--

säg inte att du saknar mig, uppenbarligen gör du inte det. Bryr man sig och saknar någon då hör man av sig.
Ljug inte för mig.



-


AMICAE

Sover i farmors lägenhet inatt. Här är det lungt och skönt. Enda ljudet är tv:n, musik och när jag knapprar på tangenterna. Imorgon börjar jag en ny kurs och så ska jag träffa Helena, Johanna och Louise på stan en stund.

Godnatt!

YOU THINK THAT YOY KNOW ME. CAUSE BABY, YOU DON'T KNOW A THING ABOUT ME.





POWERWALK

Varit ute på en riktigt skön timmes powerwalk. Nu har jag duschat och gjort en smootie som jag sitter och dricker. Sjukt gott! Den består av

* 1 kiwi
* 1 banan
* Lite hallon
* Ungefär 2-3 dl naturell youhurt
* & lite vanilj socker, ( man får smaka efter själv)

Jobbar kväll idag på nedre nyfors och det ser jag fram emot, har inte träffat dom rara pensionärerna på länge nu! Och jag är även bokad för jobb imorn, onsdag och torsdag. Hoppas den här veckan går fort för jag längtar som en tok till lördag the party of the year - jessikas inflyttningsfest!

nej nu ska jag kolla ett avsnitt av two and a half men ♥

SÖNDAG




Pics från fredan! Nu vindruvor och two and a half avsnitt, de avsnittet är nedladdat och ska kollas på nuuuuu!!








DON'T STOP BELIEVIN

Fredag kväll bestod av vin med vännerna och gårdagen var jag nykter och var mest social medans andra drack förutom jag och kronholm. Vi var hemma hos Max hela kvällen igår och det var trevligt. Planerade Jessikas inflyttningsfest som blir nästa lördag, awesome! Älskar inflyttningsfester =)

Idag var det menningen att jag skulle befinna mig på Ärlas sista match ute i sundbyholm men de var inga som var pigga på att dra ut dit och jag sov till halv tolv idag. Håller tummarna på att dom vinner!

nu ska jag lägga mig och kolla two and a half men är totalt beroende av det!
Lägger upp bilder från fredan senare idag.


YOU'VE GOT THAT SMILE THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE, I PRAY TO GUD EVERY DAY THAT YOU KEEP THAT SMILE.










NU MOT HELENA


FREDAG, ÄNTLIGEN FREDAG!

Tisdag : Simning en timme
Onsdag: Powerwalk en timme
Torsdag: Simning en timme
Fredag: Simning en timme

Simmade igår med Jessika Kronholm och idag ska jag simma med den andra Jessica, vestin!
Och det är äntligen fredag, det har varit en bra vecka och allt rullar på så bra. Ska strax göra lite gröt sedan bege mig till stan och möta upp Vestin för att simma igen. Sedan väntar en lunch och massor med skvaller med min vän Lisa som kommer från Örebro. Och ikväll träffa vännerna!

Var hemma hos min pappa igår och umgicks och käka gott med dom. Vi pratade massor och pappa säger : Emelie du är verkligen en tjej som bryr sig om sina vänner och gör allt för dom!
Och det är sant, jag skulle aldrig i hela mitt liv lämna en vän bara. Jag har lärt mig att inse vilka som är mina äkta vänner, och det har jag verkligen insett det här året, vilka som verkligen finns där för mig.

"Vänner är den familj man själv väljer "

DO WHAT MAKE'S YOU HAPPY. BECAUSE IN THE END, WHO'S THERE? YOU.





24 - 26 NOVEMBER



Den 24 november drar jag och dessa 3 älsklings tjejer Jessika Marre och Helena på 100 % party kryssning, JUDGEMENT!
Nu har jag något att se fram emot, kommer bli spårat! Alla hyttar är slut och de är dryga 3 300 pers som ska dit, helt galet!

För övrigt så var jag hos Elin några timmar med tjejerna. Skvallrade och snacka skit, som alltid!

