VAD GÖR VI? NU KÖR VI! OSLAGBART, OFÖRGLÖMLIGT, BÄST !

Får rysningar när jag tänker på ayia napa. Lyssnar på spotify och dynamite kommer upp i hörlurarna, tänker tillbax när vi satt på balkongerna med norkskarna, när dom blev helt galna av låten. Dom ställer sig upp, börjar härja och sjunga som fan. & när vi var på grabbarna grus, i love the way you lie kommer upp, thea blir crazy, jag blir crazy, eve blir crazy. Vi börjar sjunga och härja som fan!

Behöver jag ens skriva att jag har haft det bra? Sitter här i sängen och kan inte sluta le för mig själv, hade 2 underbara veckor med tjejerna i ayia fucking napa. Träffade fan dom trevligaste och roligaste människorna någonsin där nere. Hotellet var okej, fest varje dag till kl 06.00 varje morgon, de bodde bara ungdomar på hotellet så det var ju helt klart bäst. Nissi beach, helt otroligt. Finaste stranden  jag sett, klarblått vatten, helt underbart. Sjukt hög musik på stranden varje dag, bara fest musik. Drack drinkar dom första dagarna och bara levde där nere. Hängde på grabbarna grus varje kväll, en skandinavisk klubb som var bäst. Långt ner i halsen var ju den absoluta favoriten där, 5 euro för en drink och 1 euro för en teqila shot. Alkoholen var billig som fan, köpte 1,5 liter sprit för 100 kr, helt klart värt det. 3 dagar efter att vi varit där så kom ju 4 till tjejer ner till oss. Emma, Sanna, Sofie och Moa. Åkte ut med en båt en lördag och åkte runt kusten och badade och grejer, ass mysigt !

Dagarna gick så satans fort, låg på stranden och i poolen varje dag, och kvällarna var de alkohol i stort sett varje kväll. Förfesterna på hotellet sedan grabbarna grus, efterfest på blue moon 02-04. Bargatorna var ju helt otroliga, fanns hur mkt klubbar som helst, så vill man festa dra till ayia napa för i helvete, helt klart värt de. Fuck eskilstuna och klubbarna här, grabbarna grus BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!

Ångrar inget iaf, pengarna var totalt värt det. Den här resan kommer vara ett minne för alltid, alla vi tatuerade oss oxå där, för att minnas att vi gjorde den i ayia napa på skin deep.

Sorligt nog så sa vi hejdå till underbaraste sara imorse som fick erbjudande att flytta till Karlskrona idag och börja plugga imorgon. Det suger verkligen, kommer sakna den tjejen så sjukt mkt nu. Men ett positivt sätt, vi avslutade sommaren i ayia napa, vi avslutade allt tsm där och festade tillsammans varje dag. Var med eve & sa hejdå till henne på stationen imorse, svårt att hålla tillbax tårarna. Men vi kommer ju absolut åka till henne och festa med henne där en helg snart.


TACK ALLA SOM GJORDE RESAN MINNESVÄRD!

VAD GÖR VI?? NU KÖÖR VI!!
1, 2, 3 FANTA OCH ROSE !
AYIA AYIA AYIA FUCKING NAPA!!
JAG HAR EN KÄNSLA, ATT IKVÄLL KOMMER ALLA FÅ LIGGA, IKVÄLL KOMMER ALLA FÅ LIGG LIGGAA





























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0