag älskar väskor. Så det kan bli så att jag råkar köpa med mig en hem ;) Måste förbi systemet också, klir klir!

Puss ♥

RSS 2.0