I KNEW IT NEVER WOULD WORK, BUT DESPITE THAT, I FELT LIKE I DID.







and i refused to recongnize


AYIA NAPA

Nästa år tänker jag åka till ayia napa och stanna där hur länge som helst. Fyfan vad jag älskar den staden, nissi beach åh ge mig nu! Jag blir så glad på tanken att åka dit. Typ världens gladaste när vi bokade resan och drog 4 dagar senare i sommras. Ah ja älskar att träffa nytt folk, jag älskar verkligen att festa, och att bara vara. Där känner man inte en jäkel och de är så otroligt skönt. Och bäst av allt är att jag slappnar av och bara är. Nästa år kommer bli grymt och jag åker inte dit en vecka utan då tänker jag åka dit mer än en vecka. Det är så jäkla värt det. Helt sinnes galen stad. 


Carpe diem



2 sommrar i ayia napa med 2 olika tjejgäng.


STILL JUST AS HARD, EVERY TIME.



-


SAKNAR



Jag saknar er tjejer.♥ Jag vet att ni har det hur bra som helst i London och jag kan inte vara mera avundsjuk på er. Hoppas ni stannar ett tag till så jag hinner komma och hälsa på er, så vi kan ha de bäst en hel helg. Så ni får visa mig London och uteställena! Tänker på er varje dag ska ni veta och Linnea, grattis på födelsedagen ♥


GIRLS

Tack brudar för den här grymt bra helgen, åh vad ni är bra! Love you all.

ALL DAY, ALL NIGHT.








Gårdagen i bilder. Slutade med film på Kriebsengatan och övernattning. Kärlek till er tjejer ♥






JACOB´S CREEK VIN IKVÄLL




NÅGRA GLAS VIN IKVÄLL

Efter att ha pluggat klart en uppgift sen lunch så är den äntligen klar och inlämnad. Nu ska jag bege mig in i duschen och duscha, sedan göra iåning mig innan Emil kommer hit en stund innan vi ska bege oss vidare och möta upp alla på förfesteten. Louise, Johanna, Mimmi, Christina, Marre och Helena ni är grymt bra.


DIN TOK DÄR



imorgon ska det partajas gubben ,
och med andra sköna tjejer + dahlin!
danza kuduro ♥
Godnatt!


ALWAYS NUMBER ONE

Tjejkompisarna.

Vad tusan skulle jag göra utan er? Vem skulle jag ringa när jag vill skvallra, prata ut, skratta med, spåra med, prata i telefon med, göra sjuka saker med, vara mig själv med, gråta med, åka utomlands med och framför allt kunna lita på.

Alltid kommer ni komma på första plats, oavsett vad. Ni vet vilka ni är, jag älskar er.  


BACK IN TOWN



Längtar som en tok efter den här vännen. Ska hämta upp henne imorgon på eftermiddan, och då vill jag umgås, krama henne och prata av mig. Känns som en evighetsen jag träffade Evelina, börjar verkligen känna att jag ska boka upp mig en helg nästa månad och hälsa på henne i norge.  puss, jag älskar dig.

BESVIKEN

fyfan alltså.

STEFAN LIV - DÖD

En på facebook rekomenderade en länk där och jag gick genast in och tittade. Bröllops bilder på den döde svenska landslags målvakten Stefan Liv och hans fru Anna. Kan inte låta bli att fälla en tår, livet är så grymt orättvist! Tänker på hans fru och deras 2 små barn. Kan inte ens föreställa mig hur dom mår nu.

Kollade på aftonbadet.se nyss, bilder och texter om olyckan. Bilder¨på frun som står vid Stefans kista och gråter. Alla sörjer de ryska hockey laget över hela världen. Dom skulle fan bara åka och spela hockey men istället blir det något fel på flygplanet som kraschar och alla spelare dör.

Man kan aldrig föreställa sig hur de är att förlora någon nära förän man är med om det. Livet är grymt orättvist och det kommer aldrig kunna bli detsamma efter en sån här förlust. =/ Frun kommer aldrig mera få träffa sin man, aldrig mera säga att hon älskar honom öga mot öga, aldrig mera kyssa eller få hålla om honom igen.
Och hennes barn kommer inte ha en pappa i sin uppväxt, aldrig ha med honom på föräldrarsamtal, aldrig få krama om honom igen och ha en pappa att komma hem till efter skolan.

fyfan för livet ibland.

