Your love is my drug










tjejerna kom helt plötsligt förbi med lite tårta och en present igår. Fick en drink bok, så den ska vi inviga
på fredag kväll såklart ! Och imorn gör jag premiär på systemet, nice.

sitter & glor på fotboll, Brasilien krossar chile.
Sova om en timme, work 05.39 tomorrow

PUSS

Födelsedag, Midsommarafton, Filmkväll.. GRYM HELG!























Såååååådärja!
Fredaan: MIN FÖDELSEDAG!!! JAG ÄR NU 20 ÅRRR! :) Men blev som sagt firad dagen innan, men var hos kusinerna på midsommarafton under dagen, käkade lunch och drack en massa, och så var vi på djurgårn och så.
På kvällen bär de av till Ärla för att spendera kvällen där. Åkte ut dit med Marre & Sofie. De var ass kul, det blev en lugn kväll men jag hade kul ändå. Vi var hemma hos tvillingarna Oskar & Linus. ( alla grabbar spelar i ärla laget) och så var kim, filip, dennis, kangas och emil där oxå. Hur som helst, hade de grymt trevligt och de hoppas ja verkligen att vi gör om igen snart :)

Lördag: Sjuukt seg dag. Sov inte många timmar den natten, pappa o a-k åkte till grekland tidigt på morgonen, sa hejdå och var lycklig när dom åkte haha. Åkte och inhandlade lite tacos grejer med sofie, hämta upp natta och käka tacos hos mig. Marre dök upp ett antal timmar senare, snacka skit och hade ingen aning vi skulle göra på kvällen, ärla kanske skulle komma hit men icke så. Inge dricka blev de iaf inte,  Alla låg trötta i soffan så de va lika bra. Vi spar krafterna till nästa helg ist ;) Sara, eve och carro kom förbi. Sofie o marre drog tidigt så resten av tjejerna va kvar. Snokade runt på datan, kollade tv och alla sket på sig för vi kollade på the ring filmerna! Brudarna drog 02.30 inatt och nu är jag häär vid datan. Ska till Mamma sen och bli firad o grejer där, wohoo!

tuppen upp för den här otroligt mysiga/härliga helg.
tack för en sjuuukt trevlig midsommarafton!! Helt klart bästa födelsedagen, och en av dom bästa midsommarafton oxå :)

pusss

20 ÅRSFIRANDE!



Snart kommer släkten hit, ska käka mat, dricka alkohol och till sist äta tårta! För imorgon
är de min 20-årsdag.

Puss

.

finns saker jag sitter och tänker på...
men de är inget ja ska skriva här.


20 FUCKING ÅR OM 2 DAGAAAAAR!!!!!!!!

godnatt.


MINNS GÅRDAGEN, SÅ JÄVLA BRA.

Jag njuter av varenda bild från gårdagen. För kvällen igår var så jäkla bra.
Ni vet när man verkligen känner att fan vad kul jag hade ikväll, så ska alla kvällar vara. Så gårdagen var verkligen en sån kväll, vi styrde upp allt hos mig. Bjöd på en sjukt god bål som alla drack upp fort & blev fulla som tusan. Melonen den smakade riktigt mkt vodka haha. Lite snacks och så satt vi utomhus hela kvällen och hade de otroligt trevligt, sedan bär de av till åbryggan där de va proppfullt med folk, jag hade handbojor på mig hela ute kvällen som brudarna tvinga ha på mig.. jag fick ett halvt glas röd vin på mig, rammlade och flashade i stort sett allt för ett gäng killar bredvid mig. Och jaa de säger väl i stort sett allt?!
PUSS PÅ GÅRDAGEN!




















Tonight is gonna be a good night!!

har bjudit över lite folk hem till mig ikväll, ska fira min 20 årsdag, en vecka tidigt men skitsamma :D
Ska bli ass kul ikväll!!!!

