FUCK OFF

Om ni ska behandla oss som skit så behandlar vi er som skit!
Vi tänker inte ta emot en massa skit längre, ni är helt jävla rubbade i huvuet.




LOVE THE WAY YOU LIVE

7/8 - Firra Natta 20 fucking år med tjejerna!
14/8- Kräftskiva eventuellt med lite mysigt folk?
28/8 UTOMLANDS???!!!!!!!!


Några datum att se fram emot, jag gillart!

Längtar en aning mycket.

Emelie, Sara, Eve & Thea kommer åka utomlands i 2 veckor om 4 veckor!
Runt den 28 augusti så drar vi, hittar vi en ass billig o bra resa innan de så blir de nog de isf. Om 3 veckor är de dags att packa väskan, får lite panik över de. Vad ska man ha för skor? Klänningar? GAAAH! Måste verkligen kolla igenom min garderob vad man ska ha med sig och hur mkt av allt. Och så är de så mkt annat man ska fixa o ha med sig, solskydd, sololja ( såklart!!) Hårprodukter och jaa en massa sånt.

Längtar verkligen som en tok, har smidigt lite planer med tjejerna som ska göras innan vi åker oxå,
sjukt jävla nice :) Känner mig på grymt humör idag, äntligen kommer jag åka. Äntligen blir det av!!!!
har en stark känsla för att de kommer spåra totalt, men jag gillart !

söta sofie kommer över ikväll, ska sätta på filmen remember me och dregla en aning mkt eftersom robert pattinson är med.

love


BANANAS, STEKA, SPÅRA!!!!!!

IKVÄLL ÄR DET ÖRÅD I SARAS STUGA MED TJEJERNA!
UTOMLANDSRESA SKA PLANERAS!!!

Hade skrivit ett sjukt långt inlägg om jobb o skit, men ja tog bort allt. De jag ser fram emot är resan just nu.
Har ingen aning vart vi ska, vilket datum vi åker elr nåt. Jag vet bara att om drygt en månad när alla jobbat klart då åker vi till värsta party stället i 1 elr 2 veckor. Jag vill 2 veckor såklart bara ja har råd :) Så ska möta upp alla tjejer ikväll för att kolla runt lite resor och ¨prata vart alla vill åka. Har en känsla av att det kommer bli helt galet, det kommer gå helt BANANAS!!

Strax stan med sjöberg, de är tydligen utförsäljning på Vila så måste ju dit. Och så ska hag hämta ut mitt pass som har kommit nu.
Egentligen tänkte jag sova någon timme tills eve slutar men självklart fastna jag här.

Pusss på rumpan



fan, behöver skriva av mig lite..


en stor plats i mitt hjärta













älskar.

mys hela dagarna

Jag bara myser hela dagarna. Umgås med mysigt folk, käkar god mat på grappa, köpt sjukt härliga presenter och bara hängt. Nu ska jag iväg hem till sanna, för ikväll ska vi vara där och mysa tjejerna till en film. Och nu har ja sovit hos farmor i 2 dagar, snackat sjukt mkt skit, snackat om sjuka saker kan man säga och haft de grymt trevligt!

Imorn kommer Erik Widman till Etuna, hoppas på att få träffa han någon dag i helgen. Lite 40+60 års firande imorn hos oss och på lördag tror ja nog de blir åbryggan återigen om jag orkar.

& så en sak till.... VILL UTOMLANDS NUUUUUUU! SNART SNART SNART.... 11 jobb dagar kvar.

 

p.s hatar när folk inte kan skriva en jävla gubbjävel på sms! ( smileysgubbe)


pics





























Trevliga dagar, nu väntar sängen GODNATT!

Saturday night

& jag har inga planer på ikväll, ska man köra på en lugn kväll kanske, eller en helt sjukt bananas kväll igen?
Grillade ju igår, och drack Vattenmelon drink och en massa annat så skulle vara skönt me lugn kväll.
Så sa ja ju förra helgen oxå, men sluta med att ja drog till landet o drack många glas rose vin o massa annat hela helgen och sov 8 timmar på hela helgen. Inte undra på att ja är trött på jobbet.. 

nej nu ska ja planera kvällen!
ha de bäst

/ PUSS

Lovelovelove



Denna underbara brud flyttar in hos mig idag fram till lördag. Och imorn flyttar Eve in hit till lördag :)
Hade en jätte mysig kväll igår med SOfie, Marre, Madde, Natta och jessika. Vi fickn igång grillen, WOHOO!

I looooove my friends!


Då var denna helg över då.

Har haft totalt fullt upp hela helgen. Så de har inte blivit så mkt data elr något.
Planerna för helgen var ta de totalt lungt på fredan. Det gjorde jag oxå, till kl tio, när jag sedan börja dricka en massa glas rose vin med Sara och annat folk i hällberga. Vi hade planerat hela helgen totalt ja, sara och eve. Skulle bara dricka på LÖRDAG, men det blev ju inte så riktigt. Ännu en helg med 2 dagars festande och lite sömn.

Vakna 8 på lördan, då var det dags för äventyr med Eve. Hon hämta mig, drog till borsökna och vi låg där ett antal timmar o sola. Party på kvällen igen, denna gång hemma hos Sara, lite födelsedagsfirande för henne. Drog sedan till åbryggan, var dock inte där länge gick lite annanstans och sen så sov tjejen hos mig !

Söndag, vakna upp, sara åkte hem och ja åkte till pappa. En timme senare träffa ja Eve & Sara för lite poolmys hos mig. Köpte lite american pizza och kollade fotbolls vm finalen, (sofie var med oxå). Härligt att Spanien vann.