FOTBOLLS SÖNDAG

Blev inge krök igår, var hemma och kollade two and a half men i sängen. Idag blir det fotboll, ärla pojkarna spelar så ska ta mig ut dit med brudarna sen vid 15 tiden. Efter det blir det att hyra film och käka mat.



p.s fotbolls killar är sexy!

WE MIGHT DRINK TONIGHT.

Har verkligen degat hela dagen idag. Vakna kl 12, går fortfarande runt i morgonrocken. Kollat några avsnitt two and a half men, haft besök av mormor & morfar och pluggat. Det är lördag och inga planer under dagen då är det okej att gå runt med morgonrocken. Nu ska jag lägga mig och återigen lässa lite plugg sedan käka tacos med la familia och hem till pappi och gå ut med Selma en stund, efter det bär det av till Helena. Fest eller inte fest ikväll är den stora frågan. Helena och Marre är som alltid sugna på det, och just nu ser de ut att bli så. 2 dagars denna helg, äsch bara och köra!

give me everything tonight

DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG.


FEST HOS HELENA

På måndag är det nya tag, och jag är sjukt taggad till det. Men ikväll, då kör vi lite alkohol med brudarna hemma hos Helena och ett besök på krogen. Kärlek till er mina tjejer!


Be thankful for what you have, you'll end up having more if you concentrate on what you don't have, you will never ever have enough.




BEST OF SUMMER 2011

Tänkte göra en summering av den här sommaren, vad som var bäst i Juni, Juli och Augusti!

JUNI





 
Sommaren började med att bästa Emil hade 20-års fest, helt klart bland den bästa festen den här sommaren!






Mina älskade vänner tog studenten sen på studentkvällen festade vi hos Ågren i hans lägenhet. Som sedan sluta med ett besök på royal sedan efterfest hos Ågren fram tills morgon kvisten, awesome!





Helgen efter studenten var vi på förfest hos Tomas och där var de en massa trevligt folk, sen blev de nybron :)









Midsommarafton med härligt folk, dagen efter fyllde jag 21 och hade fest för mina närmsta vänner.
Tack fina ni för era fina presenter ♥

JULI


















Började månaden med att packa väskan och dra sista minuten till Ayia napa med tjejerna. Bästa grejen på hela sommaren. Hade en vecka fylld med fest, sol och bad. Sen har vi firat Sara som har fyllt 20, Evelina som också fyllt 20 år. Och vart på efterfest i hällberga.

AUGUSTI




Förkrök hemma hos Sara, sedan å-festen, brasseriet. Sjukaste karatefyllan på hela sommaren..









Onsdags utgång, grym kväll på brasseriet!












Spontan fest hos Ärla i deras nya lägenhet på stan, spårat!









Löninghelgen förfesta vi i farmors lägenhet, spårade och var på björn rosenström och till sist som alltid, efterkrök hos Ärla.

♥ AWESOME


WE MIGHT DRINK A LITTLE MORE THAN WE SHOULD.


100 % party kryssningen 1-3 september. Gryyym! Träffa bland dom sjukaste människorna någonsin från Västerås. Ena strippade och sprang naken runt på båten, Marre lacka på vakten och de blev bråk, vi shota 50 % mintu (vidrigaste), spelade och vann pengar, hängde med västeråsarna, hade vidriga, gamla gubbar som grannar, ena kom in till vår hytt, klädde av sig tröjan o skulle börja strippa. Ja de va väl en del, allt annat stannar på båten. Grymt var det iaf och jag ser fram emot att åka på den i november, då åker vi ALLA tjejer! 

Och Rodney från bb var där, han är nog den töntigaste jävla b-kändisen som finns. Vilket svin! Snacka om att han är som han är på tv iaf, förstår inte varför alla tjejer ska vara så kändiskåt på han. Han skämmer ut sig själv iaf kan man ju säga. Och han fick ALLTID som han ville där, nästan!








Lördag, 3 krök dagen.
Förfest hos Helena sedan fest hos Dennis i hällberga, där var ärla och spåra.
Tog dock inga bilder knappt.



Btw, ny blogg design. Tack syrrans vän Kajsa!

KRYSSNING



I MIGHT DRINK A LITTLE MORE THAN I SHOULD TONIGHT.
And, what happens on the boat stays on the boat!

RSS 2.0