BÄST <3




raise your glasses if you are wrong

Vi våldgästa ärla igår, snackade skit, och tog oss en promenad med Oskar. Idag ska jag träffa min barndomsvän kl 12.30 på stan, luncha med henne och hennes pojkvän. Sen är de bara att åka hem till Sara. Där vi ikväll ska duka långbord, laga mat och fixa oss tillsammans. Dricka vin och allt möjligt gott sedan Nybron eller harrys.

Jag är otroligt taggad, en kväll med dessa tjejer slutar bara positivt. Nu kör vi tjejer, all in tonight!
Ikväll ska de spåra totalt !


love


1, 2, 3 fanta & rose

Är sönder taggad till imorgon, ska bli så jävla kul! Drar ihop hela gänget igen, Jag, Sanna, Thea, Sara & Eve för middag och utgång!


Myste sönder i min källare igår, riktigt mysigt och härligt att Sara är tillbax i Etuna igen (Y)
en puss till er tjejer!


TAGGATAGGATAGGA!

Åkte ut en sväng igår med Pappas bil, tog mig en sväng förbi Sofie, uppdaterade henne lite grann om helgen ;)
Sen körde ja hem, elr nej förästen. Jag åkte runt lite, ensam i bilen var jag, högsta volym på i bilen, basen bara dunkade så jävla bra och jag fick underbara flashback! Vart så fruktansvärt taggad till att ba kööööra igen! Blev taggad som tusan till imorgon och till helgen! Sara is back in town, då kör vi! Ska försöka få med mig tjejerna att vi bokar en kryssning nästa vecka, de skulle vara awsome (: Så imorgon samlar vi ihop gänget och hittar på nåt skoj nu när Sara kommer imorn kväll. Förmodligen har vi en del att snacka om ;)

Tänkte på en sak, I wanna celebrate and live my life... tatoo.. mabye?


Ska lägga mig i soffan nu, med en filt och lite kungar i tylösand avsnitt, eftermiddan blir de att träffa Nathalie P & ikväll film med Dennis kanske? Fååår se :)


En bild säger mer än tusen ord,
kroppen säger nej men vi kör ändå. Sanning.

monday morning

Sov ända fram till kl 11 idag. De har jag inte gjort en vardag på hur länge som helst. Men dom timmarna behövdes efter lördags natten, då de kanske blev 4 timmars sömn.. Hur som helst så var det skitkul, det var en perfekt kväll. Alla var på toppen humör, gillar mina vänner otroligt mkt, dom är världens bästa.  De slutade hemma hos tvillingarna + bäckman vid halv tolv tiden. Tog taxi dit och var där resten av kvällen. Dock kom securitas, inte okej! Slaggade kvar där och åkte hem på söndan, var hur glad som helst när ja kom hem, min syster är bäst!

Var otroligt seg igår, så de blev teven, datan hela dagen typ. Bakismat sen åkte jag hem till kära helen & andreas för lite film. Ska strax ringa till min barndomsvän och prata lite sen simning med Evelina (Y)


trots våra syskon bråk ibland så älskar jag min syster otroligt mkt!

Kliiiiiiiiiiir Kliiiiiiiiiiiiiiir

Tuna park om en timme me lovely vasilevski sedan systemet, mitt andra hem.
De där med att ja aldrig skulle dricka sprit igen kan vi ju skita i, de löftet kommer spräcka ikväll ;)


Lina & Marre var här igår, det blev hysteri! En stor svart spindel dyker upp, alla skriker, hoppar upp på sofforna, Marre försöker mörda spindeln med en tidning( lyckades inge bra första ggn) men sen jävlar så dog den. VI fick panik. Så blir de regn idag, skyll på oss.

loooove


värdelöst

Idag är en sån där dag ni vet, äcklig, vidrig, tråkig dag. En dag jag bara vill stänga in mig i mitt rum, eller fly från stan ett tag. Jag känner mig gråtfärdig för absolut ingenting. Skulle kunna gråta ut floder. Japp idag är en sån där tjejdag när jag är arg för allt och egentligen ingenting..

