BE YOURSELF



Mötte upp Chris och Johanna på stan igår. Träffa på Louise och Mimmi sedan tog vi oss en tur i bilen och bara var. Käkade mat, var på systemet, fjanta oss och myste. Tror nog att alla på västerleden tyckte vi var sjukt jobbiga när vi käkade, men vad gör det? Älskar när man bara är, älskar när man kan snacka om vad som helst och säga sjuka saker till varandra och skratta ihop.

Chris och Johanna följde med till mig, fixade oss, nördade oss, och försökte göra ett försök att klä ut oss. Men det fucka sig ganska mkt, Helenas jätte naglar tappa hon. Hon kunde varken ta på sig skor, hålla i saker eller nåt. Vi var hennes butler. Christinas one-piece gick sönder då hon sa att vi skille dra i den så den skulle bli lite större, hela skiten pajade och hon fick gå med en fuck hål. Hahah. Sen klagade hon hela vägen till festen och försökte ragga upp folk på vägen som kunde skjutsa henne.

Vi alla fick oss ett gott skratt iaf, love it när man kan vara precis hur man vill när man är med alla tjejerna. Alla är lika fjantiga och  vimsiga.

Jag och Chris blev btw kär igår. Vi hittade våran drömman på festen! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0