ledig imorn!

Underbart, är ledig imorn! Undrar vad man ska hitta på då?

Idag blev det Vilsta en stund efter jobbet med marre, jessi och Emma. Trevligt trevligt :)
Annars har de inte hänt så mkt, badad i vilsta me bla daniel martin och eve sen tagit de lungt mest,

HELGEN!
Kommer bli kanon, ja och nathalie hade ju bestämt för ett tag sen att vi skulle ut och så, så de blir säkert skit kul på lördag, dock missar jag Saras 18-års fest ;/

nej ska inte sitta kvar här, ska hem till Daniel ikväll tänkte ja (; och imorn ska ja nog lägga mig ute i vilsta, ska försöka tvinga me mig daniel ut :)

Puss

1 & ett halvt år me dig min älskling.

Igår var det ett och ett halvt år mellan mig och daniel, de firade vi genom att vi var ute och käka på lördag kvällen på akropolis, badade efter de, sen köpte vi onyttigheter och titta filn hela kvällen. på söndan jobbade ja hela dan så efter de blev de en tur till borsökna och badade en sväng (:

tack för den hgär underbara tiden tillsammans med dig Daniel, snart flyttar vi "ihop" och allt oxå. Nästa vecka ska jag och älskling åka till Ikea och titta lite med :)

Han är verkligen världens bästa, finns ingen som dig.  Jag är världens lyckligaste.

26 juni




födelsedags kalas igår då, fick denna snygga väska av älsklingen! sen bla en brödrost, presentkort, och massa annat flytta hemifrån saker. Imorn blir ja firad hos Mamma (:

Snart slutar daniel, och då ska vi åka och bada (:

19 år idag

Blir firande med familjen ikväll på pappas sida och mamma på lördag (:
ska lägga mig i solen nu sen göra iåning mig.

härligt med sol ute

Träffade rebecka idag, satt och käka och snacka en massa (; va riktigt kul de va så otroligt längesen jag träffade henne och umgicks. Måste verklugen göra om de flera ggn.
Kommer ihåg första året på gymnasiet, vi var jämt! festade på helgerna och umgicks bara.

Snart ska ja käka lite sen kommer min älskling och hämtar mig, sover såklart med han inatt igen, får inte nog av honom (: Och imorn fyller jag 19 år! Inge speciellt diretk men nästa år då jävlar (:




kanon bra väder idag

Jobbade som vanligt ida till kl 2, solade med eve sen åt vi en glass. Efter att ha vart och solat så åkte jag hemåt och solade ännu mer på stutsmattan. Åh vad jag älskar det här underbara vädret, hoppas de håller i sig nu.

& imorn blir de jobb sen träffa rebecka och sova med älskling(: Torsdag fyller ja 19, inget speciellt vill hellre fylla 20 :D


22 juni

En glad nyhet, min plånbok är hirttad! Vart tror ni den var då? Joo i Ica safiren vid kloster kyrka, va ju där me daniel och martin i lör och tydligen glömde jag den, vilken tur !

Annars gick jobbet bra idag, ganska segt ibland annars bra förutom att min mobil knappt funkade förän k 2 på dan, den stängdes av hela tiden nu är de dags för en ny.
Ska snart bli upphämtad av min älskling, sover hos han inatt (: snart är de inte långt kvar tills han flyttar, då får jag tillbringa varje dag tillsammans med han, längtar!

Imorn ska ja träffa eve, ska sola lite tänkte vi, och onsdag rebecka lantz, var ett otrokligt tag sen men bestämde för att ses nu(: Ska bli trevligt !
/ emelie

skulle behöva en ny mobil



Skulle behöva en helt ny mobil känner jag, gillar denna fast finns i andra färger med (:
Och en annan grej nu, min plänbok är helt försvunnen! vart kan den vara ? hemma hos daniel under hans säng? i hans stökiga bil? ( haha) eller kanske tappat den på gatan..? Jaa vet inte, hoppasd hoppas han hittar den hemma hos han! Jag hatar att tappa bort saker!

söndag



Midsommarafton var jätte trevligt med Helen och colle, grillade och bara umgicks hela kvällen.
Igår var jag och daniel med hans jobbarkompis Martin och umgicks, käka på amerikan pizza och satt i stadsparken och snacka en massa på kvällen bär de hemåt till Daniel och sov kvar där. Men inatt sover jag hemma, han börjar 12 imorn så.