Ni som känner mig vet att jag allra mest hatar höst och vintern. Kommer stänga in mig hela vintern, glo på film under täcket, ha mjukisbyxor 24/7 och inte dricka alkohol. Aa vi får väl se hur de blir med den sista biten där..
Den här säsongen är bara så jävla värdelös!

Just de, 20 000 bilder har hittats på datan. Hela mitt liv fanns där så de känns bra, hoppas de kommer upp lite gamla bilder från mitt tidigare liv. Ångrar fruktansvärt mkt att ja raderade allt när de tog slut, de var ju mina 2 bästa år. Såna bilder som man borde ha sparat istället för att raderat, men i de läget tänkte jag inte. Förhoppningsvis är allt gammalt tillbax på datan. Kalle Ehrlin är guldvärd och förtjänar dagens ros som hjälpt mig med datan.

Nu ska jag luta mig ner i soffan, skruva på högsta volymen på datan i hörlurarna, lägga Selma bredvid mig & krama om henne. Sätter genast på min favorit låt, Dynamite nu. Den gör mig glad för då får jag en flaschback o tänker tillbax på Napa!

I wanna celebrate and live my life, saying ayo, baby let's go!!

det värsta någonsin har hänt.

Kommer gråta sönder om de inte går att få tillbax alla bilder på datan. Är arg, ledsen och jävligt irriterad. De här är inte okej, de är fan inte okej att ta bort bilder på datan, inte mina bilder! Ayia napa bilder, sommarbilder, festbilder, alla finns inte ens upplagda har haft tusentals på datan som ja inte ens lagt upp. Vet seriöst inte vad jag gör om dom inte kommer tillbax, de är fan inte okej att du tar bort mina bilder!!!!!!! Är så jävla arg nu!

En killkompis erbjöd sig att hjälpa mig idag, ska lämna datan till han senare idag. Han är Guldvärd om bilderna kommer tillbax!
Hoppas verkligen på de bästa .

:(



Världens bästa resa någonsin


jag är sugen, extremt sugen!

Vårterminen 2011 kanske?  

http://www.avista.nu/sprakresor/engelska/malta-sliema-lal

Vill verkligen göra något, åka iväg någonstans, tror de skulle vara en ass rolig upplevelse =)



något att fundera på.


My best friend gave me the best advice. He said each day's a gift and not a given right, Leave no stone unturned, leave your fears behind, And try to take the path less traveled by,That first step you take is the longest stride.




Fest - Bastu - Blablabla - Kronstad














Karlskrona bilder från Saras kamera, ska dra mig till stan om dryga 2 timmar för simning med Eve, sedan fixa lite grejer med den där kryssining, vill så gärna åka! Ska eventuellt träffa Natta & Elin ikväll oxå om ja ej jobbar :)

Puss på rumpan

you are amazing



De är något med bilden ja älskar... OSS!
Om 10 dagar är hon hemma, då har vi 12 dagar tillsammans, och de kommer bli bananas!
Ja räknar me mysiga vardag kvällar i stugan, och röj på helgerna! Har saknat Sara galet mycket !

Gårdagen var ass trevligt, alla dom bilderna dyker upp i veckan, ikväll blire film & mys! PUSS

I wanna dance with somebody, wanna feel the heat with somebody.

Nu mina kära vänner är det är det helg igen. Om en timme bär de av ner till stan, träffa Marre, sola och sedan hämta upp min goa farmor! Ikväll ska jag på kalas hos min kusin som idag fyller 15, grattis. Blir lite käk och mys med släkten där, sen ska jag kolla på idol med min mupp. Imorgon blir de några timmars jobb med Kicki, sen mot kvällen så kör vi igen. Utgång och alkohol med awsome people. Är fruktansvärt festsugen. Men får bli en lugn kväll, ska jobba på söndag.

Vad har jag gjort denna vecka då? Bla umgås med en vän och glot film och haft de trevligt, träffat tjejerna, myst och gjort absolut ingenting.

Ha en trevlig dag (Y)


säg hej till min nya kärlek


Vilka är ni? Känner vi varandra ?