TAGGA! =)


puss på alla nära & kära!

misstag

Alla gör misstag, jag har aldrig känt att jag ångrat något jag gjort.
Men nu gör jag det, en sak som hände för någon vecka sen fyfan.

största misstaget jag gjort och jag ångrar de som tusan.
fuck you

förändringar

Självklart kan förändringar vara bra, men inte alla förändringar.
När någon ändras så pass mkt att den blir dum i huvudet, då är de fan inte okej.
När någon behandlar folk illa, beter sig som en idiot och jaa, jag kan fan säga hur mkt som helst.
Jag riktar inte in mig på just en person, ja menar allmänt. Varför låtsas vara någon annan förr? Stå för den du är ist jävla töntar.

Jag tycker de är patetiskt, och jag har ingen respekt för såna heller.
Jag behandlar folk som jag själv vill bli behandlad. Och behandlar folk mig illa då behandlar jag dom så.


hur som helst, fredag imorn. Vilket innebär kungösr sedan långt ut mot landet på kvällen, ja snackar om Ärla haha. Dom ska ju möta Bk sport hemma, de får jag inte missa och så är ju emil skyldig mig pengar så dom ska jag faktist ha ;)

LÖRDAG, FEST FEST FEST!! Vill ha en cider nu, känner hur grymt sugen ja är på en bacardi brezer mango..
skulle smaka gott nu.

avslutar inlägget med en bild på mig och eve, taget en söndag eftermiddan ute i sundbyholm, puss på dig !


leva livet

tog en liten tripp till frövi och hälsade på min barndomsvän Lisa, skönt att komma från stan en dag och vara ute hos henne & snacka skit. Blev dock fel väg hem, har ingen aning vad ja tog för jäkla väg, de va inte samma som ja åkte dit. Var helt plötsligt i Köping sen Eskilstuna tillslut så ja kom hem iaf hehe.

Fick sen besök av sofie, och bestämde att färga mitt hår + lösishåret. Snackade skit, skrattade och umgicks. Planerade helgen lite, blir Ärla på fredag kväll och lite tårta bakning på lördag innan kvällningen. Sofie tyckte att ja skulle baka en tårta, jordgubbstårta, så det blir nog så :) 

Annars rätt fullt upp hela veckan, ska träffa Jessika imorgon och sola hemma hos henne, torsda miroi möte sen träffa Lini och sen åker ja till kungsör på fredag & besöker becka, sen vare ju HEEELG! ge mig LÖRDAG =)

fullt upp varje dag, precis så det ska vara :)

puss på alla mina fina tjejer!


darling..






Idag vill jag ge min vän Sofie en stor kram & säga att jag tänker på dig hela tiden..
Kommer alltid finnas här för dig, du kan ringa mig dag som natt när som helst, tveka aldrig!
Jag älskar dig !



Sunday












Hittade tyvär inte alla igår, 3 st som jag ville ge en ros hittade jag inte :/
Men vilken stämning det var, var först på rekarne och träffade erik & simon, (eve såg jag aldrig)
det var sjukt mkt folk och alla var jäkligt taggade. Så kul att se alla vara såå glada ;D
Sen var de ju rinman, där jag hade flest att besöka, jessika, nathalie, emil, Lina och ett gäng andra träffade jag.
Gick runt på stan sen och tittade på alla flak, sedan bär de av till pedersen för lite mat och studentfirande, var där ett tag sen vidare till johannas place :)
Sen under kvällen var ju jag och sofie taxi, allt kom inte förän vid halv två på natte, låg i stort sett halv döda hos mig och kollade vänner, men jäklar vad pigg man blir när man kommer ut sen och kör runt lite. Så skjutsa eve och hennes kompis på efterfest, sen åkte jag ända ut till ärla för att skjutsa hem Emil :) & så Sara, filippa och matilda lite senare. Så kom hem runt 4 inatt svintrötttt.
Ska käka lite frukost nu sen gå ut & lägga mig i solen tror jag, sen åka ut till ärlas hemma match och kolla.
Har bott själv hemma hela helgen, ingen pappa, a-k, hund elr småsyskon, dom åkte till lidköping i fre och kommer hem idag, så jäkla skönt att vara helt själv hemma ser fram emot när dom åker till grekland wohoo (: haha

Grattis alla studenter & hoppas att ni hade en grym kväll igår :)

STUDENTEN IMORGON!!!!!