Annars i veckan jobba och sola,och på torsdag fyller jag år, så blir massa firande oxå.
Älskar dig daniel <3

Glad Midsommar !

Glad midsommar på er alla.
Kom precis hem från jobbet ska in i duschen snart sen börja fixa mig.
Ska till Helen och Colle ikväll och grillan sen vet vi inte, de visar sig.
 <3

snart blir jag och daniel sambo.

Har inte tänkt så mkt på att daniel snart flyttar in till stan alls.
Men igår när jag och daniel var på hans jobb så träffade jag alla hans jobbar kompisar , och de slog mig när en kille sa snart är ni sambo. Då jag bah men shit snart är vi ju de, lite läskigt.
Och nu vill daniel att vi tar min tv hem till han bara för de e plasma, haha. Enda anledningen att ha de är för att han ska bjuda in jobbar kompisarna och spela. Men men de tror ja inte blir så :)

Idag jobbade jag med Nathalie och vi har redan planerat in en lördag kväll att festa (: och nu är de mkt roligare att jobba när hon jobbar samma veckor som mig.

Min älskling är så söt, på jobbet igår när han skulle presentera mig sa han:
Fredrik det här är min älskade flickvän Emelie, så jäkla söt !

Nej ska kila nu, kolla lite tv och så.
glad midsommar förästen :)

mitt allt



Igår kväll kändes de som jag och daniel precis hade träffat varandra, nykära, pussar varandra hela dagen och kramar varandra, man kan helt enkelt inte släppa den personen. Köpte 2 filmer att titta på igår, lite popcorn och så började fil mkvällen. Han är den som lysser upp min vardag med hans vackra leende. Helt underbart .

jag älskar dig Daniel <3

lördag morgon

Var och tittade på min kära barndoms kompis student igår i frövi. Hon var så glaaad, jag fick ryssningar när dom sprang ut, när dom var på flaket och dansade hela klassen med hög musik till. Då började jag verkligen sakna tillbax till våran student, en vecka sen idag! Visst har de gått sjukt fort? Jag längtar tillbax ju :( Tyvär gick dagen alldeles för fort men sjukt kul hade jag.

Idag då, ska träffa Nathalie en stund sen, och träffa becka ikväll (: <3 Annars blir de lungt idag.

älskar dig daniel <3

090611

Börjar fundera på vad man ska hitta på på midsommar`? Daniel är till och med ledig på lördagen så då kan man ju festa, jag däremot jobbar på midsommar men bara till 4 senast. Förra midsommar var väl sådär, men året innan det, ahhh det var bäst! Bästa midsommar ever, de va vi tjejer, förkrök hos Lina sen 2 olika fester under kvällen, grymt kul.
Det kommer ni väl ihåg? De går bara inte att glömma bort. Saknar det tjej gängen vi var den sommaren. =/



Studentdagen var bästa dagen i mitt liv !

Student dagen började med att klassen samlades halv nio hemma hos Jennie. Vi satt där ca 45 min och drack lite. Alla var taggade till 100, stämmningen på väg till skolan var grym. Vi väckte nog hela nyfors med vårat skrikande på väg till skolan. I skolan sammlades hela klssen i 3522, vi fikade träffade några lärare och umgicks.
Runt 11 tiden hade vi fotografering utanför skolan och efter det var det mat och så utdelning av betyg. Jag blev årets Klassens mamma och fick även en bok av lärarna.

Stämningen i matsalen var otrolig, när vi väl satt där började ja förstå att det häe
 va sista ggn jag sitter här och äter med min klass. Sista ggn vi är i skolan! De kändes konstigt ja kan inte fatta att skol tiden är över, de är inte förän nu som man förstår hur bra man har det i skolan.

Halv ett bär det av till aulan för att höra rekotorna prata och sånt. Och efter det ut spring, när jag väl sprang ut kom de som en chock. De var så sjukt mycket folk där, och i den massan skulle jag träffa min familj, släkten, vännerna och daniel.
Denise började gråta när hon träffa sin familj, jag blev tår ögd jag med men ja höll mig.