Träffa dom här töntarna igår, dom drack, vi kolla på, Oskar hade tjejsnack, jag och eve lyssna på.
Den där Oskar kan verkligen prata.. Skjutsa ner dom till krogen, åkte hem till en vän, hämta dom 2 tim senare, köpte fyllemat o skjutsa hem fyllesvinnen, följde med dom hem en stund för o kolla film. Men alla somnade så jag åkte hem!  =)


hörde att vi hade kul i lördags.






















Var på bästa inflyttningsfesten någonsin i lördags hos tvillingarna Ehrlin + Bäckman. Grym kväll !


TONIGHT IS GONNA BE A GOOOOOD NIGHT

VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖÖR VI!!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world .

Idag har jag shoppat en bra , posetiv sak! Hittade ett par ursöta tofflor på tuna park, 99 kr. Och då stödjer man bröstcancer fonden, självklart gör jag det! De är ett litet rosa band på dom, sweet. Så handlade inget onödigt idag inte!

Min framsida på bloggen är de fulaste jag sett, hjälp någon!!???  :(

bara en massa bla bla blaaaa

I dryga 2 timmar har ja suttit framför den här skitbloggen, försökt få en ass snygg header. Men blev de snyggt? NEJ! Totalt misslyckat. Vill ha ayia napa bilder som bakgrund juu :( Men nu ger jag upp. De får vara sådär fult tills ja får hjälp av någon.


Nu börjar hösten komma . Grått ute, regningt, plaskigt och kallt. Jättekul att ha höst när man har en partner att krypa ner till en sån trist och kall dag, grattis till er som har de! Istället för att ha en pojkvän att vakna vid så har jag Selma & Tarzan, kanske världens mest gosigaste husdjur. Den ena har lite mer hår än den andra och är större än den andra. Men båda är mkt mysiga!

Nu börjar äntligen helgen närma sig! Simmning, solning, presentjakt och sen systemet imorgon med min man Dennis! ( inget seriöst ) Idol på kvällen tror jag? Och så kör vi på en hel del alkohol på lördag, det gillar jag allra mest med denna helg, med andra ord all in på lördag. Sen är ju frågan.. guldig ELLER grå klänning? Hatar dessa problem varje ggn man ska på fest. Evelina får vara min domare på lördag.

sova nu kanske?
aa vi kör på de.
godnatt , Puss


enklast är att inte säga vad man egentligen tycker om saker och ting

Irritation. Varför? Det vet jag inte. Små saker, små kommentarer som gör mig förbannad just nu.
Folk som inte tänker på någon annan än sig själv och folk som har en dålig attityd. Folk som klagar över sig själv, hur dom ser ut när dom i själva verket är så jävla snygga. Sånt för mig fruktansvärt arg, de får mig att må fruktansvärt dåligt!! 

 
Självförtroende? Vad är de? Har vi träffas?



oi you are you gonna bang ,all i wanna know , are you gonna bang . your going Napa, but are you gonna bang doe. Are you gonna bang, are you gonna bang doe.




de slutar med att de ALLTID blir något.

Söndag kväll redan , haft en mysig helg som alltid. Tacos & sex and the city i fre i farmors lägenhet med kära vänner. Några drinkar hemma hos mig med awsome folk i lördags, och idag lungt, sex and the city och film hemma hos mina vänner Helen & Andreas.

Om ungefär 8 timmar jag jag upp, ska möta Eve för 1 timmes simning, bastu och skitsnack i badhuset. Efter de ska ja träffa Lina för lite snack och bara umgås. Vill att dom här vardagarna ska gå riktigt fort nu så de kan bli helg och så de äntligen är lördag! Inflyttningsfester & grejer. Mupparna Ehrlin och Näckman har bla flyttat från ärla/hällberga för att bo inne i stan. Tror de kommer bli en aning bra där = spårat !!!!
Simon och hans flickvän har nu flyttat ihop, så dom ska vi oxå hem till en sväng (:


Blev kär häromdagen, handlade äntligen min älskade väska. Dröm väskan ja velat haft ett år,
nu står den här hemma, min bruna favorit väska. Jag är lycklig!


put you'r hands up in the air





RSS 2.0