STEFAN LIV - DÖD

En på facebook rekomenderade en länk där och jag gick genast in och tittade. Bröllops bilder på den döde svenska landslags målvakten Stefan Liv och hans fru Anna. Kan inte låta bli att fälla en tår, livet är så grymt orättvist! Tänker på hans fru och deras 2 små barn. Kan inte ens föreställa mig hur dom mår nu.

Kollade på aftonbadet.se nyss, bilder och texter om olyckan. Bilder¨på frun som står vid Stefans kista och gråter. Alla sörjer de ryska hockey laget över hela världen. Dom skulle fan bara åka och spela hockey men istället blir det något fel på flygplanet som kraschar och alla spelare dör.

Man kan aldrig föreställa sig hur de är att förlora någon nära förän man är med om det. Livet är grymt orättvist och det kommer aldrig kunna bli detsamma efter en sån här förlust. =/ Frun kommer aldrig mera få träffa sin man, aldrig mera säga att hon älskar honom öga mot öga, aldrig mera kyssa eller få hålla om honom igen.
Och hennes barn kommer inte ha en pappa i sin uppväxt, aldrig ha med honom på föräldrarsamtal, aldrig få krama om honom igen och ha en pappa att komma hem till efter skolan.

fyfan för livet ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0