Denna vecka kommer ja få 2 st inneboende, sara och eve sov här inatt och på ons-lör sover dom här igen :) Mysigt med sällskap. Bilder och sånt kul från helgen kommer en annan dag, finns massor på Eves kamera.

Puss & kram


In my head

Bestämde mig för att göra en ny blogg. En blogg som bara jag kan läsa och jag har lösenord.
Kan känna att de finns så mkt ja vill skriva av mig ibland, men eftersom ja har lagt ut den här bloggen så alla kan läsa så bestämde ja mig för en ny. En jag kan skriva i när ja är arg elr vad som helst o vill totalt skriva vad jag vill. Då behöver ja inte bry mig om vem som läser den. Men den bloggen behåller jag för mig själv.

haft en mysig dag för övrigt idag, träffat sara & eve och handlat lite inför helgen. La undan en ass snygg klänning som blir min imorgon! en turkos vollang som jag tänkte ha på lördag, äntligen köper ja nåt nytt. Känns trist att ha samma gamla svarta elr guldiga klänning nu.

Nu väntar sängen, Natti!


SUMMER









POOLMYS HELA DAGEN MED DOM HÄR 2 TJEJERNA !
& så har jag och eve köpt en luftmadrass var, ska bli pangväder hela helgen. Så på lördag lägger vi oss i borsökna sjön och flyter runt hela dagen.

2010-07-06

nu kör vi på liite bilder från helgen.



 fooolks

'
me, oskar , linus (i gakgrunden) och evee


 kim o jag



linus och kim spåra



trevligt folks




Emil, jag och oskar

''

cider dagen efter grillningen



väntar på maten



BARNVAGNEN!!!



myslördag me tjejerna



& saraa!

chill

Jag funderar på att skaffa en ny blogg, en blogg som bara jag vet om och ska nog ha lösen.
Här kan man inte riktigt skriva ut allt, för ja vet vilka som läser den. Kan vara skönt att skriva ut vad man känner och tycker.  Kan behövas ibland.

Ska snart träffa Eve, ska ta oss en sväng till tuna, ja har ju faktist presentkort på gina.. SHoppa något nytt inför lördag kanske`? För då ska det festas igen!! ;D


Eve & Sara var förbi här några timmar igår, satt och la in varenda bild från helgen på datan
vi fick ihop 336 bilder, shit! Några av dom lägger jag ut i veckan, orkar inte det nu. De va väl 100 taggningar var på tvillingarna tror jag, sjuka killar de.

Men hade så jäkla kul hela helgen alltså, de var grymt, en av dom bästa helgerna!
Och nu i helgen ska fan bli lika kul då med :)


Kram


BARAPAPAAA






bananas

hela helgen gick balulaa och bananas. Festade på fredag at my place, dom sista gick 02.30 och sara däckade sedan, jag börja städa en massa o somna väl runt 4. Alarm på kl 09.00, sara jag och eve skulle lägga oss i solen hos mig. Vi åkte och köpte lite glass och alkoholfri cider och käkade och stekte i solen. Fixade fram vattenspridaren och grejer.

och gissa vad som fanns på min framsida av huset på lörda morgon? En BARNVAGN! fullt med grönsaker i hahahahahahaha. Höll på att dö av garv, vi hade våda gissningar att ärla killarna hade gjoirt de. Men dom förneka totalt. var hos mig iaf hela dagen, sen ut o fira morfar sen hem till mig igen, fixa oss, börja dricka sedan krogen! Då var förästen vagnen borta, ja vet att de va killarna, haha de måste vart dom :D Drog sen ner till nyrbron, men inge kul där så gick till royal och träffa ärla där satt där och sedan hemgång. hehe :)

Idag drog jag och sara iväg till eklångens bad, ass mysigt ställe låg där några timmar sen våldgästa vi tvillingarna i ärla, satt där och snacka sen hem igen. Sitter vi datan nu, har sovit en stund och ska nog kolla lite vänner snart. Jobba imorgon kl 10 typ.

bilder från denna grymt bra helg kommer i veckan.. har ett antal kan jag säga.

PUSS

Eclipse

Bio igår med Oscar, Sofie och Marre. Det blev twilights nya eclipse, 3 filmen.
Om ni inte har sett den så SE DEN!!! Så jävla bra, bättre än 1an och 2an helt klart.
Det går inte ens att förklara, ni måste se den själva. Den var helt underbar, fan ja börja gråta på bion de var ju så romantisk och gulligt (A) jag gillar romantiska filmer.

Och Edward... jamjam! Nog för att de inte finns perfekta killar men han är fan perfekt. I filmen iaf. Robert pattinson är min dröm man, hell yeah! Honom vill jag haaaaaa.

Imorgon är de ÄNTLIGEN FREDAG. Jobbat min första vecka, har varit sådär faktist. Städat på bla patologen, ( lik och sånt där.. ) de har inte varit okej. Idag var värst, får se hur de kommer bli. Börjar iaf 05.30 på mornarna och slutar runt 12-13 tiden så skönt att komma hem tidigt men jobbig tid att börja bara. Nästa vecka jobbar ja 2 tim om dan ungefär på ett annat ställe sen kör vi 4 veckor i streck igen och 2 veckor typ 3 tim om dan igen. Sen då? UTOMLAAANDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

Annars i helgen då? Ska grilla imorn kväll, de kommer lite härligt folks hit o grejer (: myspys! Kommer bli riktigt trevligt, dricka lite, snacka skit och grilla med sjukt bra sällskap dessutom kan inte bli bättre ;D Sara ska göra mig sällskap över natten sen, så på lördag morgon går vi upp ass tidigt och smörjer in oss med olja o pressar gärnet, på eftermiddan/kvällen så ska ja fira min morfar och efter de då? festa ? ingen aning får se vad som händer ;D







Snyggaste killen någonsin!


RSS 2.0