Efter att man sagt hej till familjen fått blommor och champange så drog alla till flaket. Och det var det bästa under hela dagen, stämningen på flaket var verkligen som vi var en hel klass igen. Alla pratade med alla, alla var verkligen lyckliga
och kramade om varandra !! Flaket var bäst, skulle kunna göra om de igen :) Åkte på flaket i nästan 2 timmar och de va helt otroligt bra.

Väl hemma så var min familj och släkt här, även daniel och hans föräldrar. Fick öppna presenter och så.
Fick bla:
En klocka , av älskling, presentkort på ticknet, armband, knivar, glas, presentkort på olika affärer och en kamera ! Var hur nöjd som helst med allt. Sen på kvällen blev de förfest hos madde med henne natta och malin sedan krogen hela kvällen. Där träffade jag Marre och jessika, hade så otroligt kul hela den kvällen.

Så aa, studenten är ett minne för livet !  Och jag kommer sakna klassen och alla i klassen sjukt mycket, saknar redan den och skolan, & lärarna såklart.

STUDENTEN 09, DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV!

SMSE3


 
TACK SMSE3 FÖR STUDENTEN! HELT OTROLIG STÄMMNING,
& TACK FÖR DOM HÄR 3 ÅREN. Mer bilder på min bdb eller facebook.

måndag

bilder från studenten kommer senare idag,
tack alla för en toppen dag! Tack vänner, familj, släkt ,älskling, klassen för att ni gjorde studenten till ett minne för livet !

Det blev en otroligt rolig dag. vill bara backa till bax till lördag igen.

Nu är det 90:ornas tur, imorn tar vi Studenten!



Imorgon är det våran tur, VI SKA TA STUDENTEN!
Det kommer bli en minnesvärd dag/kväll.

Kan inte fatta att dom här 3 åren på gymnasiet är slut även fast vi inte har haft så bra i skolan eller nån samman hållning direkt så kommer jag sakna den iaf.

14.30 Imorgon på Rinman springer vi ut :D!

VI SKA TA STUDENTEN!!

IMORGON ÄR DET DAX, BÖRJAR BLI OTROLIGT NERVÖS NU.
KAN INTE BESKRIVA KÄNSLAN,

MORGON DAGEN KOMMER BLI BÄST!
VI SKA TA STUDENTEEEEEEEN!


En dag kvar !

090604

Var hos våran lärare imorse, Maria hon hade verkligen jätte fint hemma ! Bara vitt och mycket fina smycken i sin lilla affär. Vi fick lite fika och satt och pratade om framtiden och så.

Efter det blev det skolan för att öva i aulan inför lördag sen käk med Nathalie Och Jessica !
Nu tänkte jag städa mitt rum bla inför helgen, imorn blir det stan med Helen, sen pynta flaket med klassen och rix fm festivalen med N och J en stund.

Lördag , STUUUDENTEEN! Det kommer bli en av dom bästa dagarna i mitt liv, inget kan förstöra den dagen inte ens om det skulle regna för då får man fortsätta att ha kul bara .

jag älskar dig Daniel <3

kväller

Sitter vid datan, hör hur selma springer runt som en tok i huset galen hund haha. Men hon e ju bara valp och crazy.
Hon kommer somna gott sen det är ju bra.

En lektion idag, sen frissan & hem till Mamma och var där annars lungt.
Är nöjd med håret iaf :)

5 DAGAR KVAR !!!

Måndag förmiddag

undervart väder ute, vill bara ut och sola.
hela helgen jobbade jag som sagt, och gissa om de va bra väder ! Självklart var det de när jag jobbade, var så avis på alla som låg ocb blev bruna på djurgårn i helgen.

Nu har jag bara en önskan och de är att de ska va bra väder på studenten, det ryktas om att de ska va 13 grader ute och regn men nu såg jag att de ska va fint.
Håller tummarna ! :)

Ska till frissan på eftermiddan, äntligen färga utväxten och kanske nå slingor.

RSS 2.0