26 April

Är genomförskyld just nu, ska ta de lungt hela veckan för jag tänker inte vara sjuk till helgen. För då är de ju valborg och då ska vi självklart festa :) När var och hur har jag ingen aning om, men de löser sig alltid.
Har varit och träffat en som jobbar på ISS städ imorse och ja sökte sommarjobb där nu. Hoppas dom har något att erbjuda och kanske inte bara sommarjobb utan jobb även efter sommaren.

Helgen lite kort då, kollade på fotboll i fre, Triangeln - Ärla,dom spela i mesta så var där med sofie, lina och jennifer. Men vädret var inte så jäkla bra, satt i bilen den första halvleken och andra halvleken stod vi ute i 15 och frös arslet av oss. Kanske ska ha bättre kläder nästa gång ? och så ska ja fan inhandla ett par sjukt snygga gummi stövlar funderar ja på ;D var sen med sofie ett tag, snacka och umgicks. Lördan då luncha ja me lisa på stan, sen hjälpte ja oscar, han flyttade i helgen så var där ett tag. Mot kvällningen blev de krogen, blev inte som vi hade tänkt oss, alla tjejer var sjuka så de blev jag, lina, jennifer, kim och oscar som gick ut. Linas kompis jennifer var på besök här i helgen (hon är från göteborg typ), sjukt trevlig tjej :) Har haft en hel grym helg.

nehee, ska kolla lite vänner avsnitt nu, som vanligt (:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0