SOMETHING NEW

Jag vill göra något. Jag vill åka iväg på en spontan resa, och jag vill göra något med mitt hår. Svart och långt är det, har inte klippt mig på en evighet typ. Så en klippning och färgning innan helgen bara måste fixas! Klippa de kortare kanske? Vågar man göra något nytt? Håret är typ mitt allt skulle kännas sjukt konstigt med kort hår. Åh jag vill typ färga de i lite röda slingor oxå, synd att man inte var rik för håret kostar fan mycket. Annars idag har jag vart med morfar i Strängnäs och grillat hos Sara med Eve Sara och Sanna. En kanon kväll med mycket skratt med awesome vänner! Längtar till helgen, å-festen och fest på fredag, jajamensan! Förra å-festen var helt sjukt. Sjukt kul och spårad kväll. Känslan jag hade dagen efter var en av dem värsta jag vart med om. En sån kväll blir de absolut inte iår för de är jobb som står på schemat hela helgen :) jag försöker smida planer och planera lite inför helgen.. Det här kan bli bra! Nu sova och tänka på nåt helt annat!


Orkar inte

Drömmer mig bort hela tiden, shit shit shit.


SKOTTLOSNING

Eskilstuna är en hemskt stad att bo egentligen. Här finns det alldeles för många kriminella gäng. Eskilstuna är med på listan över dem städer där kriminalitet är värst på. Tanken av att veta det känns fruktansvärt. Man ska aldrig gå själv någonstans, alltid gå med någon eller flera efter krogen tex eller ta taxi hem! Så varför bor man här? Ibland önskar man att man bodde någon annanstans. Men egentligen sånt här skit kan ju hända var som helst. Våldtäkt i Örebro, dryga 10 mil härifrån har vart otroligt många under juli månad, det är så jävla äckligt och vidrigt!! Vart är Eskilstuna på väg?


HEJ SOMMAR


ALKOHOL, BÄSTA VÄNNER

Ikväll är kvällen jag längtat efter så otroligt mycket. Eve jag och Sara ska köra på en fantastisk utgång där vi ska dansa och pausa. Jag är hemma och vilar på mina 3,5 timme rast innan jag beger mig till jobbet igen 15.30 för sista passet sen tar jag helg! Jag tror kvällen kommer bli kanon och jag hoppas på en spåras ute kväll som slutar med efterfest och massa jäkla kul. Igår blev de grillning för att fira Helena. Jag kände mig hög på livet igår. Typ gladaste tjejer ever jag lovar. Riktigt nice. Kom i säng vid 11 för att jobba idag så blev en tidig kväll igår och alkoholfritt. Ikväll är de andra bullar för ikväll kör jag all in och jag är så underbart taggad. Ikväll är det vi vi vi, massa kärlek.


FREDAGS GRILLNING PÅ G


TRUE


OVER AND OUT

De finns alltid något att tänka på. Alltid något att skvallra om och alltid något som har hänt. Halva sommaren har gått nu och jag vill inte att den ska ta slut. Jag har badat endast 1 ggn iår. Jag har inte festat så mycket som jag hoppas på. Och jag har inte spårat något. Det har varit en lugn sommar med regn varje dag. Solen har inte tittat fram speciellt mycket och jag är besviken, jag har hoppats och drömt om att åka tillbax till mitt favorit ställe Ayia napa i slutet på augusti. Men det blir inget. Jag vill ha en veckas semester, med sol, fest, nya bekantskaper, spårade kvällar på krogen, lite sömn och en solbränna. Den veckan vill jag spendera utomlands, jag blir en helt annan person och det går inte att förklara. Livet känns bara så fantastiskt när man ligger vid Medelhavet med sina bästa tjejer och kollar på folk som rör sig överallt. Där känner man ingen, igen som bryr sig om hur man är. Ingen som lägger ner energi eller tid på att bry sig, man bara är.


SÖNDAG KVÄLL


MYSPYS


LÄNGTAN

Längtar till slutet på augusti och jag längtar till 1 oktober när jag då lämnar flick rum och flyttar till en egen lägenhet. Ser fram emot att inreda lägenheten och bjuda hem vänner och familj på fika osv.
 
 
 
 

KÄNSLAN ATT SITTA PÅ EN VANLIG TOALETT OCH SOVA I EN SÄNG IGEN

Ons-lördag befann jag mig på P&L i borlänge. Dada life var så fucking gryma på ons kväll dem spelade. Epic motherfucker, får rysningar bara jag tänker på det!! Uggla var härlig och roxette var också bra. De sög att jag inte såg några mer, men men. Måste säga att det är en skön känsla att sova i sin säng och framför allt att gå på en vanlig toalett som inte är skitig och inte har tvål. Trots foten och smärtan så har jag haft 3 bra dagar med tjejerna och dem har vart gryma som hjälpt mig så mycket och ställt upp för mig. Har träffat härliga människor oxå.
 
Sov sjukt bra inatt, har tydligen snarkat men det förstår jag. 13 timmars sömn var ljuvligt!
Är sjukskriven nu till onsdag sen får vi se hur foten är och om de går att jobba. Ska skriva på kontrakt till lägenheten imorn och sedan bli firad av mormor och alla på kvällen!
 
Haft besök av 4 fina vänner idag som kom över och snacka skit, sen käka vi. Min underbara helen var också här nyss en stund på väsk jakt.
 
Nu blire fotbolls mys i soffan med familjen!
 
/ kram
 
 

RSS 2.0