För ett årsen var det jag som tog studenten, imorgon är det alla 91ors tur!
jag är såå avundsjuk, men fyfan vad glad jag är för eran skull.

har varit och fixat student saker hela veckan, jag har 8 st som jag vill se springa ut hoppas ja hittar alla :)

SÅÅ GRATTIS ALLA SOM TAR STUDENTEN IMORGON, NJUT HELA DAGEN, TRO MIG DE KOMMER
VARA BÄSTA DAGEN I ERAT LIV ;D

SÅ GRATTIS MINA ÄLSKADE VÄNNER!! NI ÄR BÄST




dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.




awesome

hade tänkt vara hemma hela kvällen, men sen messa eve mig så ja bestämde mig för att åka till henne en stund. Hämta henne hos en kompis skjutsa 3 boys till krogen sen sluta de med att vi våldgästa Sara. Väldigt längesen man träffa dom båda och satt och prata såhär mkt som vi gjorde ikväll, pratade om allt. Hade en hel del spännande saker att snacka om. Klockan gick fort som fan och nu sitter jag här, ska sova strax sedan sätta alarm kl 10 för att möta upp Sara Och Eve en sväng på stan och kolla klänning till sara. & träffa pedersen senare på eftermiddan, fullspäckad schema, i like!

pusss


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR ETT ÅRSEN..


















Ett årsen idag, ett helt år har gått sen jag tog studenten. Jag hade inte världens bästa klass, vi var långt
ifeån perfekt men student dagen den var fan perfekt. Trots allt skit som de hade varit i skolan så var de ingen som brydde sig alls slutet på skoltiden, alla prata med alla och umgicks tillsammans, de var underbart. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur känslan var den dan. Champangne frukosten hemma hos Jennie, sjukt jävla bra stämning i skolan, alla var så lyckliga och fulla. Alla gick runt och sjöng hela dagen, jag ryser bara jag tänker på de.. Och matsalen, alla sjöng som tokar hela tiden under middan. & innan man skulle springa ut, alla stod beredda och ville bara springa ut, asså shit! HEEEELT SJUKT BRA! När vi sprang ut börja denise gråta men jag höll mig, ville inte förstöra sminket, och ja minns va de första ja sa när ja kom fram till mina föräldrar och alla.. jag bah vart är daniel? hehe...
De va så kul att möta allihopa, vänner, familjen och en massa andra, fick en massa gosedjur och en massa god saker att dricka på flaket. Flaket var fan ABSOLUT DE BÄSTA, åkte runt i över 2 timmar shit alltså. Och sen så släppte dom av oss på djurgårn och ja åkte hem och möttes av hela min underbara familj/vänner/släkt och dåvarande pojkvän. Fick helt sjukt bra presenter och åt god mat och drack en massa. Efter de blev ju förfest hos madde me några i klassen sedan utgång :) Krogen var fan helt sjukt kul, sen vandrade man hem kl 2 på natten, ont i fötterna som in i helvete efter typ 4 timmars dansande.. 
Bästa dagen/Kvällen/Natten i hela mitt liv.

Studenten är ett minne för livet & jag saknar den dagen otroligt mkt,
det var en dag allt var perfekt.


ush

Idag känns allt ush.

ikväll måste jag ut, vill dricka cider och ha kul, orkar inte med de här längre.
hur j*vla korkad får man bli? just de, känner mig som en idiot idag, nej föresten ja ÄR en idiot.



2 Juni 2010

HAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAH

behöver ja säga nåt mer?

RSS 2.0